- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgicim eklermisin bir ünite daha bitirdim, toplam 6 oldu...devamı gelir inşallah...
Ders çalışmaya başlamayanlar topiği açacağım , bana ne bana ne![]()
ohhh maşallah gece gece bitirmişsinde yapıştırmışsın 1 ünite daha yaaa
bende gece aldım elime kitabı
baktım baktım baktım
sonra kapatıp yattım
bugün zaten evde değilim
yine temizliğe gidicez
çıldırıcam valla ama ben biliyodum böyle olcağını bütün düzenim bozuldu![]()
Ders çalışmaya başlamayanlar topiği açacağım , bana ne bana ne![]()
Canlarım, ciğerlerim gurur duyuyorum sizlerlen..![]()
Ama ben yüz karasıyım yüz karası.. Bu pzt. başlayacaktım çalışmaya ama inanın çok yoruluyorum kızlar çok kızmayın bana nolur..:18:
Bide iş arkadaşım izinli tek başıma zar zor yetişiyorum işlere ve bilgisayar başında çalışmak çökertiyo beni..
Dün eve geldiğimde öyle bi başım ağrıyodu ki yemek yiyip zor attım kendimi yatağa biraz uyuyunca geçti ama işte..![]()
hayatcım hoşgeldin :) nerelerdesin yaa özlettin kendini...
işler yoğun anladım canım da aöf de işler yoğundan anlamaz biliyosun...valla soruları en kazık yerlerden hazırlamaya başlamışlardır kesin...
bence ne yap ne et bi fırsat bulmaya çalış tatlım....yavaş yavaş da olsa ilerlemen lazım...geçen dönemi hatırla canım ne zorluklar çektik son haftalarda...
bu arada canım sen ne iş yapıyordun??
Kuzummm bende özledim sizleri..
Canım asıl sorunda bu işte geçen dönem o kadar çalışmamın karşılığını alamam beni çalışmamaya teşvik ediyor..
Ben hastanede çalışıyorum canım
valla canım hiç çalışmayıp hüsrana uğramak yerine ez biraz da olsa çalış ki az buçuk bişeyler yap...
kolay değil hem iş hem okul...ama beni gözün önüne getir canım valla okadar zorlanıyorum ki yaaaöf bi yandan ev işleri bi yandan, hele çocuk bu aralar çok huysuz...evde durmuyor iyice yaramaz oldu...bu aralar çişe alıştırıyorum inan görsen halimi içler acısı
kitabı elime aldım ya, bir sayfayı bitirene kadar elli kere kalkıyorum masadan, çocukla birlikte zor şartlarda bi üniteyi bile bitirsem kar deyip çabalıyorum...sende bırakma lütfen en azından kitabı eline alınca konsantre olman mümkün, bide beni düşün canım...
biraz gayret lütfen...
Sen ve Gözde en büyük idolümsünüz zaten..
Canım sen her hal içinde çalşabiliyosun ama ben mesela tv karşısında çalışamıyorum, sesli ortamda çalışamıyorum odama gidip sessizce çalışmam lazım..Akşamları vaktim oluyo aslında ama işte halim olmuyo ve konsantre olamıyorum öteki türlü tv karşısında falan okusam alıp elime kitabı iyi ama girmiyo işte öyle aklıma. Ama sen gürültü patırtı içinde çalışmaya alıştın vede başarıyosun..
Minik kuzuyu benim yerime öp, kokla emi...![]()
heyhey hey
tey tey tey
bendede tık yok hala nedendir anlamadım havadanmıdıııııırr,can sıkıntısımıdıııııır, yaştanmıdıırrr şımarıklıkmıdıııırrr böyle bi adamsendecilik boşvergitsincilik anlamadım gitti.
ammaaa şu çalışanlar bi gözüme batar olduki varyaaa
bu gazele
bu gözdeye
bu sevgiye
bu adaya
hayat cım ausencia yacım desteğinizim yalnız değilsiniz:1
elbet başlarız bizde birgün![]()
Kuzummm bende özledim sizleri..
Canım asıl sorunda bu işte geçen dönem o kadar çalışmamın karşılığını alamam beni çalışmamaya teşvik ediyor..
Ben hastanede çalışıyorum canım
Hiç çalışamıyorum ya.. 1 ay kaldı neden böyle oldum ben.
Bu arada ben Myosotis, isim değişikliği oldu.![]()
heyhey hey
tey tey tey
bendede tık yok hala nedendir anlamadım havadanmıdıııııırr,can sıkıntısımıdıııııır, yaştanmıdıırrr şımarıklıkmıdıııırrr böyle bi adamsendecilik boşvergitsincilik anlamadım gitti.
ammaaa şu çalışanlar bi gözüme batar olduki varyaaa
bu gazele
bu gözdeye
bu sevgiye
bu adaya
hayat cım ausencia yacım desteğinizim yalnız değilsiniz:1
elbet başlarız bizde birgün![]()