Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

wawwwwwwwwwwwww maşallah bacımmmm....

bana gelmedi henüz okuma şevki

kipat okumak istiyom bennnnnnnnnnn ders çalışmasam diyommmm

ama haklısınnnnnnnn azalyor zamannn bak mideme ağrı girdi yazını okuyuncaaa şimdiii:)

:1::1::1::1:

Bende o ağrılar girsin diye yazdım zaten canım .
Gece bende mesnevi sipariş etmiştim , geldi ona başladım , o başlıkta biran önce aranıza katılamak için :34:

Ders çalışmak hiiiiiiiiiiiiiiiiiç içimden gelmedi , 4 e kadar kitap okudum :18:

Son düzenleme:
:1::1::1::1:

Bende o ağrılar girsin diye yazdım zaten canım .
Gece bende mesnevi sipariş etmiştim , geldi ona başladım , o başlıkta biran önce aranıza katılamak için :34:

Ders çalışmak hiiiiiiiiiiiiiiiiiç içimden gelmedi , 4 e kadar kitap okudum :18:
evet evet bir tarafta aöf çalışmak okul iş güç ama en harikası mesnevi çalışmakkk .... evet orası içinde tekrar aramıza hoş geldin diyorumm sen de ben gibi her taraftasın;)
maşallahhh

o tabloyu öyleeee boooomboooş gördükçe içime kasvet basıyordu
bugün bismillah diyip başladım bakalım
koskoca 1 üniteyi devirdim:37::9:
en azından boş kalmasından iyidir:9:
kaldı 41
daha çoook çalışmamız lazım kızlar çooooookk
yok mu kimsede tık nisan sonu görcem ben sizi:20::1:

Kızlar memleketime gittim geldim o arada sınavlar açıklandı ders kayıtları ve kayıt yenilemeler yapıldı bende ancak gelebildim çok şükür diyorum:38:Umarım hepiniz sorunsuz geçmişsinizdir.Ben durumumu ileteyim 9 dersten sınava girmiştim ortalamam 3.200 geldi ve malesef tek dersten kaldım.Çok üzüldüm 1 hafta boyunca içim içimi yedii kolay değil aöfde biliyorsunuz ki çok büyük emek hırsızlığı var.Büt yapmıyor tek ders sınavı yok ve bu aöfnin adininde adisi olduğunu ders eklerken yine gördüm malesef:31:Normalde alttan 1 dersim vardı onunla birlikte 9 dersim vardı ama aöf 2 tane birinci sınıftan ders eklemiş ve 11 tane 42 kredilik dersim oldu.Diyecek bişey bulamıyorum ne dersem boş çünkü sesimi duyan yok malesefff:31:

Selamlar.. :3:
Sevgim 1 ünite bitirdim bugün. Uygun olduğunda listeye yazarsın zahmet olmazsa.. :16:
Aus ablanın mesajını okudum;beğendim bugün ve çalışmaya gittim. :)
Ben şahsen fişeklendim, teşekkürlerimi ediyor saygılar sunuyorum..

:68: :68:

o tabloyu öyleeee boooomboooş gördükçe içime kasvet basıyordu
bugün bismillah diyip başladım bakalım
koskoca 1 üniteyi devirdim:37::9:
en azından boş kalmasından iyidir:9:
kaldı 41
daha çoook çalışmamız lazım kızlar çooooookk
yok mu kimsede tık nisan sonu görcem ben sizi:20::1:

Selamlar.. :3:
Sevgim 1 ünite bitirdim bugün. Uygun olduğunda listeye yazarsın zahmet olmazsa.. :16:
Aus ablanın mesajını okudum;beğendim bugün ve çalışmaya gittim. :)
Ben şahsen fişeklendim, teşekkürlerimi ediyor saygılar sunuyorum..

:68: :68:

:46::46::46::46::46::46:

Aferin sizze , ne dmişler hocanın dediğini yap , yaptığını yapma :52:

Bende nisan sonunda başlarım heralde :52::52:

Okudun mu gazel , ültimatom yayınladım :52::52::52:

Hadi bakalım silkelenme vakti topik ahalisi ! Artık çalışma zamanı :13:

Herkes bahar miskinliğinden bir kurtulsun hele :24:

04 - 05 Mayısa sayılı günler kaldı , eyvaaah sınav yaklaşıyor :52: yumurta kapıya dayandı stresi yaşamak istemeyenler bugünden itibaren ders çalışma moduna girsin lütfen :34:

Biliyorum ben de dahil bazılarımız , son hafta çalışıyor sadece .Önceden çalışmak alışkanlığımız yok :51:

Ama görüyorum ki , güz döneminde harıl harıl çalışıp , son haftalara tekrar ve soru çözümü bırakan arkadaşlardan da tık yok :20:

Arkadaşlar , biran önce mezun olmak istiyorsak ; bugünlerin telafisi yok .

Canı ders çalışmak istemeyenler , kitaplarını bir kurcalasın .En çok sevdiği , buna aklı yatar , kolay dediği dersten başlasın ki ;zaten az olan şevki kırılmasın.

Hadi bakalım , bugünden tezi yok .

Sevgicim , 2 ünite bitirdim , ekler misin mesajları yağmaya başlasın topiğe , hadi ama :34:

aus yaa, :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
kafam acıyor, sanırım kaşım açıldı :(
niye biliyomusun...? koca bi taş geldi senden :(
ama iyi geldi aslında :53:
dumura uğradım höhh :53: oldum resmen....valla ben artık şu rehavetten çıkıp kitabı elime almalıyım...
allah bi mani vermesse, nasipse inşallah yarın başlıyorum.....
bir ünite ile başlıyorum şevke gelirsem 2 de olabilir....

:46::46::46::46::46::46:

Aferin sizze , ne dmişler hocanın dediğini yap , yaptığını yapma :52:

Bende nisan sonunda başlarım heralde :52::52:

Okudun mu gazel , ültimatom yayınladım :52::52::52:

:16::16::16::16:
Ama ama ama ama ama nisan sonu mayıs başı ???? :9::9::9:
Tamam son hafta anladık da, bu kadar mı son hafta ablacım yaa.. :9::9:

aus yaa, :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:
kafam acıyor, sanırım kaşım açıldı :(
niye biliyomusun...? koca bi taş geldi senden :(
ama iyi geldi aslında :53:
dumura uğradım höhh :53: oldum resmen....valla ben artık şu rehavetten çıkıp kitabı elime almalıyım...
allah bi mani vermesse, nasipse inşallah yarın başlıyorum.....
bir ünite ile başlıyorum şevke gelirsem 2 de olabilir....

Görev tamamlandı demek ki :ssz:

Çalış şekerim , sen sonra bir de tekrar yapıyorsun . Ne ara sıkıştıracaksın o kadar şeyi ...daha soru bankanda var , ooo ooo oooo:52:

Yarın başlasan ancak yetişir , ben diyeyim sana

:16::16::16::16:
Ama ama ama ama ama nisan sonu mayıs başı ???? :9::9::9:
Tamam son hafta anladık da, bu kadar mı son hafta ablacım yaa.. :9::9:

Aynen öyle canım , güz döneminde vizelere 3-4 gün önce çalışmıştım , finalde topikten gaza gelip bir hafta önce başladım çalışmaya:34:

Şimdi belki diyorum kasmayayım o kadar , biraz biraz başlayayım , bilemem , teşvikinize bağlı beni :ssz:

Aynen öyle canım , güz döneminde vizelere 3-4 gün önce çalışmıştım , finalde topikten gaza gelip bir hafta önce başladım çalışmaya:34:

Şimdi belki diyorum kasmayayım o kadar , biraz biraz başlayayım , bilemem , teşvikinize bağlı beni :ssz:

Vayanasınısayınseyirciler.gif. :9:
Ben teşvik edemem kendim zor oluyorum. :52:
Bence eğer geçiyorsan dersleri hiç kasma son bir hafta yeter. :52:
Ben zor geçiyorum ondan kascam. :ssz::ssz: :26: :9:

kızlar eşim bugün gıcıklığına yapar gibi bana süpriz yapıp soru bankası almış...hemde tuğla gibi maşşşşallah :43:
ben daha bir ünitenin bir satırını bile okumadım adamın süpriz yapacağı tutmuş...
eh be kocacım, bi tane gül alsan daha makbule geçerdi :) kırk yılda bir süpriz yapacağın tuttu onuda gözüme sokar gibi manidar bişeyle yapmışrın :43::43::43:
şuan itibarıyle elimde
1- aöf kitapları
2- murat yayınları konu anlatımlı kitabı
3- murat yayınları soru bankası (tuğla derken ciddiydim :43: hatta ne tuğlası, briket nerdeyse :43:
4- murattan arapça yine :(
bütün teçhizat tam tekmil hazır ama ya ben ?? hazırmıyım....hayırrr :53::53::53:
nasıl bitecek o kitaplar of offf :37::37::37::37::37:

ausun işlemci bellek hafıza kartı vs baya iyi çalışıyor demekki maşallah tü tü tü 41 buçuk kere...ben son hafta başlasam görürüm anamın örekesini :(

Görev tamamlandı demek ki :ssz:

Çalış şekerim , sen sonra bir de tekrar yapıyorsun . Ne ara sıkıştıracaksın o kadar şeyi ...daha soru bankanda var , ooo ooo oooo:52:

Yarın başlasan ancak yetişir , ben diyeyim sana

anladım aus ya, :( ama ama ama niye yapıyon bunu yaaa :14::14::14::14:
başıma başıma kakıyon :( tamam yarın başlıyom alla alla :26::26::26::26:
anneme dicem seni :43::43:

Tamam ben senide arada kasarım canım :13:

kızlar eşim bugün gıcıklığına yapar gibi bana süpriz yapıp soru bankası almış...hemde tuğla gibi maşşşşallah :43:
ben daha bir ünitenin bir satırını bile okumadım adamın süpriz yapacağı tutmuş...
eh be kocacım, bi tane gül alsan daha makbule geçerdi :) kırk yılda bir süpriz yapacağın tuttu onuda gözüme sokar gibi manidar bişeyle yapmışrın :43::43::43:
şuan itibarıyle elimde
1- aöf kitapları
2- murat yayınları konu anlatımlı kitabı
3- murat yayınları soru bankası (tuğla derken ciddiydim :43: hatta ne tuğlası, briket nerdeyse :43:
4- murattan arapça yine :(
bütün teçhizat tam tekmil hazır ama ya ben ?? hazırmıyım....hayırrr :53::53::53:
nasıl bitecek o kitaplar of offf :37::37::37::37::37:

Eeee şimdi bunların başına sıkı bir komutan lazım gazelim :51:

ausun işlemci bellek hafıza kartı vs baya iyi çalışıyor demekki maşallah tü tü tü 41 buçuk kere...ben son hafta başlasam görürüm anamın örekesini :(

:78::78::78:

anladım aus ya, :( ama ama ama niye yapıyon bunu yaaa :14::14::14::14:
başıma başıma kakıyon :( tamam yarın başlıyom alla alla :26::26::26::26:
anneme dicem seni :43::43:

Bak daha biberon gelecek ;

Sevgi canım 20 ünite bitirdim , ekler misin ?

diyecek üç güne :52:

Farkı açmamak lazım .

bir ben etkisiz elamanım yaaa:):):)
isan haftasında başalrım erken den derse ..
aus o an etkilenemden cvbı verdim ne açtım kipatı ne bişeeee

sanırım belki bu sefer 23 ne bilem içimden gelmedi.... verimli de olmayacaksa ne zaman kaybı onu yerine mesnevi okudum kipat okudum:)

kızlaar nasıl çalışıyosunuz derslere yaa özellikle evli olanlar cidden yardım lazım bana programda yaptım ama yok hergün bişi çıkıyo gecen günde gittim kitapları aldım 4 ü eksik biraz açıp baktım mübarek uzattıkça uzatmış dersaneyemi gitsem yada herkes bi yayınevi kitabından bahsediyo onlardanmı alsam bilemedim yardım ediin :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

kızlaar nasıl çalışıyosunuz derslere yaa özellikle evli olanlar cidden yardım lazım bana programda yaptım ama yok hergün bişi çıkıyo gecen günde gittim kitapları aldım 4 ü eksik biraz açıp baktım mübarek uzattıkça uzatmış dersaneyemi gitsem yada herkes bi yayınevi kitabından bahsediyo onlardanmı alsam bilemedim yardım ediin :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
evet ya birde evli çocuklulara sormak alzım ama onlar aşmış kendini biberon ve gazel gibi:):):)

bende evliyim ama iş güç derkennnn uffffff diyom yaniii
hangi yardımcı kaynaksaaa bende bu dönem almamm gerek bakayım
dershane aman uzak dursunnn zaten çoğu sözellll bir çok bölümün ne gerek diyom zaman kaybı para kaybı

Back
X