Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Böyle etkinlikler tam benlik canım , sen yeter ki konfeti iste :34:

Topiğin boş işler müdürüyüm ben , ders çalışmak haricinde her türlü etkinlik bende , tebrik , tedarik , motive , saçından sürüyüp derse yollama ...:52:

Bitirince ıslık çal , partini hazır bil :32:
Sen dünden hazırmışın be:27::27:Seferim böle boş işlerle ugraşanları:27:
Yarın ünitelerim bitcek bilesin,buraya geldiğimde ışılar patlasın,mezdeke çalınsın,herkeş göbek atsın:27::27:
Yalaaaa opss opss,ıptıss ıptısss:32::8::27:

Sen dünden hazırmışın be:27::27:Seferim böle boş işlerle ugraşanları:27:
Yarın ünitelerim bitcek bilesin,buraya geldiğimde ışılar patlasın,mezdeke çalınsın,herkeş göbek atsın:27::27:
Yalaaaa opss opss,ıptıss ıptısss:32::8::27:

Bende her daim bu etkinlikler var , ilk değil canım .

Senin partin bitince , bir kaç kutlama daha olur , sonra bende başlarım artık çalışmaya nihayet .

Sen bitirmedin mi zaten üniteleri:2:

Kim ben mi ?

Nerdeeeeeeeee :52: Boşuna boş işler müdürüyüm demiyorum , 6 ders 25 ünite , alınmamış 4 kitap , alınmış ama çalışılmamış 2 kitap...

Sabıkam fena benim ama geçen dönemden onur belgem var :ssz: Ona güveniyorum :9:

Tebrikler adacığım, darısı başımıza. :))

Ben de 1 ünite daha bitirdim...

Adacım bütün tebrikler senin tatlım :46::46::46::46::46::46:

2 haftada tekrar yapar ya da soru çözersin , ohh miss , bomba :32:

Ne 2 hafta mı dedim ben :53::53::53::53:

Ben daha 1 ünite çaılştım :52:

Teşekkürler kızlar... Şimdi daha anlayarak bir tekrar yaparım iyice pekişir . Henüz almadığım soru bankalarını gider alırım soru çözerim ohhh bitsin bu dönemde başka bişi istemiyorum :52::52:

Bende işletme 4. sınıfım cumartesi tek ders pazar 4 ders koymuşlar saçmalık ya.

Bende işletme 4.sınıfım canım benm 2. üniv. bu çalışabildin mi ya ne alemdesin ben finansallla türkiye ekonomisine takıldım kaldım çalışamıyorum bitürlü çok sıkıcı geldi test çözmek daha mı mantıklı acaba,haklısın bir ders için kalkıp bilmem nereye gtcez insan 3e 2 verir pazar günü canımız cıkcak poff :(

Bende işletme 4.sınıfım canım benm 2. üniv. bu çalışabildin mi ya ne alemdesin ben finansallla türkiye ekonomisine takıldım kaldım çalışamıyorum bitürlü çok sıkıcı geldi test çözmek daha mı mantıklı acaba,haklısın bir ders için kalkıp bilmem nereye gtcez insan 3e 2 verir pazar günü canımız cıkcak poff :(

Benimde 2. üniversitem. Ben geçen dönem de muratın soru bankasından çalıştım şimdi de öyle çalışıyorum. önce konuyu cevaplar kısmından çalışıyorum sonra soruyu çözüyorum pekişiyor. aöf nin kitaplarına dalarsam çıkamam ben o derece. hiç de ders bırakmadım bu yöntemle.
en azından 2 si cumartesi olsaydı ama işte...

kızlar maşallah ne güzel ilerliyosunuz ben mecburen ara verdim daha 20 ünitem var ooooff neyse bugün hızlı bi dönüş yapıyorum bugün 2-3 ünite calısıcam inşallah :18:

aöf topiğinin çalışkan hatunları merhabalar:21:
nasıl gidiyor çalışmalar
bitirenlerde var maşallah:nazar:
benim toplam 24 ünitem bitti
kaldı 18
bugün kendimi sıkıp 2 ünite daha bitiricem inşallah
hesaplarıma göre her gün 2 ünite şeklinde gidersem
28nisan pazar akşamı bitiyor bütün hepsi:52:
ve yine bana her zamanki gibi 5 gün kalıyor tekrara:52:
şaka gibi valla geçen dönemde 5 gün kalmıştı her gün 2 dersin tekrarını yapmıştım hızlı hızlı aslında iyi oluyor son günlerde böyle tekrarlar yapmak
yetişicez inşallah hepimiz
durmak yok çalışın çalışın:1::1:

Canım türkiye ekonomisinin konuları sıkıcı ama murattaki soruları çözünce zevkli oluyor. ben ekonıminin 4 ünitesini bitirdim ama hiç birşey anlamadım diye dersten çok umutsuzdum bugün 1 ve 2. ünitenin sorularını çözünce daha anlaşılır oldu.

1 ünite çalıştım toplam 16 ünite oldu.

Finansalın 3. ünitesine çalışmaya elim gitmiyor. Finansalın en zor ünitesi : (

arkadaşlar emeğinize saygım sonsuz da şuan çalıştıklarınızı sınavda nasıl hatırlıyorsunuz ya? :26:

Sınava girerken tekrar yapıyorum yetiyor bana. bizim bölüm maşallah bütün dersler aynı sanki. Şuan ki dersler bile aynı ihracat ithalat şu bu döndür döndür ünite yapıyorlar laf olsun..

Ben de 2 dersi bitirip 3.derse yani Ekonominin güncel sorunları dersime başlayacağım.8 dersim var bu arada geçen seneden 2 tane kaldığı için.Ama bu sefer bırakmadan geçicem ve mezun olucam inş.

Nerde benim kutlamam,hani konfetiler:27::27:
Benim üniteler bitii bugün:46::46:Darısı sizlerin başına:32::32:
Başlasın soru çözümleri ve tekrarlar:51::51:

Back
X