Kredi kartı başvurularımız reddediliyor..

bahargunesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
697
94
648
merhabalar,
eşim öğrenciyken aldığı kredi kartının borcunu ödeyemediği için eve yasal takip başlatılacağına dair kağıt geldi bunun üzerine hemen borcu bankaya ödeyip, kartını kırıp attı.Yanlış hatırlaıyorsam geçmiş zaman takip başlatılmadı.(yani o kağıdın gelmesi yasal takibin başladığı anlamına geliyor mu onuda bilmiyorum)ödeyemediği meblağ o yılın koşullarına göre çok düşüktü ama öğrencilik malum odeyemedi. Şuan çalışıyor kadrolu memur.yalnız iki sene önce kredi kartı lazım olduğu için başvuru yaptık başka bir bankaya sonuç alamadık. geçenlerde de bir devlet bankasına isim veremiyorum kendisi maaşını da ordan alıyor.başvuru yaptık başvurumuz reddedildi. Sorum su geçmişte yasadığı bu olaydan dolayı mı bankalardan kredi kartı alamıyor. bir daha hiç bir bankadan kredi kartı alamayacak mı?? Günümüzde kartsız alışveriş sıkıntı oluyor. Yüksek miktarlı alışverişler kartsız olmuyor haliyle.

Bilgisi olan hanımlar cevap bekliyorum.

5 yıl hakkında bir bilgim yok ama bankalar kredi ilişkisi olan her işlemde KKB notuna bakarlar ve yasal takibe düşmeniz nedeniyle otomatik olarak reddediliyor başvurunuz. bildiğim kadarıyla ayrıca başvurursanız o borcun kapatıldığı ile ilgili not kaldırılabiliyor, ama uğraşmak lazım.

Kuzenim 10 TL'lik borç nedeniyle işlem yapamadı uzun süre, ama şube müdürü ile görüşüp kaldırabilmişti.

5 yil boyunca hic bir banka ile calisamazsiniz

5 yıl ya bitti ya bitecek tarihini bilemiyorum. umarım bir daha reddedilmeyiz.

başvuru yaptığımız bankaya mı gitmek lazım benim borcum ödendi bitti diye

bir deneyin isterseniz, yetkili birisi ile görüşüp açıklarsanız belki yardımcı olabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…