Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Ya MyosotisArvensis ortalamamı hesapla demişti.
Notlarını aradım ama göremedim buralardaysa notlarını kredileriyle birlikte paylaşsın hesaplayayım.

teşekkürler canım...eşimin durum vahim yani???
bu durumda bahar döneminde bu kaldığı dersleri tekrar mı alıcak?? evet birinci sınıf...

Canım bahar dönemiyle birlikte 2 ortalamayı tutturursa bu derslerden de geçecek. Yani şu anda akademik yetersizlik uyarısı alacak. Bahar döneminin sonunda 2 ortalamyı tutturamazsa o zaman önümüzdeki güz döneminde bu dersleri tekrar alacak...

Şartlı geçme durumu olan derslerinden kalıyor şu durumda malesef.1. sınıfsa ortalaması bu şekilde.
Hayır bahar döneminde bu kaldığı dersler olmayacak.Gelecek sene güz döneminde alttan alacak bu derslerini.

hımm anladım canım 2 ortalamanın altında kaldığı için şartlı olanlar kalıyor yani...
tüh üzüldüm eşimin adına...
gerçi öylesine okuyor ama olsun :) geçse iyi olacaktı...

Canım bahar dönemiyle birlikte 2 ortalamayı tutturursa bu derslerden de geçecek. Yani şu anda akademik yetersizlik uyarısı alacak. Bahar döneminin sonunda 2 ortalamyı tutturamazsa o zaman önümüzdeki güz döneminde bu dersleri tekrar alacak...

Bu gerçekten böyle mi? Merak ettiğimden soruyorum, bizim örgünde böyle değildi çünkü. Dönem ortalamasına bakılıyordu, ikinci dönem istersen 4.0 yap ilk dönem 2nin altındaysa kaldın mı kalıyordun.

Bu gerçekten böyle mi? Merak ettiğimden soruyorum, bizim örgünde böyle değildi çünkü. Dönem ortalamasına bakılıyordu, ikinci dönem istersen 4.0 yap ilk dönem 2nin altındaysa kaldın mı kalıyordun.

Evet örgünde kalıyorsun.Ben de şaşırdım.Eğer böyleyse çok iyi birşey bu.

deme biberonnnnnnnnn :) kız ölümü gör takılmıyon demi bak..kuzum ben yaşlı başlı gacıyım kalbim tansiyonum şekerim var benim :60:
şaka tatlım..ya gerçekten hangi belge kaçla alınıyor...???
eşim gıcık etti adamın durum vahim, hala diyor ki amaannn takılmam hiç..gıcık....
ben onunkini hesaplayacam diye uğraşıyorum, o da tv izliyor...:1::1::1::1::1:

Sırf şaka olarak algılama diye sonuna gülen surat koyuyordum vazgeçtim, valla. 3.00 ve 3.50 arası onur belgesi, 3.50 üzeri yüksek onur belgesi diye biliyorum, bir daha bakarım şimdi...

kızlaaaarrr en korktuğum finansal yönetim 37.5 ortalamayla cc gelmişşş nası mutlu oldum:52: diğerleride aa -cb arası her telden çalıyo hepsini geçmişim çok sevindim.geriye dönük yazdıklarınızada şimdi göz atıcam,şimdiden geçenlere hayırlı olsun ff dersi olanlarda sıkmasın canını seneye alttan alır halleder :34:

Zaten çalışmadım diyenden korkucan :1::9:

Kız ciddi finallere hiç çalışamadım tatildeydim ben :1:
Taktik yaptım emin olduğum bi kaç sorudan sonrasını 4a 4b 4c 4d 4e olacak şekilde salladım
Cidden bunu yaptım yani

hımm anladım canım 2 ortalamanın altında kaldığı için şartlı olanlar kalıyor yani...
tüh üzüldüm eşimin adına...
gerçi öylesine okuyor ama olsun :) geçse iyi olacaktı...

Evet kalıyor ama Biberonun dediğine göre eğer 2. dönem genel ortalamasını 2nin üzerinde tutarsa FF olanlar dışında kaldıklarını geçebilecekmiş.

Kız ciddi finallere hiç çalışamadım tatildeydim ben :1:
Taktik yaptım emin olduğum bi kaç sorudan sonrasını 4a 4b 4c 4d 4e olacak şekilde salladım
Cidden bunu yaptım yani

Evet ben bu yöntemden dolayı bilgisayardan notumu düşürmüşüm,hukukun temel kavramlarınıda batırmışım :27:
Ama aynı yöntemle bi derstende 90 aldım :1:

Evet ben bu yöntemden dolayı bilgisayardan notumu düşürmüşüm,hukukun temel kavramlarınıda batırmışım :27:
Ama aynı yöntemle bi derstende 90 aldım :1:

Ya işte deneyeyim dedim çalışmayınca işe yaradı bende
Hukuk ben batırmamış ya idare eder gelmiş :27:

Ben çıkıyorum artık.Herkese hayırlı geceler.Bu stresten de kurtulmuş olduk.
MyosotisArvensis notlarını paylaştın mı göremedim ortalamanı hesaplayacağım demiştim.
Hakkını helal et olur mu?

Ya MyosotisArvensis ortalamamı hesapla demişti.
Notlarını aradım ama göremedim buralardaysa notlarını kredileriyle birlikte paylaşsın hesaplayayım.

Mesaj atıyorum canım..
Şöyle bir durum var, ben genel muhasebe yüzünden 3. sınıftan ders alamıyorum..
Şu an 2. sınıfa ait 3 dersim var.
Diğer kalan dersleri geçen sene verdim.
Şimdi, hepsini yazmam gerekiyor değil mi?

Neyseki ortalamayla hepsinden geçmişim çok şaşkınım :27:

Ya sen bi de bendeki şaşkınlığı görsen
Loto gibi sonuç bekliyordum finallere 2 hafta kala tatile gittim ben sınavlardan bi gün önce döndüm :52:
Soruları dahi hatırlamadım bakıcaktım açıklandığında :1:
Hakikaten bu ortalama olayı iyi olmuş :27:

Ben çıkıyorum artık.Herkese hayırlı geceler.Bu stresten de kurtulmuş olduk.
MyosotisArvensis notlarını paylaştın mı göremedim ortalamanı hesaplayacağım demiştim.
Hakkını helal et olur mu?

Sen helal et canım hakkını asıl.
Allah ömür verirse yarın karşılaşır, bakarız notlara.
İlgin için çok teşekkür ederim.:16:

Ya sen bi de bendeki şaşkınlığı görsen
Loto gibi sonuç bekliyordum finallere 2 hafta kala tatile gittim ben sınavlardan bi gün önce döndüm :52:
Soruları dahi hatırlamadım bakıcaktım açıklandığında :1:
Hakikaten bu ortalama olayı iyi olmuş :27:

Açıköğretimden öyle soğudumki sırf bunu yaptıkları için bile iyi gözle bakamicam onlara :)

Arkadaşlar ortalamayı şöyle hesaplayabilirsiniz:
Harf Notu Katsayısı
AA 4.0
AB 3.7
BA 3.3
BB 3.0
BC 2.7
CB 2.3
CC 2.0
CD 1.7
DC 1.3
DD 1.0
FF 0.0

Her dersin kredisini harf notunuza karşılık gelen sayıyla çarpıp her dersin sonucunu topluyorsunuz ve bu dönem aldığınız krediye bölüyorsunuz..

Son düzenleme:
Ben onur belgesi alıyorum sanırım yüksek onur belgesi kalsın ya neyime yarayacak sanki
Aman sen yüksek notla bitirdin gel beri deselerdi örgünde ki 3. lüğüm işime yarardı

Back
X