Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım Sınavda Bildiklerimizi Yaptır. Bilmediklerimizi Attır. Attıklarımızı Tuttur. AMİN
Herkese başarılar diliyorum.
Attıklarımızı tuttur
Özellikle burasını alabilir miyim müsadenle?
Çalışıyorum ama ha şuanda , arada mola veriyorum .![]()
Yahu nerelerdeydiniz siz
Bende son gün çalışanlar kervanında ; topikte kızların nazar boncuğu gibi takılıyordum buralarda.
Pazar günkü sınavlarına , cumartesi akşamı çalışmayı planyacak kadar ( ilk kez ) fena bir halledeyim
Rabbim tüm çalışan arkadaşlarımın emeklerini kat kat versin inşallah , bizim gibi az çalışanlara da çan eğrisinden mütevellit kalmadan geçme falan nasip etsin en azından:26:
Herkese şimdiden başarılar, güzel güzel geçsin sınavlarınız kolay kolay yapın bütün soruları. Okuduğunuz, gördüğünüz, bildiğiniz her şey hemen aklınıza gelsin, bilmediklerinizi doğru sallayın inşallah![]()
Ben daha yeni başlıyorum sanki
Yarınki sınavlarımdan çalışmadığım 2 ünite kaldı final ünitelerinden.
Şimdi oturup 2 saat onları okuyayım.Oldu mu saat 01:00 ....3' kadarda tekrar yaparım genel olarak 4 dersi
Sabahta 8' de evden çıksam .... Yolum bir saat neredeyse , eee Rabbimde zihin açıklığı verdi mi ; daha ne isterim ?
Birde bunun sınavdan gelmesi var , pazar günü olan 2 derse daha hiiiiiiiiiiiiiçççççççç çalışmadımCumartesi akşamımda onlara tabi artık .
Herkese bol bol çalıştıklarını hatırlama ,çalışmadıklarını bile aniden çözebilme , gördüğü soruyu aaaa ben bunu biliyorum deme hissi diliyorum ve tabii topuklu ayakkabı giymemiş bir gözetmen de diliyorum
Allah kolaylık versin hepimize ,yarın bomba gibi dönelim buralara :13: