sorma biberonum yaaa inan afiş yaptırıp evlerinin önüne bilboard gibi yapıştırmak istiyorum

asla kasıntılık yapmayı sevmem ve asla övünerek caka satmam kimseye ama bunlar dediğin gibi hakediyor...
anneme kaç defa sormuş o kadının kızı, gazel naptı geçebildi mi bari bütün derslerden demiş...annemde daha görüşmedim ama açıklanınca emin ol ilk sen duyarsın bu merakla demiş :) kız acaip bozulmuş ama altta kalmak istemiyor ya demişki anneme, ay çok komik bu gazel yaa aöf ye bile gece gündüz çalışıyor zavallım, iyice abarttı demiş...ben örgündeyim sınava üç gün kala çalışıp giriyorum notlarım tavan yapıyor ben senin kızı anlayamadım ayy çok güldüm falan demiş :26:
nasıl sinir oldum yaa, annemde aöf ve örgün nedir pek ayırt edemez kadın ne bilsin, pek bişey diyememiş...resmen kız benle yarış halinde.... bunu diyen kızın da geçen yıldan dersi var uğraşıyor onu veremedi bi türlü...
valla biberonum ben bu işi anlamadım, çokmu abartıyoruz gerçekten bu kadar çalışmakla....üç gün çalışıp geçmek ne demektir yaa...resmen alaya alınıyoruz...abarttığımızı düşünüyor falan...
allah aşkına şu aöf nin neden üniversiteden sayılmadığını, fuzuli olduğunu yata yata geçilebileceğini bana bi izah edin iyice sinir oldum bu kıza...bi görsem iki laf diyecem ama göremedim bi...