Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgi seni başka bir üyeyle karıştırdım
Dedim bizim sevgi ne ara geyik bölümünde sohbet toğiği açmış![]()
Evet adacım, benim nickimden bir tane daha var ama ben değilim yani:2:
Listeye eklemekte geç kalmış olabilirim lütfen beni mazur görün çok fena hastayım boğazlarım şiş sesim kısık üstüne 20lik dişim çıkıyor damağım komple şiş
derste çalışamadım zaten inşallah yarın hafiflerde çalışırım![]()
Listeye eklemekte geç kalmış olabilirim lütfen beni mazur görün çok fena hastayım boğazlarım şiş sesim kısık üstüne 20lik dişim çıkıyor damağım komple şiş
kızlar derslerin türkiye ders ortalaması açıklanmış girince bakın yeniden:))
kızlar türkiye ders ortalaması nedemek yaa, tekrar girip baktım ben, 100 aldığım dersin karşısında bile 53 yazıyor...
normalde arapçadan 65 almıştım, karşılığında ders ortalaması bölümünde 42 yazıyor...
bilen biri bi cevap yazsın lütfen..ne bu anlamadım ben...
ya bende anlamadım şimdi girdim.bu ortalama ne oluyo
- :44:
türkiyede o sınava giren öğrencilerin almış olduğu notların toplamının öğrenci sayısına bölümü demek....yani 65 almışsan ortl 42 ise senınkı bayagı iyi demek![]()
ayy canım çok rahatladım ohh :) bi an görünce sinir olmuştum...
yaa 100 aldığım dersin ortalama bölümünde 53 yazıyordu yuh dedim yaa nasıl iş bu çan dedikleri bu mu :) iyi rahatladım teşekkürler...
Şimdi bu ortalamalar iyi mi kötü o kısmını anlamadım
Benm 25 aldığım dersin ortalaması 40 yazıyor
Herkes benden daha mı yüksek almış o mu oluyor
Ne oluyor biri açıklayabilir miii