Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Merhaba kızlar 5 ünite bitirdim hergün 3 ünite bitirebilmek çok güzel bir duyguymuş kitaptan değil tabi yardımcı soru bankasından notlarımda çok güzel 11 dersten 7 dersim 70-85 arası 2dersim 50 bir dersim sıkıntılı25 inşallah tek dersten ff ile kalmam Allah yardımcımız olsun.Bu arada notlar açıklanmadı ben şıkları almıştım ordan baktım...Bitsin ve mezun olayım artık :)

Ayni durumdayiz
dahasi sirf bi hocam en azindan form doldur dedi diye cift anadala basvurdum ve sanirim kimse basvurmamis ki beni aldilar. iki anadal ve ikincinin birinci sinif derslerinin sinavlari derken tam 21 sinava gircem ve tam ortasinda aof sinavlari var. Ne yapayim karar veremiyorum

Geceleri hiç uyumazsak olur heralde :37:
Ama bu kez aöf kitaplarından çalışmayı düşünmüyorum.
Vize sınavına giderken bi tane derse hiç bakmamıştım.
Okulun önünde kitapçılar vardı.Oradan aldım küçük bi kitapçık.
Hem konu özeti var hem de sorular var.Yarım saat ondan bakıp girdim sınava.
Onlardan alacağım.
Ya bu arada buradaki hanımların notları çok yüksek :nazar:
Aöfde herkes böyleyse çanlar 60'tan aşağı düşmez.
Ben her dersten 50 alsam sevineceğim o durumdayım yani :27:
Zaten 3 günlük çalışmayla 50'den yüksek alamam :50:

günaydın herkese....
bugün 3 ünite niyetim var bakalım inşallah.....
hadis dersimden 2 ünitem kaldı, onu bitirip diğer dersten bir üniteye başlayıp yolu açık tutmak niyetim....
kızlar sınava az kaldı ünitelerimiz bol bol maşallah....ünitesiz gün geçirmeyelim lütfen...sonra üzülüyoruz yıpranıyoruz...
gezmelerden eğlenceden veya günlük meşgalelerden biraz uzak kalıp şu 2 haftayı çalışarak geçirelim....
bilhassa kötü olan derslerimize yönelenelim bari...orantı ile kurtarabiliriz inşallah..
hepinize başarılar sabırlar diliyorum...:34:

bende aöf kitaplarını okudukça boşa okumuş hissine kapılıyorum
ilk dönem murat yayınlarının soru bankasını aldım
okadar çok soru yapmışlarki aöf kitabıma şükrettim :26:

canım aslında o farkı idrak edince muratın nekadar faydalı olduğunu anlıyorsun...
aöf kitapları konuyu uzun tutmuş, ünite sonuna 5 tanecik soru koymuş..sorularda okadar basit ki sınavda hiç çıkmayan tarzda...
ama murat yayınları konuyu kısa tutmuş sıkmadan okuyorsun, ünite sonuna da en az 20 soru koymuş soruları çözdükçe öğreniyorsun..
bu farkı idrak edince çok daha verimli öğreniyorsun...ama karar senin tabi...bölümden bölüme değişebilir tabi...etkilemek istemem..sadece benim fikrim bu..rabbim hepimize kolaylık versin...[/QUOTE]

amin rabbim hepimizin yardımcısı olsun işimiz zor

Aus, ablacım keşke grip olsa bademciklerim şişti öksürmekten ciğerlerim sökülecek gözlerim pörtledi resmen ya. aralıksız öksürüyorum artık midem acıdı. doktor bi dünya ilaç verdi bana mısın demedi henüz.

Aus, ablacım keşke grip olsa bademciklerim şişti öksürmekten ciğerlerim sökülecek gözlerim pörtledi resmen ya. aralıksız öksürüyorum artık midem acıdı. doktor bi dünya ilaç verdi bana mısın demedi henüz.

geçmiş olsun sevgim meleğim allah şifanı versin...havalar sıcak giderken bi anda soğudu, ani değişime adapte olamıyoruz malum...dikkat et kendine....boğaz ve geçmeyen öksürük için zencefil çayı kaynat iç...çok faydalı....ben doktordan görmedim zencefilden gördüğüm şifayı....
sırf ilaçlara yüklenme cnım benim, onların biri faydaysa beşi zarar...
çubuk tarçın nane limon ıhlamur zencefil ada çayı...bunlar soğuk algınlığı bademcik üst solunum yollları enfeksiyonları için birebirdir...
çocuk sahibi olunca ilaçtan uzak tutmak için bitkisel tıbbı öğreniyorsun malum :)
her çeşit alternatif tıp bilgileri mevcut :)

geçmiş olsun sevgim meleğim allah şifanı versin...havalar sıcak giderken bi anda soğudu, ani değişime adapte olamıyoruz malum...dikkat et kendine....boğaz ve geçmeyen öksürük için zencefil çayı kaynat iç...çok faydalı....ben doktordan görmedim zencefilden gördüğüm şifayı....
sırf ilaçlara yüklenme cnım benim, onların biri faydaysa beşi zarar...
çubuk tarçın nane limon ıhlamur zencefil ada çayı...bunlar soğuk algınlığı bademcik üst solunum yollları enfeksiyonları için birebirdir...
çocuk sahibi olunca ilaçtan uzak tutmak için bitkisel tıbbı öğreniyorsun malum :)
her çeşit alternatif tıp bilgileri mevcut :)

Denemediğim ot bitki kalmadı bir haftadır deli gibi öksürüyorum 3 gecedir nefes darlığına kadar vardı sonu mecburen doktora gittim artık.
Bir şey olunca bende hemen ottur süttür doğal şeylere yönelirdim ama bu başka bir şey ya. Geceleri ateşlenip sayıklıyormuşum annem söyledi. Dün gece saniye ara vermeden öksürüğe boğuldum ne yaptıysam kar etmedi koskoca ben oturdum ağladım o derece :) midem acıyor öksürükten böyle bişey bu yaşıma gelmişim yaşamamıştım hiç
Bakıyorum millet sokakta buzlu suları, dondurmaları götürüyor bir şey olmuyor. Ben hemen hasta.
Bağışıklık sistemim kötü demek ki...

2 ünite çalıştım yeter bugünlük..

dionisa geçmiş olsun,

en son anlattığın şekilde hasta olduğumda bir dünya antibiyotik içtikten sonra geçmemişti doktor iğne vermişti. İğne candır, iğneyi vurulduktan sonra 2. günde ayağa kalktım.

42de 2unite bitirdm ne çok çok dimi :):)
Neyse napalm
baslamak bitirmenin yarısıdr :):)
dionisacım geçms olsun canım
isminede alışamadım hala ama çok degisik ve hoş :)
Eklersen benimkileride sevinirim :):)

Onur konuğuna 2 porsiyon köfte var değil mi :1:

Bende çok yakınım oralara canım , İstanbuldansa ,gelirken buradan geçeceksiniz :34:

Geçmiş olsun meleğim , grip falan mı ?

sen iste 2 biz sana 3 porsiyon da ismarlarz. Onur konugusun sonucta
bn seni istanbulda sanmistim galiba biberonla karstrdm :)

İnegöl'de bir organizasyon yaparız artık :52: Cemre sende mi Bursa'dasın?

Ben istanbuldayim canim.
Esimin annesi bursali bu sebeple ara sira ugrariz o taraflara :) cok akraba var.

Aof sinavlari tammm orgun sinavlarimin orta yerinde... Bu sebeple son geceye bile birakma luksum yok zaten cuma 17.00 19.30 sinavdayim. Bu haftasonu bi gunumu ayirip ustun koru de olsa tum dersleri elden gecircem.

Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim arkadaşlar ben Kamu 2. sınıftayım 1. sınıftan olan derslerim yüzünden 3 te olmam gerekirken geçemedim 3 'e. bahar döneminde toplam 3 ders alıyorum alttan dersimin sınavı vizede pek iyi geçmedi sormak istediğim ortalalamam 2 nin üzerinde olursa alttan olan dersimdene de geçmiş oluyor muyum?

Bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim arkadaşlar ben Kamu 2. sınıftayım 1. sınıftan olan derslerim yüzünden 3 te olmam gerekirken geçemedim 3 'e. bahar döneminde toplam 3 ders alıyorum alttan dersimin sınavı vizede pek iyi geçmedi sormak istediğim ortalalamam 2 nin üzerinde olursa alttan olan dersimdene de geçmiş oluyor muyum?

Hayır öyle değil. Dc notu düşerse eğer geçersin. Ama tekrar kalırsan yani ff düşerse isterse 4 tuttur kalırsın yine..

Bugün anca 3 ünite bitirebildim toplamda 6 ünite bitti :ssz:
Geriye kaldı 30 konu :ssz:

Back
X