Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Hem gzdky den hem dionisa dan güzel haberler gelmiyor.

Gözdecim , bu ara üst üste geldi herşey belli . Sabır demişsin ya , evet isyan etmen bu haftada herşeyi daha da körükler . Sessiz kalman en iyisi , sonuç olarak muhatabın ailen . Ne kadar yakabilirsin ki gemileri.
Ama emin ol geçecek .

Sevgimeleğim benim , özelden cevap yazdım .Bir haksızlık varsa mutlaka tepki göstermek isterim bende , haberdar et beni.

hep sorayım sorayım diyorum unutuyorum :)
nickin ausencia ne demek ahretim yaa :)manası nedir??

Çok sevdiğim bir şarkının ismi canım .

[video=youtube;OEjley5HKBE]http://www.youtube.com/watch?v=OEjley5HKBE[/video]

Kelime anlamında , ispanyolca da hiçlik , yokluk .

Ama artık gamsızdümbelek olacağım :52:

Bir ben kaldım buralarda gamsız dümbelek gibi :8:

Ayy çok sevdim bunu nickimi mi değiştirsem ne :60::60:

yalnız olurmusun bebeem ben hep giriyorum bakıp çıkıyorum kimsecikler yok yada millet kendi arasında muhabbetinde soru sorsam cevap bile yok artık kendi kendime takılır oldum

sen naptın arkadaşım ameliyat olucaktın oldunmu

merhaba hanımlar
öncelikle hepiniz çok sağolun
yorumlarınızı tek tek okudum
gerçekten insana moral oluyorsunuz
bu ara gerçekten bana nazar değdiğini düşünüyorum
her uyandığım sabahta ayrı bir haber alıyorum
bu günlerde geçecek biliyorum
sabretmek lazım
Rabbim hepimize güç kuvvet versin
sevgicim arkadaşım
sana noldu
ben hiçbirşey anlamadım
merakta ettim valla
birşey diyin
hep beraber başladık niye dağılıyoruz ki
bir kusurumuz mu oldu noldu:26:

merhaba hanımlar
öncelikle hepiniz çok sağolun
yorumlarınızı tek tek okudum
gerçekten insana moral oluyorsunuz
bu ara gerçekten bana nazar değdiğini düşünüyorum
her uyandığım sabahta ayrı bir haber alıyorum
bu günlerde geçecek biliyorum
sabretmek lazım
Rabbim hepimize güç kuvvet versin
sevgicim arkadaşım
sana noldu
ben hiçbirşey anlamadım
merakta ettim valla
birşey diyin
hep beraber başladık niye dağılıyoruz ki
bir kusurumuz mu oldu noldu:26:

sevginin durumu bizle alakalı değil canımın içi, bir derdim var bölümünde bir konuya yorum yapmış, yönetim uygunsuz bulmuş yorumu ve sevginin editörlüğünü almış....
çok üzgünmüş çok emeğim geçti bu editörlükte ama ufacık bişeyde hemen sildiler beni diye yönetime kırgınmış....

sevginin durumu bizle alakalı değil canımın içi, bir derdim var bölümünde bir konuya yorum yapmış, yönetim uygunsuz bulmuş yorumu ve sevginin editörlüğünü almış....
çok üzgünmüş çok emeğim geçti bu editörlükte ama ufacık bişeyde hemen sildiler beni diye yönetime kırgınmış....

Ben de bizimle ilgili birşey sanmıştım.
Sevginin yorumlarına hep rastlıyordum.
Hiç de öyle birilerine karşı kötü laf söylediğine saygısızlık yaptığına şahit olmadım.

hımm anladım canım
üzüldüm valla
bazen öyle oluyor ufak birşey göze batıp istenmeyen durumlar olabiliyor ne yazık ki
inşallah halleder problemini

sen naptın
nasılsın
dersler ne alemde
ben bugün inkılabı bitiricem 4 ünite
2 ders kalıyor
birini çarşamba birini perşembe bitirsem cumada geniş geniş ferah ferah tekrar yaparım:52::52::52::52::52::52:
1 güne kaldı tekrarlar ya
acıncak halime gülüyorum artık
neyseki hepsini son anlarda çalıştığımdan hatırlıyorum
yalnız sayısal bir ders var ona falan tekrar yapıcam
çok gerginim valla
bitsede kurtulsak

yalnız olurmusun bebeem ben hep giriyorum bakıp çıkıyorum kimsecikler yok yada millet kendi arasında muhabbetinde soru sorsam cevap bile yok artık kendi kendime takılır oldum

sen naptın arkadaşım ameliyat olucaktın oldunmu

Olmadım henüz canım , en geç Ramazan ayında alacaklarmış , malum üniversite hastanesi , bu bile iyi yani.Daha çok beklerim sanıyordum .

Sen bana sor tatlım , burada herkes ünitelerden başını kaldıramıyor , hepsi çalışkan :nazar:

Ben arka sırada uzatmışım bacaklarımı habire geyik yapıyorum :52:

Şaka maka derken son 3 gün ve ben sadece 3 ünite çalıştım , kaldı 22 :21::21::21:

hımm anladım canım
üzüldüm valla
bazen öyle oluyor ufak birşey göze batıp istenmeyen durumlar olabiliyor ne yazık ki
inşallah halleder problemini

sen naptın
nasılsın
dersler ne alemde
ben bugün inkılabı bitiricem 4 ünite
2 ders kalıyor
birini çarşamba birini perşembe bitirsem cumada geniş geniş ferah ferah tekrar yaparım:52::52::52::52::52::52:
1 güne kaldı tekrarlar ya
acıncak halime gülüyorum artık
neyseki hepsini son anlarda çalıştığımdan hatırlıyorum
yalnız sayısal bir ders var ona falan tekrar yapıcam
çok gerginim valla
bitsede kurtulsak

aynen gözdecim bitsede gitsek modundayım bende, inan çalıştığım falan yok, arapçadan son 2 kaldı bugün son gnüm benim :( çünkü yarın yola çıkacaz nasipse, orda çalışamam asla...üffff....

Olmadım henüz canım , en geç Ramazan ayında alacaklarmış , malum üniversite hastanesi , bu bile iyi yani.Daha çok beklerim sanıyordum .

Sen bana sor tatlım , burada herkes ünitelerden başını kaldıramıyor , hepsi çalışkan :nazar:

Ben arka sırada uzatmışım bacaklarımı habire geyik yapıyorum :52:

Şaka maka derken son 3 gün ve ben sadece 3 ünite çalıştım , kaldı 22 :21::21::21:

yok be ahret bende saldım bu hafta kendimi...hani test çözecektim tekrar yapacaktım ya, hiç test mest çözmüyorum..:(
bugünde çalışamam zaten valiz hazırlayacam şu bu derken aha akşam oluyor işte....:26:

bu arada test kitabından test çözenler varmı aranızda kızlar???
hangi yayınevinden çözüyorsunuz,
birde geçen dönemlerde çözdüğünüz testlerden sınavda fayda gördünüzmü??
aöf kitaplarının ünite sonlarındaki sorular varya, işte onlardan çıkıyormu sizce sınavda....
ben bizim bölümde hiç göremedim o sorulardan sınavda...
hatta üniteyi bitirince o soruları çözmeye bile lüzum görmez oldum artık....
geçen sınavlarda dolmuşta giderken bir grup kız ellerine aöf kitaplarının ünite sonlarındaki o soruları kitaptan yırtıp biriktirmişler :)
sorulara göz atarak gidiyorlardı dolmuşta....
hiç ders çalışmadık bu sorular yeter falan diyorlardı aralarında...
sınavdan sonra denk gelsek soracaktım ama gelmedik...yetmiş mi acaba o sorular :)
eğer öyleyse ben boşuna kafa patlatıyorum ünitelerle...:53:

bu arada test kitabından test çözenler varmı aranızda kızlar???
hangi yayınevinden çözüyorsunuz,
birde geçen dönemlerde çözdüğünüz testlerden sınavda fayda gördünüzmü??
aöf kitaplarının ünite sonlarındaki sorular varya, işte onlardan çıkıyormu sizce sınavda....
ben bizim bölümde hiç göremedim o sorulardan sınavda...
hatta üniteyi bitirince o soruları çözmeye bile lüzum görmez oldum artık....
geçen sınavlarda dolmuşta giderken bir grup kız ellerine aöf kitaplarının ünite sonlarındaki o soruları kitaptan yırtıp biriktirmişler :)
sorulara göz atarak gidiyorlardı dolmuşta....
hiç ders çalışmadık bu sorular yeter falan diyorlardı aralarında...
sınavdan sonra denk gelsek soracaktım ama gelmedik...yetmiş mi acaba o sorular :)
eğer öyleyse ben boşuna kafa patlatıyorum ünitelerle...:53:

slm gazel kardeşim ben murat kullanıyorum ama bazı soruların cevabını yanlış vermişler çözümlerde, onlara dikkat edilirse soru çeşitliliği güzel... geçen dönem bizim bölümde zaten çıkmış sorular ağırlıktaydı o yüzden soru bankası yetmiş olabilir ama bu dönem ters köşe yapabilirler... ünite sonu kendimizi sınayalım sorularınada bakıyorum ama gerçekten çıkmıyo 1-2 arapçadan çıktı şimdiye kadar ama bu son ünitelerde hangi muhterem hazırladıysa soruları bazıları 2 doğru yanıtlı e sorular yanlış olduğu için çıkmaz kanımca....:52::52::52:

Bende de muratın kitabı var.Arkadaşın dediği gibi yanlışlar çok alelacele hazırlayıp bastıkları için olsa gerek.Ama işime yarıyor yani ilk sınavlarda en düşük notum 30 du.Bu sınavlara kitaptan ağırlıklı çalıştım bakalım nolcak.Kitaptaki ünite sonu sorulardan da çıkıyo bence aynısı olan 2 3 tane vardı veya o soru tarzında çıkıyo yani bizim derslerde böyledir belki bilemiyorum.

slm gazel kardeşim ben murat kullanıyorum ama bazı soruların cevabını yanlış vermişler çözümlerde, onlara dikkat edilirse soru çeşitliliği güzel... geçen dönem bizim bölümde zaten çıkmış sorular ağırlıktaydı o yüzden soru bankası yetmiş olabilir ama bu dönem ters köşe yapabilirler... ünite sonu kendimizi sınayalım sorularınada bakıyorum ama gerçekten çıkmıyo 1-2 arapçadan çıktı şimdiye kadar ama bu son ünitelerde hangi muhterem hazırladıysa soruları bazıları 2 doğru yanıtlı e sorular yanlış olduğu için çıkmaz kanımca....:52::52::52:

hakkaten canım bak bende hep diyordum yanlışlık yapabilirmi aöf kitaptaki sorularda diye..çünkü gerçekten iki doğru şık olduğunu bende hissettim...zaten ordan pek çıkmıyordu...bu dönem çok zorlayacaklar gibi....
arapçadan korkuyorum bende...bilemiyorum ya daha 2 ünitem var arapçadan bu gece bitirmeyi planlıyorum, sen ilahiyatlımısın canım?? benmi yanlış okudum :) bu topikte benden başka ilahiyatlı yok diye sızlanıyordum, yalnızım diye :)

Bende de muratın kitabı var.Arkadaşın dediği gibi yanlışlar çok alelacele hazırlayıp bastıkları için olsa gerek.Ama işime yarıyor yani ilk sınavlarda en düşük notum 30 du.Bu sınavlara kitaptan ağırlıklı çalıştım bakalım nolcak.Kitaptaki ünite sonu sorulardan da çıkıyo bence aynısı olan 2 3 tane vardı veya o soru tarzında çıkıyo yani bizim derslerde böyledir belki bilemiyorum.
valla bende kitap ağırlıklı çalıştım ama, güya yani :)
çünkü iş soru çözmeye gelince sanki o üniteleri satır satır tek tek okuyan ben değilmişim gibi unutmuşum hep :(
şuan sürekli soru çözüyorum bir haftadır falan, inan sanki ilk kez görüyo gibiyim, nekadar çabuk unutmuşum onca okuduğum üniteleri ya...

Back
X