Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Biraz beklersen ortalamasını hesaplayabilirim.Ama FF olanlardan direk kalıyosun malesef.
Tabiki çan uygulanmış hali bu notlarımızın.Çana göre harf notunu belirlemişler.

tamam canm bekliyorum sabırsızlıkla.. :) bu arada bunlar eşimin notlar....

benimkileride paylaştım...
ortalama hesaplamayı bana da anlatın kızlar yaa :(

kızlar selam hepinize uzun zamandır girmiyordum ama takip ediyordum bi koşturmayla açtım bilgisayarımı.bu arada biberoncum senide görmek güzelmişbuarada tebrik .sevgi meleği.cemre eylül sizlerede tebrik kız.
bende baktım şimdi dnotlarıma dc,cd,dd bunlar nedir arkadaşlar tamm koşullu geçmeyi biliyorumda o dc idi galiba dd ne oluyor yada cd neoluyor diğer notlarım bb,bc,cc 1 tane ff var onu bekliyordum zaten.
bilen arkadaşlara cevap versin lütfen.

Ders Kodu Ders Adı Kredi Ara Sınav Ödev İÖLP Test Ara Sınav İÖLP Klasik Ara Sınav İÖLP Klasik Dönem Sonu Sınavı İÖLP Test Dönem Sonu Sınavı İÖLP Uygulama Sınavı Dönem Sonu Sınavı Başarı Notu Harf Not
ARA1001 ARAPÇA - 1 4.0 65 - - - - - - 80 75,50 AA
BİL101U TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ 1 3.0 75 - - - - - - 80 78,50 AA
İLH1001 İSLAM İNANÇ ESASLARI 4.0 80 - - - - - - 80 80,00 BA
İLH1002 İSLAM İBADET ESASLARI 4.0 75 - - - - - - 65 68,00 BA
İLH1003 İSLAM AHLAK ESASLARI 4.0 90 - - - - - - 90 90,00 AA
İLH1004 İLK DÖNEM İSLAM TARİHİ 7.0 75 - - - - - - 65 68,00 BA
İLH1005 İSLAM SANATLARI TARİHİ 4.0 100 - - - - - - 85 89,50 AA

biberoncum bunlarda benim notlar...gayet iyi geldi çok sevindim :)
ama şu ortalamayı bana bi öğretin ya kafam durdu iyice.... şimdi ortalamam kaç oluyo bu notlara göre???

Maşallah seninki de 3.75 çıktı. :16: Şu sondan ikinci 7 kredi değil mi yanlış görmüyorum?

sağol biberoncum cevabın için...ama inan kafam durdu bir saattir hesap kitap yapmaktan :( inan anlamadım desem beni saf sanmazsın dimi :(
şimdi 2 ortalama ne oluyor ? onu anlamadım....yani bu notlar çan eğrisi uygulanmış notlar değilmi ?
bi kaç gün sonra açıklanacak olan nedir??
valla kafam gitti iyice.....biri bana adımı hatırlatsın :) valla unuttum adımı....

bu arada benim notlar beklediğimden daha iyi...aslında kötü beklediklerim iyi, iyi beklediklerim biraz düşük gelmiş...hemen kopyalayım bi dakka canım....

ama sen bana bi zahmet şu 2 olayını bi daha anlatıver canım valla tırlatmama az kaldı:36::36::36::36::36::36:

Canım 2 ortalama şöyle hesaplanıyor, bütün derslerin harf notlarının belirli bir karşılığı var. Katsayı gibi, bunu herhangi bir aöf sitesinde bulabilirsin. Google'a aöf harf sistemi yaz, oradan bulursun. Şimdi her dersin harf notunun denk geldiği sayıyı o dersin kredisiyle çarpacaksın. Yani osmanlıca 5 kredi ve bc ya, o bc nin karşılığı ile 5'i çarpacaksın. Bütün dersleri bu şekilde kendi kredisi ve katsayısıyla çarptıktan sonra toplam kredi sayısı (Bütün derslerin toplam kredi sayısı)na böleceksin. Çıkan not ortalama oluyor. Eğer 2'nin altı çıkarsa panik yok, bahar dönemindeki derslerin sonunda 2 ortalamayı tutturursa o zaman yine o 2 dersten geçebilecek...

Kızlar ortalama hesaplama anlatıyorum.
Dersin kredisiyle dersten aldığınız harf notuna karşılık gelen puanla çarpacaksınız.Her ders için bunu yaptıktan sonra hepsini toplayacaksınız.
Her dersin kredisini de toplayacaksınız.
Toplam notu toplam krediye böleceksiniz.Çıkan sonuç ortalamanız.

AA__4,00 (GEÇTİ)
AB__3,70 (GEÇTİ)
BA__3,30 (GEÇTİ)
BB__3,00 (GEÇTİ)
BC__2,70 (GEÇTİ)
CB__2,30 (GEÇTİ)
CC__2,00 (GEÇTİ)
CD__1,70 (ORTALAMAYA GÖRE)(UYARI)
DC__1,30 (ORTALAMAYA GÖRE)(UYARI)
DD__1,00 (ORTALAMAYA GÖRE)(UYARI)
FF__0,00

Derslerin yanlarında kredileri yazıyor 4.0 3.0 gibi. Bu kredileri, aldığınız harfin yukarıdaki tablodan sayı karşılığı ile çarpıyoruz. Sonra hepsini topluyoruz ve toplam kredi sayısına bölüyoruz. Ta-daa not ortalamanız. :31:

Maşallah seninki de 3.75 çıktı. :16: Şu sondan ikinci 7 kredi değil mi yanlış görmüyorum?

evet canım yanlış görmüyorsun o islam tarihi körolasıca bitirdi bizi :)
7 kredisi var...o çok düşürüyor zaten...
tühh ya onur belgesi alamıyorum yaniiii öylemi :63: onur belgesi kaçla alınıyor :60:

Ohhhh 9 dersi de vermişim :32::32:
Hatta AA larım dolu şaşkınım :27::27:

sabaha kadar beklerim cnm...:) sen benimkini de unutma nolur... :)
paylaştım benimkini de...

Eşinizinkini hesapladım 1.35 çıktı.Ama bir de kaçıncı sınıf o da önemli.1. sınıfsa bu şekilde genel ortalaması yanlış hesaplamadıysam.
Ama 1. sınıf değilse diğer yıllarında ortalamasını katmak lazım.

Eşinizinkini hesapladım 1.35 çıktı.Ama bir de kaçıncı sınıf o da önemli.1. sınıfsa bu şekilde genel ortalaması yanlış hesaplamadıysam.
Ama 1. sınıf değilse diğer yıllarında ortalamasını katmak lazım.

teşekkürler canım...eşimin durum vahim yani???
bu durumda bahar döneminde bu kaldığı dersleri tekrar mı alıcak?? evet birinci sınıf...

teşekkürler canım...eşimin durum vahim yani???
bu durumda bahar döneminde bu kaldığı dersleri tekrar mı alıcak?? evet birinci sınıf...

Şartlı geçme durumu olan derslerinden kalıyor şu durumda malesef.1. sınıfsa ortalaması bu şekilde.
Hayır bahar döneminde bu kaldığı dersler olmayacak.Gelecek sene güz döneminde alttan alacak bu derslerini.

Evet gazelim onur belgesi alamadın çünkü yüksek onur belgesi alıyorsun, tebriklerr..:16:

deme biberonnnnnnnnn :) kız ölümü gör takılmıyon demi bak..kuzum ben yaşlı başlı gacıyım kalbim tansiyonum şekerim var benim :60:
şaka tatlım..ya gerçekten hangi belge kaçla alınıyor...???
eşim gıcık etti adamın durum vahim, hala diyor ki amaannn takılmam hiç..gıcık....
ben onunkini hesaplayacam diye uğraşıyorum, o da tv izliyor...:1::1::1::1::1:

Back
X