- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
bankalar tanımadıgı müşteriye (yani daha once kredi kartı kredi vb urun kullanmayanlara) kredi kartı vermez
bunun için ya maaş aldıgın bankadan alacaksın ki maaş musterılerıne otomatık gonderılir
ya da destek hesap dıger adıyla kmh kullanacaksın en azından bir ürün kullanmış ol
kredi kartı gonderilir.(eger gecmıste kk vb sorunun olmadıysa tabı gecerlı bunlar)
eğer yeni işe girdiyseniz ve 1 yıl geçmediyse vermiyorlar diye biliyorum bende.
2 yılı geçiyor cnm çlşıorum
Maaş hesabı açtırırken imzalanan evrak üzerinde kredi kartı istiyorum diye bir bölüm var.
Oranın işaretlenmesi gerekirdi.
Çalıştığınız yerde 1 yılı doldurmanıza gerek yok.
İş bankasından rahatlıkla alabilirsiniz.
bodrom gelsinde bakaşlım tekrar denicem bu ay :))) inşallah olur
çalıştığınız yerden maaş yazısı alın.
Bknz :
09.01.2013
ilgili birimin dikkatine
.................... Tc kimlik numaralı aslı ........ Firmamız bünyesinde 03.02.2012 tarihinden beri çalışmakta olup maaşı üzerinden tarafımıza bildirim yapılmış haciz veya tedbir söz konusu değildir. Son aldığı net ücreti ...... Tl dir.
saygılarımızla
bunun gibi bir yazı yazılırsa eğer biran önce k.kartı alabilirsiniz :)
çok saol canım:) patronumdan rica ettim saolsun bankanın müdürünü tanıyormuş birlikte gideriz dedi :) artık ondada olmazsa yuh derim
rica ederim iyi günlerde kullanın.
Fazla harcama yapmayın aman dikkat !
Ben hem para biriktirmek amaçlı hemde o paraya ihtiyacım olduğunda kredi kartı gibi kullanmak için bi hesap açtırmak istiyorum böyle bişey olabilir mi yani o kartı içine para koyduğum sürece kullanabilcem yani kredi kartı gibi bir ay harcıyıp diğer ödeme olmucak içine parayı ben koycam inş anlatabilmişimdir acil cevap lazım lütfen yardımcı olun bilenler
hesap açtır canım bankadan istediğin kadar yatır biriktir istediğin kadar harca sonra :) ha cebinden ha o kkarttan harcamıssın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?