Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Arada geliyorum yazıyorum sakın hakkımda yanlış düşüncelere kapılıp çalıştım da ünite bildireceğim sanmayın :52:

Kendimi unutturmayayım diye giriyorum :3:

Herkese zihin açıklığı dileyip çıkayım bari , son hafta ; kapı , yumurta ve ben üçlemesi ile yanınızdayım :34:

aus allah iyiliğini versin kız çatladım gülmekten...:9::9::9:
o yumurtanın bigün gelip totoya dayanacağı günün kaçınılmaz olduğunu bile bile hala neyi bekliyon kuzum sen...:)
bi başlasan devamı gelecek diyecem ama sen başladınmı çeyrekte bırakarak rekor kırmış hatunsun vesselam :52::52:
havalar ısındıkça sen bıraktın iyice dersleri, paso geziyon heralde...:1::1:
ama ahretim sana kötü bi haberim var havalar gün geçtikçe daha çok ısınacak :27::27: eğer havaların kapanıp yağmurların gelmesiyle ders başına oturmayı planlıyorsan hiç heveslenme kuzum :) mecbur oturup çalışıcaz...hadi bakalım artık seni burda ünite bitirdim cümleleriyle beklicem :) bana gaz verdin işe yaradı bak 12 üniteyi devirdim..:)
sıra sende artık ausum bi el at artık kitapcağızlarına :27:

aus allah iyiliğini versin kız çatladım gülmekten...:9::9::9:
o yumurtanın bigün gelip totoya dayanacağı günün kaçınılmaz olduğunu bile bile hala neyi bekliyon kuzum sen...:)
bi başlasan devamı gelecek diyecem ama sen başladınmı çeyrekte bırakarak rekor kırmış hatunsun vesselam :52::52:
havalar ısındıkça sen bıraktın iyice dersleri, paso geziyon heralde...:1::1:
ama ahretim sana kötü bi haberim var havalar gün geçtikçe daha çok ısınacak :27::27: eğer havaların kapanıp yağmurların gelmesiyle ders başına oturmayı planlıyorsan hiç heveslenme kuzum :) mecbur oturup çalışıcaz...hadi bakalım artık seni burda ünite bitirdim cümleleriyle beklicem :) bana gaz verdin işe yaradı bak 12 üniteyi devirdim..:)
sıra sende artık ausum bi el at artık kitapcağızlarına :27:

Oyyyyyyy ama ben seni özledim be güzelim :16::16::16:

12 ünite mi :53:

Gayet başarılı bu performansından dolayı tebrik ederim şekerim.

Benim çizelgeme göre 3-5 gün sonra başlasam tamamdır sanki :52:

Kaç üniten kaldı senin ?

Benim 24 . 75 ünitem var
:37:

Oyyyyyyy ama ben seni özledim be güzelim :16::16::16:

12 ünite mi :53:

Gayet başarılı bu performansından dolayı tebrik ederim şekerim.

Benim çizelgeme göre 3-5 gün sonra başlasam tamamdır sanki :52:

Kaç üniten kaldı senin ?

Benim 24 . 75 ünitem var
:37:

anam kıyamam kuzummm bende seni nasıl özledim valla...bu aralar sık sık ama kısa süreli girip çıkıyorum eşimden dolayı pc ona hizmet veriyor şu aralar :9::9:
toplam 16 ünite kaldı sanırım benimde...bilgisayarı pek ciddiye almıyorum sadece bi kere okuyup geçecem....
ama en çok arapçadan korkuyorum günde bir ünitesini sığdıramıyorum koca güne çünkü okadar uzun ve zorki :14:
onun dışında şöyle izah edeyim..
4 dersim kaldı...
biri en zor olan arapça...
biri basit olan bilgisayar...
kalan ikisi de orta halli işte...biraz not alma zorunluluğu var ezberlenmesi şart okuyup geçilecek bi ders değil...
bu arada biberon ne alemde hakkaten merak ettim iyice bi haberin yokmu??
perşembe günü çarşıda aklıma geldi fosforlu kalem falan almıştım nor alırken altını çizerken dikkat çekici olması işe yarıyor diye :)
aklıma geldi güldüm :)
her ders çalışırken biberonun kulaklarını çınlatıyorum :)

anam kıyamam kuzummm bende seni nasıl özledim valla...bu aralar sık sık ama kısa süreli girip çıkıyorum eşimden dolayı pc ona hizmet veriyor şu aralar :9::9:
toplam 16 ünite kaldı sanırım benimde...bilgisayarı pek ciddiye almıyorum sadece bi kere okuyup geçecem....
ama en çok arapçadan korkuyorum günde bir ünitesini sığdıramıyorum koca güne çünkü okadar uzun ve zorki :14:
onun dışında şöyle izah edeyim..
4 dersim kaldı...
biri en zor olan arapça...
biri basit olan bilgisayar...
kalan ikisi de orta halli işte...biraz not alma zorunluluğu var ezberlenmesi şart okuyup geçilecek bi ders değil...
bu arada biberon ne alemde hakkaten merak ettim iyice bi haberin yokmu??
perşembe günü çarşıda aklıma geldi fosforlu kalem falan almıştım nor alırken altını çizerken dikkat çekici olması işe yarıyor diye :)
aklıma geldi güldüm :)
her ders çalışırken biberonun kulaklarını çınlatıyorum :)

Allah kolaylık versin canım .

Bilgisayarı es geçersen bir şey kalmamış aslında , yine arapça yı sona mı bırakacaksın ?

Canım , ben biberonu cidden çok merak ediyorum .Tatile çıktı desem vakti değil , hep aklımda son mesajı , temizlik yapacağım bugün arada gelirim demişti.

Neyse umarım iyidir de canı girmek istemiyordur.

Allah kolaylık versin canım .

Bilgisayarı es geçersen bir şey kalmamış aslında , yine arapça yı sona mı bırakacaksın ?

Canım , ben biberonu cidden çok merak ediyorum .Tatile çıktı desem vakti değil , hep aklımda son mesajı , temizlik yapacağım bugün arada gelirim demişti.

Neyse umarım iyidir de canı girmek istemiyordur.

bende meraktayım beş dakka da olsa bi haber etse iyiyim falan diye gerçekten iyice merak etmeye başladım..kötü bişey yoktur inşallah aklıma getirmek istemiyorum...
belki ailesinin yanında falan kalıyordur veya yatılı misafirleri falan vardır diyecem ama epey oldu..bilemedimki..inşallah iyidir..
en kötü ihtimalle belki pc ye bişey olmuştur internette sorun vardır belki..ama biberonun androidi var bildiğim kadarıyla ordan da bakabilir aslında ama...bilemedim şimdi..

evet canım arapçayı sona bırakıp eşimle birlikte çalışacam inşallah...
birazcık sevindiğim nokta arapçadan İLKUMUT diye bi yayından eşim yardımcı kitap almış ordan arapça kitabımdaki uzun metinlerin türkçe tercümesi var :8: ona çok sevindim..çünkü geçen dönem yaklaşık bir günümü alıyordu tercüme..şimdi sadece grammer ve sorularla uğraşacam azcık içim rahat davranıyorum :)

sen napıyorsun mesnevi devammı?? yoksa derslere bismillah mı diyorsun

adres değişikliği yapmak istiyorum sınava az kaldı değişiklik yapılabilir mi?

adres değişikliği yapmak istiyorum sınava az kaldı değişiklik yapılabilir mi?
Eğer sınav yeriniz sitede belliyse sanırım yapamazsınız. Ancak final sınavı için yapablirsiniz onu da vizeler biter bitmez yaparsanız iyi olur. Şimdi de yapsanız olur ama finalde geçerli olur vizede değil...

bugün sadece bir ünite bitirebildim..türk islam edebiyatı dersin adı ve çok zormuş yaa:14::14::14:
tamamen şair ve eserleri baştan sona hep böyle...ezberlesem bile buna kafa derler ya nasıl olacak anlamadım resmen sayfaları geçtikçe höhh dedim :53::53:
allah kolaylık versin inşallah yoksa benim halim duman...ezberlemem mümkün değil, kodlasam bile akılda kalmaz..
düşünün 30 sayfalık bir ünitenin baştan sona şair ve eserler bütününden oluştuğunu...
yandım ki ne yandım :14::14::14::14: güya bugün ikinci üniteyide bitirip yarın da kalan ikiyi bitirip dördüncü dersimide tamamlamış olacaktım pehhh bi gördüm şokk :53:

sevgi meleğim 14 ünite oldu toplamda bi çizik atıver kuzum :52::52:
çok zor bi ders 30 sayfa ve tamamı şair yazar isimleri eserleri vs ezberle ezberle göbeğim çatladı :43::43:
iki ünite bitireyim diyordum ama çok zor yaa :14::14:
iştah var ama imkan yok çok zor ve uzun ben napıyım yani :34:

toplamda 17 oldu
ittire kalktıra
bu dönem bende hiç heves yok çok bunaldığımı hissediyorum
hep 2.dönemlerde salarım böyle kendimi çocukluğumdan beri:50:
biter mi bu üniteler ya biter mi
daha 25 ünite var:18:
1 ünite daha bitirip yatayım bari

toplamda 17 oldu
ittire kalktıra
bu dönem bende hiç heves yok çok bunaldığımı hissediyorum
hep 2.dönemlerde salarım böyle kendimi çocukluğumdan beri:50:
biter mi bu üniteler ya biter mi
daha 25 ünite var:18:
1 ünite daha bitirip yatayım bari

sadece sen değil gözdem hepimiz ikinci dönemlerde böyle oluyoruz ki bunun müsebbibi de hava...
havalar ısındıkça bahar geldikçe insan mayışıyor...
ama el mahkum yapıcak bişey yok..yüzdük kuyruğuna geldik..gayret...gayret...:34:

sadece sen değil gözdem hepimiz ikinci dönemlerde böyle oluyoruz ki bunun müsebbibi de hava...
havalar ısındıkça bahar geldikçe insan mayışıyor...
ama el mahkum yapıcak bişey yok..yüzdük kuyruğuna geldik..gayret...gayret...:34:

aynen öyle canım arkadaşım
birde çok dersim var
artık moralim bozuluyor ya
bitiriyorum bitiriyorum hala 6 ders var düşün
daha hiç el sürülmemiş
birde hep 5er üniteydi biten dersler ondan uzun sürdü bu kadar
3 ünitelik olan bir dersim var bugünde onu bitireyim diyorum
toplamda 5 ders bitmiş olsa rahatlıcam biraz
yarında çalışamam diye düşünüyorum annem rahatsız hastaneyle uğraşırız bütün gün
zaten hala taşınamadıkta
annemde çalışınca çok zor oluyor
babamda çalışıyor bi türlü aynı günlerde boş olamıyorlar
onun sıkıntısıda ayrı
haftaya salı taşınalım diyorlar ben hepten delirdim
sınav zamanı niye yapıosunuz bu işi diyorum artık sinirleniyorum gerçekten
kasap et derdinde koyun can derdinde misaliyiz aynen:19::19:

sen neler yaptın az kalmış ünitelerin nasıl seviniyorum senin adına varya
keşke benimde o kadar az olsa
bitirip rahat rahat tekrar yaparsın
benim tekrara geçen dönem 5 gün kalmıştı her gün 2 ünite tekrar ediyorum motora bağlamıştım resmen:52:
ama bu dönemde öyle olacak gibi
24 ünite kaldı sınava kalan günde 18:53::53::53::53:

resmen utandım sevgi meleği toplam 41 ünite yaz bari zamanı geldi sanki.bende başlıyorum artık nasıl yetişecekse:ssz::ssz:

41 üniteyi nasıl yetiştirceksin arkadaşım ya
valla canını sıkmayayımda
bitmiyor bitmiyor:52::52:
sınava çok az kaldı hızlı bir şekilde başla bence
sonra çok pişman olursun ben aralarda birkaç gün çalışmadığıma şimdi öyle pişmanımki o günlerde de çalışsaydım şimdi birkaç dersim kalmış olurdu:50:

Kızlarrrr konu anlarımlı kitabını aldım muratın ama toplam 2 sayfa ,sizce yeterli midir? 15 sayfayı 2 sayfaya sığdırmaları bana pek cazip gelmedi ...

bana yine kampus çıkmış yaa inanmıyorum :(
çok dua ettim kampus olmasa diye, sabahın 6 sında yola düşecem yine, bir buçuk saat yol öfff
arkadaşlarıma hep yakınlardaki okul çıkıyor bana neden hep kampus çıkıyor :53::53:

Back
X