- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Gazel kesinlikle son üniteni bitir derim ben.
Aklında bitmemiş bir ünitenin sıkıntısı kalacağına , çıkmış sorulara göz atmadım derdin kalsın .
Hem zaten Arapça en zorlandığın dersti ,ondan bir üniteye hiç bakmamış olmayı göze alma.
Ha bu arada 7 saat yol demişsin , ben olsam ... Ünite mi bitirir yola çıkarım ve yolda da göz ucuyla da olsa soru çözerim .
Tabii ben öyle masa başında oturup çalışanlardan olmadığım için ses , mekan farketmiyor benim için.İnşallah senin içinde öyledir de o 7 saatinin bir kısmında sorulara bakarsın.
bende alıştım sesli ortama auscum yaa, televizyon başında bile çalışabiliyorum...
malum evli çoluklu çocuklu hatunuz arkadaş, sessiz odaya kapanıp saatlerce çalışmak bize uymaz ki....
geçen vizelere giderken otobüste soru falan çözebilmiştim ama öyle çok fazla değil zaten araba tutuyo beni mide bulantısından pek de anlamıyorum soru falan
oraya varınca da çalışamıyorum canım yaa, kayınvalidelere bizim geldiğimizi duyan geliyor bütün akrabaları
annemlerde belki biraz çalışırım diyecem ama sınav günü gidecem oraya...cumartesi pazar orda olcam..zaten sınav günü çalışamam belki cumartesi günü akşam ancak göz atarım okadar...
off kızlar bugün son çalışma günüm...
çıkmışlara mutlaka çalışmam lazım auscum bi iki tane çıktı vizede...
benim planıma göre cuma gününe kadar bitecekti hepsi ama planladığım gibi olmadı çarşamba gidecez dedi eşim, tepetaklak oldum...
çok tıkandım yaa