kredi kartı

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
arkadaşlar bana önereceğiniz kredi kartı var mı? hangisinden memnunsunuz ve hangi karta asla yaklaşmamam gerek

bu bankalardan benim çektiğim çile nedir ya

neredeyse çoğu kartı kullandım bence en iyi olanı bonus. axees ve cardfinansa kesinlikle yanaşma derim

arkadaşlar bana önereceğiniz kredi kartı var mı? hangisinden memnunsunuz ve hangi karta asla yaklaşmamam gerek

bu bankalardan benim çektiğim çile nedir ya

Maxsımum. Fılan akbank ıyı gbı

Her seyden once kartnaıdatı. Fılan bunlara bı bak bı banka vardı kart aıdatı almıyo hepsını kapatıp tek kartım olsun ıstıyorum

Merhaba, Maaşım Akbank tan yattığı için, Axess kullanıyorum ve memnunum. Daha önce 5-6 bankanın kartını kullandım çok lazımmış gibi :1:
Asla tavsiye etmeyeceğim, Finansbank (Müşteri Temsilcilerine ulaşmak zor ve genelde çok bilgisizler denk geldi bana nasıl bir tesadüfse) ve HSBC.
Bonus güzel, çok güzel puan kazandırıyor. Daha önce fazla kartın acısını çektiğim için tekrar basvurmuyorum ama en güzeli Garanti Bonus. Haklı Müşteri Hattı diye bir hizmetleri var çok beğenmiştim.
Hangi kartı alırsın bilemem ama kesinlikle 1den fazla kart alma ve tek kart ile devam et derim.
:10:

Biz axes ve garanti bankası bonus kullanıyoruz tavsiye ederim birçok mağazada anlaşması oluyor vade farksız taksit imkanı oluyor.Ama sana tavsiyem kredi kartı çıkartırken yıllık ücret ödemek istemediğini söyle yoksa başka bankadan çıkartırım deyince razı geliyorlar.Aksi halde birkaç kredi kartı kullanınca yıllık ücretleri hepsi birden geliyor insan havaya para vermiş gibi sinir oluyor.

Son düzenleme:
Bende garanti bonusu önerebilirim çoğu mağazayla anlaşması var, bonus kazanıyorsun bol bol ve peşin fiyata taksit imkanı oluyor ayrıca ekstra taksit de veriyor çoğu mağazada :)

Son düzenleme:
Bende bonus vardı. Neredeyse 2 ayda bir benden habersiz kartımı sigortalıyorlardı. Yok çalınma içinmiş, yok ödeyememe gibi bir durum olursaymış... Bir de fazla alışveriş yapmadığım için geç farkettim otomatik ödeme ya... Çektiklerini geri de vermediler ki zor iptal ettirdim. Kartı da kapatmadılar. En sonunda kaybettim diye kapattım daha da bonus kullanmam.

axsess kullanıyorum limitim aşırı düşük geldi limit artırma talebinde bulundum reddettiler

daha senesi dolmadan 70 tl uyelik ucreti aldlar

muşteri hizmetini arayınca hemen iade ettiler bi garip kart yani.

taksit imkanı iyi ama şimdiki aklım olsa garantı bonus alırdım.

Back
X