- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
ayy abla yavalla şimdi bana kızanlar sövenler olcak biliyorum ama napayım
biliyosun o kadar dedim şu inkılaptan geçeyim yeter başka birşeyde gözüm yok diye
zaten 10 ders almışım başka ne beklicem filozofmuyum ben diyordum
ama o ortalamayı görünce kaldım birden
tabi bu bizim hesaplamamız belki aşağısıda olabilir
şaka bi yana ortalamam 2nin üstünde geldide yırtım ya çok şükür Rabbime yüzümü kara çıkarmadı
o kadar sorumluluğumun arasında inat ettim okulu 3 senede bitircem diye yine dik kafalılık ettim o yükün altına girdim 2 seneyi bir arada götürdüm bu dönem kalmadım ya dahada kalmam yılmamda son gaz devam
ayyy kazanamadım mı seeeennn görüyomusun şunun kızı kazandı da gitti sen gidemedim diyenlere göstercem ben seneye![]()
gözdeeee gel bakıyım buraya önce saçlarını yolacam sonra öpecem kız seni :)
afffferin kuzuma ben sana demiştim gördünmü....hep bi karamsar havalardaydın al işte geçtin kuzum benim allah bizede nasip etsin...ben bakmadım sorulara bakmayacam da
ya çoğunu unuttum zaten, iyice stres yapmayım bekleyecem net sonuçları boş yere evham yapıp yada boş yere sevinmek istemiyorum nolur nolmaz kuzum :)
ama senin adına çok sevindim gerçekten okuyunca ve gülümseyen smileleri görünce kendimmişim gibi sevindim tebrikler canım darısı seneye artık...
şunun kızı bunun kızı diyenlere sonuç belgesini daya, ahanda sonuç, geçtim işte diye gözüne gözüne sok :)
şunun kızı bunun oğlu 4 senede okurken ben ohooo 3 senede mezun olmuş olacam...ben size el sallarken, onlarda arkamdan döktüklerimi toplasınlar dersin hahahaha