- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
sevgicim canım
ben dün 2 ünite daha bitrdim
toplamda 37 oldu eklermisin![]()
oh oh oh maşallah kuzuma :) çok güzel gidiyorsun canım maşallah hakkaten...durdun durdun bi uçtun tam uçtun :)
nazar etmeyelim maşallah diyelim...
annen keşke bir hafta daha bekleseymiş yaa, sınav zamanı kötü olmuş ev kaldırmak nedir bilirim illet bişey, heryer birbirine girer sil süpür of allahım bayılacam :) ben evi falan bıraktım gözdecim..inanırmısın yaptığım temizlik bulaşıkları makineye tıkıp, oturma odasındaki halıyı gırgırlayıp geçmek
valla napıyım canım yaa eğer birde bunca dersimin arasında evi temzile sil süpür yapsam günler kısacık zaten hemen akşam oluveriyor sonra yorgunluktan çalışamıyorum...
eşimde dedi boşver temziliği kaynana varda başına mı vuracak diyo :)
bırak sınav bitince toptan yaparsın diyo :)
bu bende kalıcı olmasa bari...pasaklı bi kadın olur çıkarmışım...ayyy aman allah korusun....
bu arada ben bugün hiç çalışmadım...arapçanın metin tercümesini yapıp bırakacam...yarında grammer kısmını hallederim artık...vayy be iki günde bir ünite pehhh
hayırlısı bakalım...sınavdan iki gün önce de şöyle bi sanat tarihi tekrar edicem...aklımda kalsın...ayy çok az kaldı yaa, ben geçen vizelerde şimdiye üniteleri çokktan bitirmiş ve soru bankamın sonuna yaklaşmıştım
yetişemezsem çok moralim bozulacak....zaten sınav yerim yine kampüs çıkmış
allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin...