Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

bir konuda saç baş birbirlerine girmişler:9:
ceza almış sanırsam birkaç kişinin hesap pasifleştirilmiş
ne kadar sürer acep:44:

hangi konuda canım yaa görmedim ben, dur bi inceliyim...allah alah hiç de bahsetmemişti.. :(
bir hafta sürüyo sanırım offf aus yaaa oldumu şimdi kuzum :43::43:

Canlarrr bitirdiğiniz üniteleri tek bir yorum olarak yazın
Şu kadar ünite bitirdim ekle diye
Tüm mesajları okuyamıyorum da :17:

Son düzenleme:
arkadaşlar aşık atışmalarınız kahkahalar ile okudum çok güldümm yaa :9::9::9::9:

sizlere bir kaç sorum olacak öncelikle şu ders çalışma çizelgesini sayfalarda bulamadım yok galiba bekliyorum ona göre çalışacagım kaç gündür tembellik yapıyorum çalışmıyorumda...:50:

bide şu kaynak kitaplar ne yayını nerden buldunuz konu anlatımlı mı? soru bankası mı? söyler misiniz yada link eklerseniz aldığınız sitelerin sevinirim...

bende hiç kitap alamadım da sadece ingilizce kitabını aldım diğerlerinide
e-kitaptan indirdim çalışıyorum ama çok zor oluyor bilgisayara bak bak :53::53:

Ayy napcaz biz böyle

başlamış çoğumuz maşallah nasl akılda tutyorsunuz hayretttt:)

bende kitaplarımı istiyorummm ama yaaa...özendim sizlere:)

arkadaşlar aşık atışmalarınız kahkahalar ile okudum çok güldümm yaa :9::9::9::9:

sizlere bir kaç sorum olacak öncelikle şu ders çalışma çizelgesini sayfalarda bulamadım yok galiba bekliyorum ona göre çalışacagım kaç gündür tembellik yapıyorum çalışmıyorumda...:50:

bide şu kaynak kitaplar ne yayını nerden buldunuz konu anlatımlı mı? soru bankası mı? söyler misiniz yada link eklerseniz aldığınız sitelerin sevinirim...

bende hiç kitap alamadım da sadece ingilizce kitabını aldım diğerlerinide
e-kitaptan indirdim çalışıyorum ama çok zor oluyor bilgisayara bak bak :53::53:

canım çizelgeyi geçen dönem ben hazırlamıştım, çok faydasını gördüm, burda paylaşmıştım geçen dönem ama çoook geri sayfalarda kaldı...
tekrar bi çizelge hazırlıyacam bu gece yatmadan daha kapsamlı olacak inşallah, bu gece yatmadan önce eklerim canım buraya, bi aksilik olursa yarın sabah eklerim allah izin verirse...
ben kendi derslerimin ismini yazıyorum, herkes kendi derslerine göre dizayn eder artık...
göz önünde bi duvara asarsın :) çok dürtüyo insanı :) hele birde işaretler arttıkça daha da şevke geliyor insan...

kaynak kitap konusunda da şöyle diyim, ben murat yayınlarının yardımcı kitabını aldım konu anlatımlı..25 lira...
birde soru bankası aldım aynı murat yayınlarının 3000 soru var içinde..oda 30 lira...
ben aöf kitaplarından çalışamıyorum canım yaa, çok uzun oku oku bitmiyor :)
ben birkaç kitabevini dolaştım buldum...test kitabını da internetten eşim sipariş etmiş dün geldi...
ama kitapçılarda da var...

bu arada gazelciğiiimmmmm nabeeeerrrrrrrr:1:
ben 1 ünite daha bitirdim sen naptın bakayım:27:
toplamda 2 ünite bitirdim neyse en azından 2 gündür boş geçmiyorum 1 tane daha yatmadan bitiririm umarım:31:
sevgicimmm gör beni artık yaz şu kara tahtaya 2 diye azcık hevesim gelsin:1:

gözdecim maşallahın var yaa :(
benim buraya bakmaya bile yüzüm yok...
bu akşam çalışacaktım bir ünite en az bitircektim ama misafirim geldi :( çay meyve hizmet derken daha yeni kalktılar..direk burayı açtım ümitsiz vaka olarak :(
bana bişeyler söyle gözde yaaa :43::43: valla çok ihtiyacım var.. saçlarımdan sürü ne bileyim :)

Gazel sana katılıyorum benimde buraya yazacak yüzüm yok..
Çalışmaya başlamadım daha yardımcı konu anlatımlı kitap çıkacakmış diye söylenti duydum acaba çıkar mı ki ?

canım çizelgeyi geçen dönem ben hazırlamıştım, çok faydasını gördüm, burda paylaşmıştım geçen dönem ama çoook geri sayfalarda kaldı...
tekrar bi çizelge hazırlıyacam bu gece yatmadan daha kapsamlı olacak inşallah, bu gece yatmadan önce eklerim canım buraya, bi aksilik olursa yarın sabah eklerim allah izin verirse...
ben kendi derslerimin ismini yazıyorum, herkes kendi derslerine göre dizayn eder artık...
göz önünde bi duvara asarsın :) çok dürtüyo insanı :) hele birde işaretler arttıkça daha da şevke geliyor insan...

kaynak kitap konusunda da şöyle diyim, ben murat yayınlarının yardımcı kitabını aldım konu anlatımlı..25 lira...
birde soru bankası aldım aynı murat yayınlarının 3000 soru var içinde..oda 30 lira...
ben aöf kitaplarından çalışamıyorum canım yaa, çok uzun oku oku bitmiyor :)
ben birkaç kitabevini dolaştım buldum...test kitabını da internetten eşim sipariş etmiş dün geldi...
ama kitapçılarda da var...

sevgili gazel açıklaman için teşekkür ederim..:32:
evet çizelgeyi merak ediyorum kaç gündür bende kendimi dürtüyorum ama nafile bugün yarın derken günler geçiyor ilk dönem çok tembellik yaptım bu dönem çalışmak istiyorum..

bende biraz netten araştırdım benim bölümün kitapları yok maalesef alttan da ders olunca bulamadım mecbur aöfnin o güzel öykülerinden özet çıkararak çalışacağım öylede çok vakit alıyor işte:25: off aöf offf :41: verseydin kitapların telifini öğrenciler yaralansaydı keşke....

Gazel sana katılıyorum benimde buraya yazacak yüzüm yok..
Çalışmaya başlamadım daha yardımcı konu anlatımlı kitap çıkacakmış diye söylenti duydum acaba çıkar mı ki ?

canım doğru duymuşsun, ben muratın kitabını almıştım geçen yılın tarihi basım...
ama benim bi arkadaşım bulmuş 35 liraya yeni basım....
ben 25 tl ye almıştım...
son basım 35 liraymış...aslında bende az bekleseydim keşke dedim haberim yoktu yeni basılacak olandan..şöyle bi kontrol ettim aynı konular gibi görünüyor ama yeni basım nasıl diye merak ettim:26:

Konu anlatımlı kitap çıkmış mı? Çıkmayacak denmişti.
Umarım çıkmıştır, onlar daha kısa ve öz oluyor..
Haybeden çok şey okuyoruz AÖF kitaplarında.

Konu anlatımlı kitap çıkmış mı? Çıkmayacak denmişti.
Umarım çıkmıştır, onlar daha kısa ve öz oluyor..
Haybeden çok şey okuyoruz AÖF kitaplarında.

valla canım ben görmedim ama arkadaşım söyledi yeni basım çıkmış diye, fiyatını söyledi işte 35 liraymış diye...bende dedim tüh benim aldığım boşa mı gitti diye, ben 25 liraya almıştım geçen yılın baskısını...
inşallah fark yoktur...

valla canım ben görmedim ama arkadaşım söyledi yeni basım çıkmış diye, fiyatını söyledi işte 35 liraymış diye...bende dedim tüh benim aldığım boşa mı gitti diye, ben 25 liraya almıştım geçen yılın baskısını...
inşallah fark yoktur...

Ben çokça bakınmadım ama gözüme de pek ilişmedi..
Çok fark yoktur canım, konuların özü aynı ne de olsa. Birkaç farklılık vardır, o da okulun kitaplarından gözüne ilişir zaten.. Baştan sona konular değişmedi ya hani, olsa olsa az fark vardır, yani inşallah.

gözdecim maşallahın var yaa :(
benim buraya bakmaya bile yüzüm yok...
bu akşam çalışacaktım bir ünite en az bitircektim ama misafirim geldi :( çay meyve hizmet derken daha yeni kalktılar..direk burayı açtım ümitsiz vaka olarak :(
bana bişeyler söyle gözde yaaa :43::43: valla çok ihtiyacım var.. saçlarımdan sürü ne bileyim :)

canım yarın başla sende ne diyeyim en azından 1 ünite 1 ünite gidelim
ben 1 tanede kaldm bugün
çok yorgunum halsizim moralim bozuk
yarın devam ederim artık
sende başla ama olur mu
hadi eskisi gibi gazlayalım birbirimizi:21:

canım yarın başla sende ne diyeyim en azından 1 ünite 1 ünite gidelim
ben 1 tanede kaldm bugün
çok yorgunum halsizim moralim bozuk
yarın devam ederim artık
sende başla ama olur mu
hadi eskisi gibi gazlayalım birbirimizi:21:

inşallah canım yaa, evdeki hesap çarşıya uymuyor ki...
naptım biliyomusun akşam yemeği yedik, biraz tv izledim buraya baktım çıktım, kitabımı alayım elime bismillah diyeyim artık diye, çokda iştahlıydım yani..bişey dürtüyordu sürekli :)
derken bi telefon geldi, müsaitmisiniz gazel biz gelicez :)
hayırlısı bakalım bunda da vardır bi hayır dedim...bakalım yarın nolcak, allah izin verirse ve inşallah demeden de söz vermem hiç ama nasip olmadı mı olmuyor :)

Back
X