kredi kartı :(

pambukmelek8788

:) seeen Seeeennn sadece
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
3.986
7
46
Ankara
ay kızlarr bana nedense kredi kartı vermiyorlar maaş bodromu imza sirkülerimi nebiliyim herşeyi götürüyorum ama daha önce bankalarda işlem olmadğındn vermiyoruz olumsuz bişi yok diyorlar. gittim maaş kartı çıkarttım karta yatsın diye bide öle denedim yoooooooook:( ne yapabilirim sizce bunun içinn ? bilgisi olan yada bu durumda olan varmı? patronuma söledim ilgilenicem dedi ama bakalım inşalah olur:2:

bankalar tanımadıgı müşteriye (yani daha once kredi kartı kredi vb urun kullanmayanlara) kredi kartı vermez
bunun için ya maaş aldıgın bankadan alacaksın ki maaş musterılerıne otomatık gonderılir
ya da destek hesap dıger adıyla kmh kullanacaksın en azından bir ürün kullanmış ol
kredi kartı gonderilir.(eger gecmıste kk vb sorunun olmadıysa tabı gecerlı bunlar)

bankalar tanımadıgı müşteriye (yani daha once kredi kartı kredi vb urun kullanmayanlara) kredi kartı vermez
bunun için ya maaş aldıgın bankadan alacaksın ki maaş musterılerıne otomatık gonderılir
ya da destek hesap dıger adıyla kmh kullanacaksın en azından bir ürün kullanmış ol
kredi kartı gonderilir.(eger gecmıste kk vb sorunun olmadıysa tabı gecerlı bunlar)

yok cnm hiç bi sorunum olmadı yap kredide hesabım var sadece ara sıra para yatrp çekiorm . halkbanktada maaş kartm var ama hala vermiyorlar :9:

2 yılı geçiyor cnm çlşıorum

Maaş hesabı açtırırken imzalanan evrak üzerinde kredi kartı istiyorum diye bir bölüm var.
Oranın işaretlenmesi gerekirdi.
Çalıştığınız yerde 1 yılı doldurmanıza gerek yok.
İş bankasından rahatlıkla alabilirsiniz.

Maaş hesabı açtırırken imzalanan evrak üzerinde kredi kartı istiyorum diye bir bölüm var.
Oranın işaretlenmesi gerekirdi.
Çalıştığınız yerde 1 yılı doldurmanıza gerek yok.
İş bankasından rahatlıkla alabilirsiniz.

bodrom gelsinde bakaşlım tekrar denicem bu ay :))) inşallah olur

bodrom gelsinde bakaşlım tekrar denicem bu ay :))) inşallah olur

Çalıştığınız yerden maaş yazısı alın.

bknz :

09.01.2013

İLGİLİ BİRİMİN DİKKATİNE

.................... TC KİMLİK NUMARALI ASLI ........ FİRMAMIZ BÜNYESİNDE 03.02.2012 TARİHİNDEN BERİ ÇALIŞMAKTA OLUP MAAŞI ÜZERİNDEN TARAFIMIZA BİLDİRİM YAPILMIŞ HACİZ VEYA TEDBİR SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. SON ALDIĞI NET ÜCRETİ ...... TL DİR.

SAYGILARIMIZLA

Bunun gibi bir yazı yazılırsa eğer biran önce k.kartı alabilirsiniz :)

çalıştığınız yerden maaş yazısı alın.

Bknz :

09.01.2013

ilgili birimin dikkatine

.................... Tc kimlik numaralı aslı ........ Firmamız bünyesinde 03.02.2012 tarihinden beri çalışmakta olup maaşı üzerinden tarafımıza bildirim yapılmış haciz veya tedbir söz konusu değildir. Son aldığı net ücreti ...... Tl dir.

saygılarımızla

bunun gibi bir yazı yazılırsa eğer biran önce k.kartı alabilirsiniz :)

çok saol canım:) patronumdan rica ettim saolsun bankanın müdürünü tanıyormuş birlikte gideriz dedi :) artık ondada olmazsa yuh derim:1::1:

Ben hem para biriktirmek amaçlı hemde o paraya ihtiyacım olduğunda kredi kartı gibi kullanmak için bi hesap açtırmak istiyorum böyle bişey olabilir mi yani o kartı içine para koyduğum sürece kullanabilcem yani kredi kartı gibi bir ay harcıyıp diğer ödeme olmucak içine parayı ben koycam inş anlatabilmişimdir acil cevap lazım lütfen yardımcı olun bilenler

Ben hem para biriktirmek amaçlı hemde o paraya ihtiyacım olduğunda kredi kartı gibi kullanmak için bi hesap açtırmak istiyorum böyle bişey olabilir mi yani o kartı içine para koyduğum sürece kullanabilcem yani kredi kartı gibi bir ay harcıyıp diğer ödeme olmucak içine parayı ben koycam inş anlatabilmişimdir acil cevap lazım lütfen yardımcı olun bilenler

hesap açtır canım bankadan istediğin kadar yatır biriktir istediğin kadar harca sonra :) ha cebinden ha o kkarttan harcamıssın :)

hesap açtır canım bankadan istediğin kadar yatır biriktir istediğin kadar harca sonra :) ha cebinden ha o kkarttan harcamıssın :)

işte bide yaş evliliğe yaklaşınca annem para biriktir çeyiz al diye başımın etini yiyor belki böyle biriktirebilirim diye düşünüyorum :)

Back
X