Kredi kartı mağruruyum ama kart benim değil ne olcak bilmiyorum :(((

24Temmuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
31
0
86
41
İstanbul
Arkadaşlar ya benim başıma bi iş geldi söle anlatim size geçen sene şirkette çalışırken bi kredi kartı geldi kart başkasının adına ama bizim müdürümüz şu isimde bi kart gelirse alır bana verirsin demişti.Kargo geldi bende kredi kartını aldım ve müdüre teslim ettim müdür derken müdürde şöle şirket kapanmak üzereydi o dönem bizim şirketin alacaklarını toplamak amacıyla gelen birisiydi o tarzda bi müdür yani.nese ben kartı aldım müdüre teslim ettim.Bu olaydan 2 ay sonra falan beni kargo şirketi aradı kartı siz almışsınız kart sahibi borcu kabul etmiyo kartı teslim almadığını iddia ediyo diye aradılar beni bnde durumu açıkladım sonra bu müdürün telefonunu verdim müdürde onlara kartı sahibine teslim ettiklerini sölemiş.Beni bi müddet böle aradılar sonra ses çıkmadı daha.Geçen hafta savcılıktan çağrıda bulunmuşlar şüpheli olarak gittim ifademi verdim sizede anlattığım gibi.Nolcak bilmiyorum bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Kurye kredi kartını nasıl başka şahısa verir anlayamadım..
Ben kart sahibi olsam ve benim de kartım başkasına teslim edilse o kuryenin de kuryenin çalıştığı dağıtım şirketinin de bir dava açar,donuna kadar alırdım..:mymeka:
Her neyse..
Şu aşamada sizin için yapacak şey beklemek.
Hayırlısı olsun.

Yani burada sadece siz değil,
en başta kargo şirketi suçlu..bir başkasına ait olan bir kartı
nasıl olurda size teslim ederler,ikincisi siz aldınız ,kart sahibi olmayan ve
sadece o dönemde şirkette olan birine neden bu kartı teslim ettiniz...
işin açığı sizin bu konu hakkında bilgili avukatlardan yardım almanız lazım,
izleyeceğiniz yol hakkında ve lütfen hiçkimsenin kartını teslim almayın...
konunuzu uzman kişilerden bilgi alabilmeniz için
Hukuk Köşesi - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
bölümüne taşıyorum...
sevgiler...

Son düzenleme:
inşallah sorun çözülür de problem çıkmaz.normalde kredi kartını başkasına vermiyorlar.benim babama kartımı vermeyip geri götürmüş kurye.bi taneside aynı bu şekil teslim etmiş belli olmuyor.uğraşmamak için vermişlerdir.

annemin kartını babama bile vermemişlerdi. siz de kuryeyi suçlayın bence.

hemen hemen aynı konudan bende şu anda şüpheli olarak mahkemeye çıkacağım.papatya davanın sonucunu yazarsan sevinirim

Arkadaşlar ya benim başıma bi iş geldi söle anlatim size geçen sene şirkette çalışırken bi kredi kartı geldi kart başkasının adına ama bizim müdürümüz şu isimde bi kart gelirse alır bana verirsin demişti.Kargo geldi bende kredi kartını aldım ve müdüre teslim ettim müdür derken müdürde şöle şirket kapanmak üzereydi o dönem bizim şirketin alacaklarını toplamak amacıyla gelen birisiydi o tarzda bi müdür yani.nese ben kartı aldım müdüre teslim ettim.Bu olaydan 2 ay sonra falan beni kargo şirketi aradı kartı siz almışsınız kart sahibi borcu kabul etmiyo kartı teslim almadığını iddia ediyo diye aradılar beni bnde durumu açıkladım sonra bu müdürün telefonunu verdim müdürde onlara kartı sahibine teslim ettiklerini sölemiş.Beni bi müddet böle aradılar sonra ses çıkmadı daha.Geçen hafta savcılıktan çağrıda bulunmuşlar şüpheli olarak gittim ifademi verdim sizede anlattığım gibi.Nolcak bilmiyorum bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazsın lütfen bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kredi kartının sliplerini talep edin öncelikle
sliplerde imza varsa imza size ait olmayacağı için kullanmadığınız anlaşılacaktır
yanı sıra benzin vs alınmışsa araç plakasına da ulaşılabilir
Av.Merve Gürcan
merve@mervegurcan.av.tr

Back
X