• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Kızlar benim notlarım

20-35-45-45-55-65-30-45

hep bu şekilde ya:(

50 olsaymış keşke şu 45ler :(

Adalet meslek etiği:70
Halkla ilişkiler:55
Hukukun Temel kavramları:40
İdare hukukuna giriş: 30
Medeni Hukuk:55
Türk anayasa hukuku:40
T.Bilg.Tekn:75
İngilizce:90

Bazıları beklediğimden yüksek geldi çok sevinmiştim taki hukukun temel kavramlarını görene kadar 50 beklerken 40 gelen birtek o oldu..

Kızlar benim notlarım

20-35-45-45-55-65-30-45

hep bu şekilde ya:(

50 olsaymış keşke şu 45ler :(

45 ken 13.5 eklenecek 50 de 15 ...

Değişen bir şey yok aslında , 50 sadece bilinç altımızda moral notu olmuş .

Hadi artık finallere:10::10::10:

Ben gidiyorum hatta çalışmaya , şimdi bir ünite...oğlum uyuyunca 2 ünite :6::6::6:

Bazıları beklediğimden yüksek geldi çok sevinmiştim taki hukukun temel kavramlarını görene kadar 50 beklerken 40 gelen birtek o oldu..

benımde hukuk düşük gelmiş anlamadım ben bu işi....ama şunu anladım kpss nın anayasası ile pek ilgisi yokmuşşşş

[sıze=3][ı]45 ken 13.5 eklenecek 50 de 15 ...

Değişen bir şey yok aslında , 50 sadece bilinç altımızda moral notu olmuş .

Hadi artık finallere:10::10::10:

Ben gidiyorum hatta çalışmaya , şimdi bir ünite...oğlum uyuyunca 2 ünite :6::6::6:
[/ı]
[/sıze]

baraj 50 ya canım o yüzden birazda olsa morel olurdu bana:)

ama devlet bütçesinden 45 aldığıma çk üzüldüm çk çalışmıştım 2 gün sınavlara 2 saatlik uykuyla gittiydim

ingilizceyi nasl çalışmalıyım kızlar 30 almışım ya:(

benımde hukuk düşük gelmiş anlamadım ben bu işi....ama şunu anladım kpss nın anayasası ile pek ilgisi yokmuşşşş

İlk çalıştığım derste oydu yani çalışıp geçmiştim diğer derslere.. Bu sefer en çok ona çalışmak lazım çünkü o dersten düşük alan pek yok face grubuna da baktım..
Biz nasıl düşük aldık onuda anlamadım..

baraj 50 ya canım o yüzden birazda olsa morel olurdu bana:)

ama devlet bütçesinden 45 aldığıma çk üzüldüm çk çalışmıştım 2 gün sınavlara 2 saatlik uykuyla gittiydim

ingilizceyi nasl çalışmalıyım kızlar 30 almışım ya:(

canım ingilizcenin çanı düşük oluyormuş o yüzden fazla kasma kendini bence....şimdiki notundan azcık daha yüksek alırsan geçersin zaten..

tebrik canım ingilizceden nasıl 90 aldın vallahi maşallah naıl çalıştın.ben 40 bekliyorum daha öğrenemedim notlarımı açılırsa hayırlısıyla sayfa

canım dersi anlamıyorum ki okuyup geceyim.....

Belli başlı trickleri var bence, ben olsam ne sorardım deyip not alabilirsin o noktaları. Sosyolojide öyle yaptım ben, konuları tam okumadım okumaya kalksam yetişmez zaten. Ne çıkardıysam not olarak birebir çıktı. Nokta atış kitabı mı çıkartsam ne yapsam :27: Adalet miydi senin? O daha zordur ona eminim benim dersler biraz daha kolay ama sende de işe yarayabilir bu yöntem :31:

İngilizce ve matematik :46:

tebrik ederim canım :)
bende en çok korktuğum derslerden biri olan sanat tarihinden 100 almışım :) görünce şok oldum hatta tekrar tekrar baktım yanlış mı görüyorum diye :) çok zor bi ders yaa hala inanamıyorum nasıl becerdim :) demekki çok korktuğum için çok dikkatli çalışmışım demekki :)

canım bence durumun hiç vahim değil....evet biraz moralin bozulmuştur ama 30 40 puanlar bence çan dan geçer....
birde sen vizeye pek çalışmadığın halde notların orta halli, şimdi gece gündüz çalışıyorsun finallerden yüksek alacağına eminim....hiç moral bozma...ya zaten yüzde 30 unu alacaklar vizenin..çok da önemli değil..bence şuan gece gündüz çalışıp finallere hazrılanmak lazım...

Evet canım hakikaten vizelere hiç çalışmadım.. Ünite sonundaki üniteleri masal okur gibi okuyup geçtim.. Çıkmış soru ezberledim bide.. Ama ne yazıkki çıkmış bir tane bile soru yoktu ..
Finallerde kendime şaşıracak derecede oturup çalışıyorum bakalım inşallah final notlarım yüksek gelir.. Çok az kaldı hadi çalışalım.. Son haftaya girerken ünieteler bitmiş olsun sorulara odaklanalım...

bende en çok korktuğum derslerden biri olan sanat tarihinden 100 almışım :) görünce şok oldum hatta tekrar tekrar baktım yanlış mı görüyorum diye :) çok zor bi ders yaa hala inanamıyorum nasıl becerdim :) demekki çok korktuğum için çok dikkatli çalışmışım demekki :)

Bende inanamıyorummmmmm..:53: bide o dersi hiç sevmiyodun zorla çalışıyodun yanlış hatırlamıyosam

Ben de seni tebrik ederim canım sevindim korktuğun gibi olmadığına :34: Ben bekliyordum bu sonuçları ikisine de çalışmadım :9:

Ben de seni tebrik ederim canım sevindim korktuğun gibi olmadığına :34: Ben bekliyordum bu sonuçları ikisine de çalışmadım :9:

çalışmadan yaptın heee helal valla :) ben geberdim canım çıktı ezber yapıcam diye :) pehh şuna bak hiç çalışmadan yüz almış :) git kızım forumdan yaa :) moral bozuyon sen...
hiç çalışmadım diyo birde....la havle vela kuvvete :1::1::1::1:
şaka canım benim çok tebrik ederim..zeka işte kimisi çok çalışır yapamaz kimisi hiç çalışmaz böyle yüz alır..kader işte :27::27::27::27::27::27:

Bende inanamıyorummmmmm..:53: bide o dersi hiç sevmiyodun zorla çalışıyodun yanlış hatırlamıyosam

sevmek ne kelime canım yaa nefret ediyordum illet oluyordum, kitabı görünce bile sinir basıyordu...ama işte çok korkunca çok dikkat etmişim çalışırken demekki :)
çok sağol canım benim...

Back
X