Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

sevgicim eklermisin bir ünite daha bitirdim, toplam 6 oldu...devamı gelir inşallah...

ohhh maşallah gece gece bitirmişsinde yapıştırmışsın 1 ünite daha yaaa
bende gece aldım elime kitabı
baktım baktım baktım
sonra kapatıp yattım:27:
bugün zaten evde değilim
yine temizliğe gidicez
çıldırıcam valla ama ben biliyodum böyle olcağını bütün düzenim bozuldu:37:

Ders çalışmaya başlamayanlar topiği açacağım , bana ne bana ne :52::52::52:

Arkadaşlar merhaba, beni de listeye ekler misiniz?

44 ünitem var.

Çalışılan hiç yok :(

Ayrıca e-öğrenme portalına girişte sıkıntı yaşıyorum. TC no ve şifreyle girmiyormuyduk?

Öğrenci portalına girerken sorun yok.

ohhh maşallah gece gece bitirmişsinde yapıştırmışsın 1 ünite daha yaaa
bende gece aldım elime kitabı
baktım baktım baktım
sonra kapatıp yattım:27:
bugün zaten evde değilim
yine temizliğe gidicez
çıldırıcam valla ama ben biliyodum böyle olcağını bütün düzenim bozuldu:37:

gözdecim valla işi espriye vuruyordum bende aman salla yaa daha vakit var diyordum, ama baktım olmuyor gözdem yaa, nisan 2 oldu işte, onca ünite bekliyor bizi...önce üniteler bitecek, sonra genel bi tekrar bide ben rahat bir hafta falan test çözüyorum testsiz olmaz asla...çok güzel öğreniyorsum testle...birde arapçam var malum çok uzun üniteleri olan en azı 30 sayfa...napıym kuzum çaresiz gece gündüz demiyorum mutlaka fırsatları değerlendiriyorum...bugün allah izin verirde bi aksilik olmazsa kesinlikle 2 ünite bitircem...böylelikle iki dersim full bitmiş olacak...
senin ev taşıma meselesini çok iyi anlarım en zor şey ev taşımak....geceleride yorgunluktan olmaz...ama bir ünite bari gece bitirmeye çalış canım...bak zaman kalmadı..seninde baya üniten var...

Ders çalışmaya başlamayanlar topiği açacağım , bana ne bana ne :52::52::52:

auscum iyi olur valla, :) bu topikten daha kalabalık olacağı kesin valla, tembeller olarak patlatırız orayı :9:

Geldi çattı 2 nisan
Bugün bi aksilik olmazsa eve gidince ders çalışmaya başlayacağım.
Şu an o kadar büyük eziyet geliyor ki hava mis gibi eve tıkılıp ders çalışmak ise iğrenç birşey :ssz:
Ama yapacak bir şey yok iddiaya girdik en az 3 dersimin 80 olması gerek
Uyanık sevgilim AA notuna da girmedi iddiaya yoksa ben 70-75le AA almıştım 3 dersten :27:

Selam kızlar..Benimde çalışmaya başlamam gerek ama hiç canım istemiyo :59: Sevgilim hiç çalışmadan bütün derslerden çok iyi notlarla geçiyodu ben çalışıyorum ama hiç iyi notlar alamıyorum ya :/ Kendimden utanıyorum valla moralim çok bozuk :31:

Benim listeye eklemediğin birkaç ünitem var sanırım sevgiciğim... Toplamda 9 ünite bitirdim... Ama kalan kitaplarımı hala alamadım yaa....

Canlarım, ciğerlerim gurur duyuyorum sizlerlen..:46:
Ama ben yüz karasıyım yüz karası.. Bu pzt. başlayacaktım çalışmaya ama inanın çok yoruluyorum kızlar çok kızmayın bana nolur..:18:
Bide iş arkadaşım izinli tek başıma zar zor yetişiyorum işlere ve bilgisayar başında çalışmak çökertiyo beni..:27:
Dün eve geldiğimde öyle bi başım ağrıyodu ki yemek yiyip zor attım kendimi yatağa biraz uyuyunca geçti ama işte..
:31:

Canlarım, ciğerlerim gurur duyuyorum sizlerlen..:46:
Ama ben yüz karasıyım yüz karası.. Bu pzt. başlayacaktım çalışmaya ama inanın çok yoruluyorum kızlar çok kızmayın bana nolur..:18:
Bide iş arkadaşım izinli tek başıma zar zor yetişiyorum işlere ve bilgisayar başında çalışmak çökertiyo beni..:27:
Dün eve geldiğimde öyle bi başım ağrıyodu ki yemek yiyip zor attım kendimi yatağa biraz uyuyunca geçti ama işte..
:31:

hayatcım hoşgeldin :) nerelerdesin yaa özlettin kendini...
işler yoğun anladım canım da aöf de işler yoğundan anlamaz biliyosun...valla soruları en kazık yerlerden hazırlamaya başlamışlardır kesin...
bence ne yap ne et bi fırsat bulmaya çalış tatlım....yavaş yavaş da olsa ilerlemen lazım...geçen dönemi hatırla canım ne zorluklar çektik son haftalarda...

bu arada canım sen ne iş yapıyordun??

hayatcım hoşgeldin :) nerelerdesin yaa özlettin kendini...
işler yoğun anladım canım da aöf de işler yoğundan anlamaz biliyosun...valla soruları en kazık yerlerden hazırlamaya başlamışlardır kesin...
bence ne yap ne et bi fırsat bulmaya çalış tatlım....yavaş yavaş da olsa ilerlemen lazım...geçen dönemi hatırla canım ne zorluklar çektik son haftalarda...

bu arada canım sen ne iş yapıyordun??

Kuzummm bende özledim sizleri.. :38:
Canım asıl sorunda bu işte geçen dönem o kadar çalışmamın karşılığını alamam beni çalışmamaya teşvik ediyor..:47:
Ben hastanede çalışıyorum canım

Hastanede çalışıyorum dedim hastanede bin birtürlü görev var.. Tatlım ben Lab. sekreteriyim.. Hastalarla iç içe bi hayatım var anlayacağın..

Hiç çalışamıyorum ya.. 1 ay kaldı neden böyle oldum ben. :50:
Bu arada ben Myosotis, isim değişikliği oldu. :27:

Canım asıl sorunda bu işte geçen dönem o kadar çalışmamın karşılığını alamam beni çalışmamaya teşvik ediyor..:47:

valla canım hiç çalışmayıp hüsrana uğramak yerine ez biraz da olsa çalış ki az buçuk bişeyler yap...
kolay değil hem iş hem okul...ama beni gözün önüne getir canım valla okadar zorlanıyorum ki yaa :( aöf bi yandan ev işleri bi yandan, hele çocuk bu aralar çok huysuz...evde durmuyor iyice yaramaz oldu...bu aralar çişe alıştırıyorum inan görsen halimi içler acısı :(
kitabı elime aldım ya, bir sayfayı bitirene kadar elli kere kalkıyorum masadan, çocukla birlikte zor şartlarda bi üniteyi bile bitirsem kar deyip çabalıyorum...sende bırakma lütfen en azından kitabı eline alınca konsantre olman mümkün, bide beni düşün canım...
biraz gayret lütfen...

valla canım hiç çalışmayıp hüsrana uğramak yerine ez biraz da olsa çalış ki az buçuk bişeyler yap...
kolay değil hem iş hem okul...ama beni gözün önüne getir canım valla okadar zorlanıyorum ki yaa :( aöf bi yandan ev işleri bi yandan, hele çocuk bu aralar çok huysuz...evde durmuyor iyice yaramaz oldu...bu aralar çişe alıştırıyorum inan görsen halimi içler acısı :(
kitabı elime aldım ya, bir sayfayı bitirene kadar elli kere kalkıyorum masadan, çocukla birlikte zor şartlarda bi üniteyi bile bitirsem kar deyip çabalıyorum...sende bırakma lütfen en azından kitabı eline alınca konsantre olman mümkün, bide beni düşün canım...
biraz gayret lütfen...

Sen ve Gözde en büyük idolümsünüz zaten.. :42:
Canım sen her hal içinde çalşabiliyosun ama ben mesela tv karşısında çalışamıyorum, sesli ortamda çalışamıyorum odama gidip sessizce çalışmam lazım..Akşamları vaktim oluyo aslında ama işte halim olmuyo ve konsantre olamıyorum öteki türlü tv karşısında falan okusam alıp elime kitabı iyi ama girmiyo işte öyle aklıma. Ama sen gürültü patırtı içinde çalışmaya alıştın vede başarıyosun..

Minik kuzuyu benim yerime öp, kokla emi...
:emir_bebek::16:

Sen ve Gözde en büyük idolümsünüz zaten.. :42:
Canım sen her hal içinde çalşabiliyosun ama ben mesela tv karşısında çalışamıyorum, sesli ortamda çalışamıyorum odama gidip sessizce çalışmam lazım..Akşamları vaktim oluyo aslında ama işte halim olmuyo ve konsantre olamıyorum öteki türlü tv karşısında falan okusam alıp elime kitabı iyi ama girmiyo işte öyle aklıma. Ama sen gürültü patırtı içinde çalışmaya alıştın vede başarıyosun..

Minik kuzuyu benim yerime öp, kokla emi...
:emir_bebek::16:

canım valla bende aynen senin gibiydim, benim ders çalıştığım odada tık sesi çıkmayacak ancak öyle konsantre oluyordum...ama şuan mecbur alışmak zorunda kaldım napıyım başka odaya gidemem ki, oğlum yalnız kalır, zaten hemen gelir diğer odaya gittiğimi görünce...
insan mecbura kaldımı herşeye alışıyor emin ol, çaren yoksa mecbur uyum sağlamak zorundasın....
bende öyle oldum anlayacağın çaresizlik içinde çare buldum kendime ve tv izlerken eşim, ders çalışabiliyorum veya oğlumun gürültüsü içinde çalışabiliyorum...
onun uyuduğu fırsatları kaçırmıyorum...
mesela birazdan onu uyutup ben hemen kitabı alıcam, 2 ünite bitirmek istiyorum 10 sayfa ikiside 20 sayfa toplam...
bitirip sorularını çözüp yatıcam...böylelikle 2 dersim full bitiyor...yarında nasipse zor bi ders olan HADİS TARİHİ VE USULÜNE başlıyorum ve çok zor bi ders emin ol çok uzun sayfalar 30 civarı...allah kolaylık versin hepimize canım ama emin ol burda aöf okuyan kimse rahat rahat çalışamıyor..kimisi evli çocuklu kimisi iş güç sahbi kimisi annesi çalıştığı için evin yükünü üstelenmiş durumda...gözdeden bahsediyorum canım benim yaa ona da üzülüyorum ev taşıyacaklar anne yok yardım eden yok tek başına kolay değil..ben koca kadınım gözüm korkar taşınmaktan birde kardeşi var dersleri yemek temzilik onun üzerinde...
bunları düşün ve çalış hayatcım..ba hepimiz zor durumlardayız...şükür yinede....seni de en kısa zamanda ünite bitirmeye başlamış halde bekliyoruz burda tatlım..tamammı?? bu gece başla mesela en kolay dersi al eline, en kısa sayfalı olanı...yatmadan bi tane bitir bak nasıl iştahın gelicek...

hey :24:hey hey :24:tey tey tey:24: bendede tık yok hala nedendir anlamadım havadanmıdıııııırr,can sıkıntısımıdıııııır, yaştanmıdıırrr şımarıklıkmıdıııırrr böyle bi adamsendecilik boşvergitsincilik anlamadım gitti.

ammaaa şu çalışanlar bi gözüme batar olduki varyaaa :51::51:

bu gazele:33:
bu gözdeye:35:
bu sevgiye:33:
bu adaya:35:

hayat cım ausencia yacım desteğinizim yalnız değilsiniz:40::1
elbet başlarız bizde birgün:1::ssz::ssz:

hey :24:hey hey :24:tey tey tey:24: bendede tık yok hala nedendir anlamadım havadanmıdıııııırr,can sıkıntısımıdıııııır, yaştanmıdıırrr şımarıklıkmıdıııırrr böyle bi adamsendecilik boşvergitsincilik anlamadım gitti.

bana bak banaaa :) yolarım kız saçlarını birde sigara tüttürüyo...:)
otur accık çalış çabuk...tembel tosbağa..:) .nickin gibi sallamış gitmişsin dersleri...kırmıyım bacaklarını :20::20:

Hayatcım , sultanım hoşgeldin.

Geçen dönemi unut sen , yeni sayfa yeni umutlar :52:

Allahın izniyle olacak bu iş , hissediyorum :1:

Hiç çalışamıyorum ya.. 1 ay kaldı neden böyle oldum ben. :50:
Bu arada ben Myosotis, isim değişikliği oldu. :27:

Bende çalışmıyorum hiç , bu arada nayino beni benden alıp götürür her dinlediğimde . İçimdeki hissiyatı tarif edemem heralde:34:

Gel , gel canım :16:

Bak ben isim değiştirmeden önceki eski nickim SaLLaa idi , ne güzel bir ikili olurduk seninle :8:

Ve şok şok şok :52:

Ausencia ' dan aöf topiğineeeeee , çeyrek ünite :60::60::60:

Ne demiş büyüklerimiz , başlamak bitirmenin yarısıdr:51:

Back
X