Kredi Kartı

Ya benim de şöle bi durum var işe girdiğimde patron da herhangi bir banknaya hesap açtır demişti bende ziraate hesap actım ve maaşımı oraya yatırdı hep ama bazen elden de verdiği oldu
Bir seneyi geçti çalışıyorum şimdi kredi kartı almak istedim sorun çıktı ya red edildîm daha sonra çalıştığıma ve hesabıma maaşım yattığına dair konuştum banka da müşteri temsilcisi tekrar başvuru yaptı şimdi bekliyorum
Çalışamayanlar aldıklarını söylemiş onlar nasıl alıyor peki ? Hem ben fazla bir limit de istemememiştim

Var kendi kartım.
Ama tee üniversite yıllarımdan kalan bir kart. Çalışırken güncellemiştim haliyle aynen devam ediyorum.
Eskiden kalan bir kartınız varsa bekarlıkta bankanın iyi de müşterisiyseniz kapamazlar.

yok canım hıc kredi kartı kullanmadım sadece bankamız kartım var onu da bılıyorsunuz zaten kendım yatırıyorum ıcıne parayı

yok canım hıc kredi kartı kullanmadım sadece bankamatik kartım var onu da bılıyorsunuz zaten kendım yatırıyorum ıcıne parayı

Şu an çalışmıyorum ama kredi kartım var . 2007 senesinde çıkarttığım karta devam ediyorum. Ama yeni bir kredi kartı almak istesem alamam. Bankalar minimum altı ay sigortalı çalışma şartı koyuyorlar çünkü. Siz de eğer hiç çalışmayı düşünmüyorsanız maalesef zor kendi adınıza kart çıkartmanız.

Alabilirsin. Şöyle: çalışmıyorsun, maaşın yok ama bir bankada bir hesabın var, belli bir süredir. O banka seni tanıyor yani. Hesap hareketlerini diyelim 5 yıldır takip ediyor. Bu durumda sana güvenip veriyorlar.

Back
X