Olur mu cemreciğim, kendi adıma konuşursam tabii, bence herkesin fikrini bu şekilde belirtmesi çok çok güzel. O yüzden Mevlana'nin aşağıdaki sözünü çok severim...
Annemin tarafı da bulgaristan göçmeni ama annem doğmadan bursaya gelmişler. Benim de eşim çanakkale ve izmirli. 36 yaşındayım ben. Hatta öbürgün doğumgünüm. :))
ortak yonler var

simdiden kutlu olsun dogumgunun

cemrecim olurmu öyle şey, hepimiz aynı fikri savunacaz diye bi kaide yok, sen sana uyanı savunursun ben bana uyanı, sonuçta önemli olan tatlı dille tartışabilmek...
sen kötü bişey söylemedin neden özür diliyorsun ki...takılma böyle şeylere özür dilenecek bişey yok, ben kırdıysam özür dilerim asıl, bazen sert konuşuyorum malum moralllerd de bozuk sınav bitimi...kırdıysam affola....
bu arada ben inegölde oturuyorum...eşin inegölün neresinden???
tabiki herkesin fikri farkli olacak ben kasitli bisey demedim farkindayim da zaten sinav konusunda gergin insanlari biraz da ben germis olabilirim, olur ya kirilan vardir dedim, ben ozrumu dileyeyim yinede :)
inegolun neresi oluyor bilmiyorum, akrabalar cok var yilda bir kac kez gidiyoruz ama hic gezmiyoruz sirf akraba ziyareti ve tek gunluk gidiyoruz. belediye caddesi diye geciyor cadde ama ben tam neresi oluyor bilemiyorum :) merkezi oluyor galiba.