• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Buldum annemdeymiş. Ödüm koptu birden taa nerelere gidicem almazlar birde her gözetmen anlayışlı olmuyor

Allahım Sınavda Bildiklerimizi Yaptır. Bilmediklerimizi Attır. Attıklarımızı Tuttur. AMİN

Herkese başarılar diliyorum.

Allahım Sınavda Bildiklerimizi Yaptır. Bilmediklerimizi Attır. Attıklarımızı Tuttur. AMİN

Herkese başarılar diliyorum.

Attıklarımızı tuttur :64::64::64:

Özellikle burasını alabilir miyim müsadenle :34: ?

Çalışıyorum ama ha şuanda , arada mola veriyorum .:68:

Attıklarımızı tuttur :64::64::64:

Özellikle burasını alabilir miyim müsadenle :34: ?

Çalışıyorum ama ha şuanda , arada mola veriyorum .:68:

Al senin olsun.Hatta o kısım sınavı olup da çalışamayanlara gelsin :27:
Ben de en çok o kısma amin diyorum.Bu saatten sonra yapacak pek fazla birşey yok.
Ben de hem çalışıp hem buralardayım.Durum vahim yani :18:

Yahu nerelerdeydiniz siz :8::8::8:

Bende son gün çalışanlar kervanında ; topikte kızların nazar boncuğu gibi takılıyordum buralarda.

Pazar günkü sınavlarına , cumartesi akşamı çalışmayı planyacak kadar ( ilk kez ) fena bir halledeyim :52:

Rabbim tüm çalışan arkadaşlarımın emeklerini kat kat versin inşallah , bizim gibi az çalışanlara da çan eğrisinden mütevellit kalmadan geçme falan nasip etsin en azından:26:

iyi bir yöntem olmadıgını biliyorum fakat bölümüm aşırı sözel
türk dili ve edb
önceden çalışsam da konuyu hatırlıyorum ama detayların aklımda kalması mümkün değil
bilmem ne konusunda ilk calışmaları bilmem kac yılında yaptılar gibi sorular geliyo bazı derslerde
son gece daha güzel oluyor okuyorum aklımda kalanları yapıyorum
ben ikinci üniv olarak okuyorum vizelere hiç çalışamadım cünkü örgün öğretimdeki final haftamın tam orta yerinde denk geldi
ne yapayım son gece biraz baktm girdim allah şükür 55im falan da var ama 80 90 olan derslerim de var ,demekki oluyor bişekilde
inş yarın da olur
herkese kolay gelsin

Herkese şimdiden başarılar, güzel güzel geçsin sınavlarınız kolay kolay yapın bütün soruları. Okuduğunuz, gördüğünüz, bildiğiniz her şey hemen aklınıza gelsin, bilmediklerinizi doğru sallayın inşallah :21::21::9:

hey allahım yaa kızlar yere 2.80 uzandım ders tekrarı yapıyorum.hiç hazır değilim sınava biliyorum bu sene mezun olamıycam.bi mucize gerek bunun için.

bu resim benim yarınki halim :30::30::30::30::30::30:ay çok güldüm kendi kendime hiç dikkat etmemiştim yarın sınavda önce soruyu okuyorum düşünüyorum bildiğimi zannedip seviniyorum eve gelip yanlış yapdığımı görüyorum.neyse kızlar idare edin işte iyi değilim.

hepinize başarılar diliyorum.Allah zihin açıklığı versin hepimize

sabahtan beri stres içindeyim:50::50:
2 dersim var kötü olan onları kurtaramazsam bittim ben
1 ders bile alttan bırakmam demek 1 sene okulu uzatmam demek
yoksa artık umrum değil kalırsa kalsın dicem ama 1 sene ya:19: 3 yılda bitirmek varken 4 yılda bitsin istemiyorum:14:
2 gündür tekrar yapıyorum beynim artık karman çorman oldu
yarında akşam birde pazar günü olanları tekrar edicem:18:
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
dualarınızda benide unutmayın
hepinize bol şans:54:

Ben daha yeni başlıyorum sanki :52::52::52:

Yarınki sınavlarımdan çalışmadığım 2 ünite kaldı final ünitelerinden.

Şimdi oturup 2 saat onları okuyayım.Oldu mu saat 01:00 ....3' kadarda tekrar yaparım genel olarak 4 dersi :6::6::6:

Sabahta 8' de evden çıksam .... Yolum bir saat neredeyse , eee Rabbimde zihin açıklığı verdi mi ; daha ne isterim ? :31:

Birde bunun sınavdan gelmesi var , pazar günü olan 2 derse daha hiiiiiiiiiiiiiçççççççç çalışmadım:21:Cumartesi akşamımda onlara tabi artık .

Herkese bol bol çalıştıklarını hatırlama ,çalışmadıklarını bile aniden çözebilme , gördüğü soruyu aaaa ben bunu biliyorum deme hissi diliyorum ve tabii topuklu ayakkabı giymemiş bir gözetmen de diliyorum:51:

Allah kolaylık versin hepimize ,yarın bomba gibi dönelim buralara :13:

Ben daha yeni başlıyorum sanki :52::52::52:

Yarınki sınavlarımdan çalışmadığım 2 ünite kaldı final ünitelerinden.

Şimdi oturup 2 saat onları okuyayım.Oldu mu saat 01:00 ....3' kadarda tekrar yaparım genel olarak 4 dersi :6::6::6:

Sabahta 8' de evden çıksam .... Yolum bir saat neredeyse , eee Rabbimde zihin açıklığı verdi mi ; daha ne isterim ? :31:

Birde bunun sınavdan gelmesi var , pazar günü olan 2 derse daha hiiiiiiiiiiiiiçççççççç çalışmadım:21:Cumartesi akşamımda onlara tabi artık .

Herkese bol bol çalıştıklarını hatırlama ,çalışmadıklarını bile aniden çözebilme , gördüğü soruyu aaaa ben bunu biliyorum deme hissi diliyorum ve tabii topuklu ayakkabı giymemiş bir gözetmen de diliyorum:51:

Allah kolaylık versin hepimize ,yarın bomba gibi dönelim buralara :13:

Sen yine iyisin ya ben bugün komple 4 ders bitirdim son güne kaldı hepsi :1:

sanki hiçbir şey bilmiyor gibiyim inşallah yarın yapabilirim. yarın sabah bir dersim var uluslararası işletmecilik ondan 85 aldım.
öğleden sonraki bir tane dersim çok düşük 25. arada dört saat boşum var o arada bir yer bulup çalışmam lazım hava da yağmurlu rezil olmam inşallah.
çok kasmak istemiyorum kendimi kendimi üz sık nereye kadar elimden geleni yaptım yeter.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
iyi geceler.

Aynen bende ya. Çok karışık ve zor ünitelerim. Çalıştığım dersleri bugün ilk defa elime almışım gibiydi.
Allah yardımcımız olsun. Soruları acele etmeden çözün. Herkes çıkıyor tek kalacağım diye çeknmeyin.
Valla en son ben çıkıyorum sinir oluyorlar ama napim :))))

Ben sınavda çok durunca saçmalıyorum, doğruları da silip yanlış yapıyorum.. :1::1::1::1:

Back
X