- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım anlamadım .Her gün bir dersten ,bir ünite mi çalışmak mantıklı diyorsun :26:
Sevgi sen kaçıncı sınıftasın ve hangi bölüm ?
Benim işletme 3 .
Yarına asılacağım derslere .Beni de listeye ekler misin ?
72 ünite toplam .
Yalnız sizin neden 40 ya da 30'larda :44: vizeyi dahil etmeniz lazım .Her üniteden 1 tane garanti gelir.
Tamam ekleyeyim canım ne demek.
Final üniteleri ile vizeyi ayrı hesaba katıyoruz biz
Bu arada işletme 4. sınıftayım olmaz olaydım bilseydim örgünden devam ederdim şansım varken![]()
Bence hiç öyle düşünme canım .Aynı bölümün yükseğini okuysadın ,iş olanağın daha mı aracaktı .Ben pek sanmıyorum .
Ama bu şekilde 2 ayrı alanda diploma sahibi olacaksın .
Bir de ygs de istediğimiz bölümü kazanırsak ,etti mi sana 3 diploma
Eminim sanşımız daha da aracak .
Allah hepimizin gönlümüze göre versin![]()
İnşallah hemşireyim diyeceğim günü iple çekiyorum![]()
kızlar aynı bölümde okuduğum bi arkadaşım çalışma listesi çıkarmış...resmini çekip sizlerle paylaşmak istedim fikir isteyenlere.... :) üşenmemiş yapmış helal olsun :) basit görünsede listeye uyduğu takdirde çok planlı çalışacağı kesin... bende yapmayı düşünüyorum, gözümün önüne asıcam :) ki her dakka aklıma gelsin, bu arada bu tarz listelerin planların bilinç altına yerleşip her görüldüğü anda beyne uyarı verdiğini unutmayın.. faydası olacaktır mutlaka tavsiye ederim...üzerine işaretlenen her ünite iştahı artırır muhakkak...x işareti nekadar az olursa paçalar okadar çok tutuşur...haberiniz ola :)
Eki Görüntüle 601487
kızlar aynı bölümde okuduğum bi arkadaşım çalışma listesi çıkarmış...resmini çekip sizlerle paylaşmak istedim fikir isteyenlere.... :) üşenmemiş yapmış helal olsun :) basit görünsede listeye uyduğu takdirde çok planlı çalışacağı kesin... bende yapmayı düşünüyorum, gözümün önüne asıcam :) ki her dakka aklıma gelsin, bu arada bu tarz listelerin planların bilinç altına yerleşip her görüldüğü anda beyne uyarı verdiğini unutmayın.. faydası olacaktır mutlaka tavsiye ederim...üzerine işaretlenen her ünite iştahı artırır muhakkak...x işareti nekadar az olursa paçalar okadar çok tutuşur...haberiniz ola :)
Eki Görüntüle 601487
Bu din kültürü için mi ? Paylaşım için çok sağol canım .
Çok mantıklı geldi bana .
Eki Görüntüle 601487
benim listemde bu tarz birşey
her biten üniteme tik attıkça uçasım geliyor![]()
az önce bende hazırladım canım şevke geldim heralde :)
şafak 29 bu arada :) az kaldı yaa valla korkuyorum....geçen ara sınav zamanı 29 gün civarıyken üniteler bitmeye yakındı, şimdi ise ünitelere hiç başlamadık ve artı geçen ara sınavın üniteleri gözden geçecek....offf alllahım yardım et bize...:18::18::18::18::18::18:
geç kaldık biraz herkes çalışıyor harıl harıl
artık bizde bazı günler 2şer ünite falan çalışıcaz napalım:18: