Ben 20 gündür bekliyorum hala bi sonuç yokaynısı oldu bana da 50 eur lik bir harcama 3 gün sonra hesabıma geri yatırdı banka paramı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 20 gündür bekliyorum hala bi sonuç yokaynısı oldu bana da 50 eur lik bir harcama 3 gün sonra hesabıma geri yatırdı banka paramı.
hangi banka bunu yazda bililim en azındna kartını kullanmam yaniiCimere bddk ya yazdım heryere şimayet vara bile yazdım. Sonuç bekliyorum. Yurtdışı ile alakam olmamasına rağmen üstelik dolar işlemi yapılıyor ve banka bunun mesajını onayını bile sormuyor. Limitimden fazla çekilmiş olmasıda cabası. Bir banka adla sizin güvenliğinizi sağlayamıyor ve üstelik günlerce bekletilip mağdur ediliyorsunuz
Tebhangi banka bunu yazda bililim en azındna kartını kullanmam yanii
İnşallah çok zaman almadan öderler. Canım çok sıkıldı zaten belli birşey daha önceden hiç alışveriş bile yapmadığım biryerden param çekiliyor üstelik limitimden fazla.Eşimin kartından küçük meblağlar halinde çekiliyordu. Banka geri ödedi. Sizde de öderler muhtemelen
Bana da bir kez oldu. Kucuk bir meblagdi ama onay smsi geldi. Hemen bankayi aradim, bilgilendirdim, kartimi iptal ettiler. Baska da bir sey yapmadim.21 eylülde kredi kartımdan 850 dolar işlem yapıldığı mesajı geldi işlem bana ait değil şüpheli işlem. Hemen bankayı aradım kartımı kapattırdım. Harcama itirazı oluşturdum, suç duyurusunda da bulundum ama hala banka incelemede herhangi bir dönüş yapılmadı. Ayrıca ben aradığımda hemen farkettiğim için daha provizyondaydı banka iptal ettirmeme işlemin bana ait olmadığınj söylememe rağmen üçn gün sonra provizyondaki işlemi muhasebeleştirdi. Hergün arıyorum nerdeyse hep duyduğum inceleniyor kelimesi. İşlem yurtdışından yapılmış. Başına böyle birşey gelen varmı ne kadar sürede çözüldü sorununuz. Aşırı mağdur edildim kafayı yiyeceğim az parada değil.
Bu okadar ders olduki, artık kart kullanacağımı dahi sanmıyorumYüksek limitli kartlarınızı internet alisverisine kapattirin
Bence banka halleder.İki gün önce aynı bankanın kredi kartıyla yurt dışından Euro olarak işlem yaptım onay mesajı istedi.Size onay mesajı gelmemiş sizin sorumluluğunuz yok zaten şüpheli işlem olarakta bildirmişsiniz.Teb. Bir banka kesinlikle güvenliği sağlayamıyorsa biz neden banka ile çalışıyoruz. Bana ne bir onay mesajı ne başka birşey gelmedi. Direk kartınızdan şukadar işlem yapılmıştır diye mesaj geldi. Üstelik limitimden fazla çekiliyor.
Aynen öyle. Belli birşey sadece uzun sürüyor işlemler o yüzden can sıkıyorBence banka halleder.İki gün önce aynı bankanın kredi kartıyla yurt dışından Euro olarak işlem yaptım onay mesajı istedi.Size onay mesajı gelmemiş sizin sorumluluğunuz yok zaten şüpheli işlem olarakta bildirmişsiniz.
İnşallah kısa zamanda çözülür. Bekliyorum bakalımBenimde bi kac hafta once oldu aynisi bekliyorum harcama itirazini bende
Bu işlerle ilgilen yetkili biriyle görüş istersen canım en azından işin hemen hallolur21 eylülde kredi kartımdan 850 dolar işlem yapıldığı mesajı geldi işlem bana ait değil şüpheli işlem. Hemen bankayı aradım kartımı kapattırdım. Harcama itirazı oluşturdum, suç duyurusunda da bulundum ama hala banka incelemede herhangi bir dönüş yapılmadı. Ayrıca ben aradığımda hemen farkettiğim için daha provizyondaydı banka iptal ettirmeme işlemin bana ait olmadığınj söylememe rağmen üçn gün sonra provizyondaki işlemi muhasebeleştirdi. Hergün arıyorum nerdeyse hep duyduğum inceleniyor kelimesi. İşlem yurtdışından yapılmış. Başına böyle birşey gelen varmı ne kadar sürede çözüldü sorununuz. Aşırı mağdur edildim kafayı yiyeceğim az parada değil.
7-8 yıl evvel başıma geldi. Bir gece oturmuş ders çalışırken gelen mesajda 1250 sterlinlik bir alışverişimi dilersem vade farksız 3'e bölebileceklerine dair mesaj aldım. Uygulamaya girip baktığımda peşpeşe 3 işlem yapıldığını fakat ilk 2 işlemin 200 sterlin olduğunu gördüm. Totalde 1650 sterlin için hemen bankayı aradım, itiraz kaydı oluşturdum. Bana da işlem için herhangi bir mesaj gelmemişti. Halbuki dolandırıcılar internet üzerinden siparişini vermiş.
7 iş günü içinde incelenerek alacak kaydı düşüleceği bilgisi verildi. O dönem benim kredi kartımın kesimi oldu, 1650 sterlin ve kendi masraflarımı ödedim. 1 ayı bulmadan kartıma alacak kaydı
Bende bekliyorum gelecek yanıtı gerekli herşeye başvurumu yaptım. Benimde şuan borç olarak gözüküyor.7-8 yıl evvel başıma geldi. Bir gece oturmuş ders çalışırken gelen mesajda 1250 sterlinlik bir alışverişimi dilersem vade farksız 3'e bölebileceklerine dair mesaj aldım. Uygulamaya girip baktığımda peşpeşe 3 işlem yapıldığını fakat ilk 2 işlemin 200 sterlin olduğunu gördüm. Totalde 1650 sterlin için hemen bankayı aradım, itiraz kaydı oluşturdum. Bana da işlem için herhangi bir mesaj gelmemişti. Halbuki dolandırıcılar internet üzerinden siparişini vermiş.
7 iş günü içinde incelenerek alacak kaydı düşüleceği bilgisi verildi. O dönem benim kredi kartımın kesimi oldu, 1650 sterlin ve kendi masraflarımı ödedim. 1 ayı bulmadan kartıma alacak kaydı düşüldü.
Görüştüm bankada tanıdığımda var bizzat suç duyurusnda bulunduğum belgeyide teslim ettim. Ama inanın beklemekten sıkıldım. Hem mağdur ediliyorum hemde günlerce habersiz bekletiliyorumBu işlerle ilgilen yetkili biriyle görüş istersen canım en azından işin hemen hallolur