• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

kızlar bugün benden tık yok, gece uyuyamadım ve bugün akşama kadar başım ağrıdı esnemekten ağzım yırtıldı, saf saf bi haldeyim, üzerimde bi rehavet var...
bi besmele çekip arapçadan yarım kalan üniteme başlamak istiyorum :( 4 ünitem kaldı yaa bi bitseydi de kendimi test çözmeye verebilseydim :(
Canım çok geçmiş olsun.. Allah okuduğunu aklına koysun inşallah.. En azından yarım kalan üniteni çalış kuzum fazla yüklenme kendine..
sınav yaklaştıkça streste artıyor :18:

Kesinlikle öyle ben günler azaldıkca acayip stres oluyorum... Ara sınavlara bu kadar çalışmadığım için çok stres etmemiştim ama bu sefer çok yoğunlaştım o yüzden gün geçtikce heyecan basıyo beni..

Bugün yorucu bi gün geçirmiş olmama rağmen Rabbime çok şükür 2 üniteyi devirdim sorularımı çözdüm..:nazar:

Final ünitelerimden 3 ünite kaldı sadece.. Allahın izniyle onuda bi bitirsem, gelsin sorular, gitsin sorular...
:27:

kızlar netten gecen yılın özetlerine baktım.....muhasebe ve ikitsata girişin bazı ünitelerini karşılastırdım...üniteler aynı içindeki konu anlatımıda aynı mıdır ya bakanınız oldu mu? boşa kitaplara bakmayım ya zaten az zaman kaldı.....

kızlar netten gecen yılın özetlerine baktım.....muhasebe ve ikitsata girişin bazı ünitelerini karşılastırdım...üniteler aynı içindeki konu anlatımıda aynı mıdır ya bakanınız oldu mu? boşa kitaplara bakmayım ya zaten az zaman kaldı.....

Muhasebe için bi kaç önerim var ilgilenirsen :) Hangi kalemler alacak hangileri borç kalanı veriyor bunları yazıp ezberlemeyi düşünüyorum ben çünkü kesinlikle 1-2 soru bundan geliyor. Hangi kalem hangi başlığın altında sorusu da kesin gelecek. Onun dışında çoğu toplama çıkarma sorusu, hangi taraf artış hangi taraf azalış olduğunu bilirsen hepsini çözebilirsin :34:

hayır canım üzgünüm ama ortalama 46 ve sen 10 aldıysan bu kötü...
şöyle kalsın aklında...
notun ortalamadan yüksekse, bu iyi demek sevinebilirsin..
ama ortalama notundan yüksekse, bu kötü....

o zaman sınavdan kaç netle çıkmam lazım benim yaaaa.valla bütün çalışma hevesim gitti şimdii

bilen söylesin lütfeenn 10 aldığım dersin ortalaması 43 finalde kaç net yapmam lazımm:37::37::37::37:sonunda böyle oldum haaa:37::37::37:

merhabalar bende yeni çalıştım geldim :))
ben bişey sormak istiyorum
aöf kitaplarının konu sonlarında özet kısmı var ben sadece oralara çalışıp geçiyorum diğer içeriğe bakmıyorum
ben gibi yapan varmı ? zamandan dolayı yapıyorum bunuda işten gelip çok zor ders calısmak çünki ?
bişey kaybediomuyum size sadece özetten calısmakla ??
cvplarsanız sevinirm :)

merhabalar bende yeni çalıştım geldim :))
ben bişey sormak istiyorum
aöf kitaplarının konu sonlarında özet kısmı var ben sadece oralara çalışıp geçiyorum diğer içeriğe bakmıyorum
ben gibi yapan varmı ? zamandan dolayı yapıyorum bunuda işten gelip çok zor ders calısmak çünki ?
bişey kaybediomuyum size sadece özetten calısmakla ??
cvplarsanız sevinirm :)

canım beni yanlış anlama ama bence zaman kaybediyorsun boş yere....
eğer gerçekten ünitelerin çok ve zamanın yetmeyecekse, ünite sonu özetleri yerine, senin yerinde olsam soru bankası alır her ünite için verilmiş soruları çözerdim...
çünkü soruları çözerken zaten hem öğrenmiş oluyorsun hemde garantiliyorsun...aynısının tıpkısı çıkmasa da illaki benzer sorular geliyor sınavda ve görür görmez anımsıyorsun...
diyeceksin ki madem o özetleri neden koymuşlar??
ben mesela ünitemi bitirip sorularımı çözdükten sonra o özetlere de bi göz atıyorum, çok lüzumsuz ve fuzuli şeyler de yazıyorlar....
zaten bazıları çok kısa kısa....koskoca üniteyi beş on satırlık bi özetle nekadar anlatabilirler ki...
bilmişlik yapmayım ama soru çözsen daha mantıklı....özetleri zaten emin ol bi kaç güne unutucaksın, ama sorular kalıcı oluyor...allah yardımcın olsun...

merhaba bayanlar :) hala kaç ünitem olduğunu bilmiyorum ama konularımı bitirdim :) kolay gelsin hepinize

Eski sistemde bildiğim kadarıyla sabit bir geçme notu vardı o notu alamayan kalıyordu zaten. Çan eğrisi sisteminde ise 35 alan birisi bile ortalamanın üstündeyse geçebiliyor. Hatta altındaysa bile genel ortalama 2nin üzerindeyse geçilebiliyor. Açıköğretim sınavları gibi bir sürü insanın girdiği bir sınavda çan eğrisinin geçme notunu yükseltmesi gibi bir durum söz konusu değil, düşürür ama yükseltmez. Herkesin işine yarar yani :34:

bizim bölümde 60nın altında ortalama yok malesef yani bir işe yaramıyor
60ların altında kalanlarda ortalamayla geçecek artık

dün gece 3 ünite daha bitirdim kafam kazan gibi oluyor artık:43:
toplamda 30 oldu
kaldı 16:37:
bugünde 3 ünite bitirmeden günü bitirmek yo:37:

ya ben daha hiç başlamadım çalışmaya oturuyorum öle...16 ünite var...
birde sınav yerleri belli oldumu biliyomusunuz

Merhaba kızlar, son 6 ünitem var ve ben 3 gündür ders kapağı açmadım
Kafam kazan gibi
Sabahları kalktığımda gözlerimi açamıyorum göz kapaklarım puf puf oldu şişten.
Sınav zamanına denk gelmese iyiydi ama olsun buna da şükür
Bugün misafirim var akşama 2 ünite hedefim var

Ya kızlar bir sorum var baya bakındım nette ama cevabımı bulamadım bende burada sorayım dedim, ben şuan sözel öğrencisiyim fakat PDR ya da psikolji okumayı düşünüyorum. o bölümlerde TM-3 ten alıyor ben lysde sözelin sınavına girip bunları terchih edebilir miyim? Puan kırılmayacak diyorlar ama emin olamadımda bilgisi olan var mı?

canım beni yanlış anlama ama bence zaman kaybediyorsun boş yere....
eğer gerçekten ünitelerin çok ve zamanın yetmeyecekse, ünite sonu özetleri yerine, senin yerinde olsam soru bankası alır her ünite için verilmiş soruları çözerdim...
çünkü soruları çözerken zaten hem öğrenmiş oluyorsun hemde garantiliyorsun...aynısının tıpkısı çıkmasa da illaki benzer sorular geliyor sınavda ve görür görmez anımsıyorsun...
diyeceksin ki madem o özetleri neden koymuşlar??
ben mesela ünitemi bitirip sorularımı çözdükten sonra o özetlere de bi göz atıyorum, çok lüzumsuz ve fuzuli şeyler de yazıyorlar....
zaten bazıları çok kısa kısa....koskoca üniteyi beş on satırlık bi özetle nekadar anlatabilirler ki...
bilmişlik yapmayım ama soru çözsen daha mantıklı....özetleri zaten emin ol bi kaç güne unutucaksın, ama sorular kalıcı oluyor...allah yardımcın olsun...

soru bankası derken hangi yayınların alıyım canım ??
daha bu yıl başladım vallaa pek bilgim yok :) aöf deki 10 soruyla yetiniorum bende şimdilik :)
teşekkür ederim cvbın içinde canım seninde hepimizinde Alhh yardımcısı olsun :)

soru bankası derken hangi yayınların alıyım canım ??
daha bu yıl başladım vallaa pek bilgim yok :) aöf deki 10 soruyla yetiniorum bende şimdilik :)
teşekkür ederim cvbın içinde canım seninde hepimizinde Alhh yardımcısı olsun :)

valla canım hangi bölümdesin bilmiyorum, çünkü her bölümün revaçta olan ek kitapları var...
ben ilahiyatım, murat soru bankasını aldım...ama arkadaşımda egem var ve çok faydası oldu diyor...
egem yayınlarını çok övüyorlar ama ben burda bulamadım o yüzden murat aldım...
sen hangi bölümdeydin...? ona göre bölümdaşın varsa burda fikir verebilir...

kızlar iki gündür arapça dersinin bir ünitesini bitirmeye uğraşıyorum...:(
şükür bitti ama bende bittim...son üç ünitem kaldı, bi bitseydi direk test çözmeye yönelip sınavdan önceki son günleri rahat geçirmeyi planlamıştım ama ünite okadar zor ki,
düşünün bir günde üç tane dört tane ünite bitirenler var içimizde, ama bir ünite için iki gündür uğraşıyorum...okadar zor bu arapça kızlar off :(
sizler naptınız, gözdem, hayat sultanım,.. ve adı aklıma gelmeyen aöf zede kardeşlerim :)

Back
X