Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

İşlem tamam gazelim :ssz:

Gittim , 5 dakika içinde kimlik kartıma bandrol yapıştırtıp , alt kattan olan kitabımı aldım ve geldim .

Hiç sıra yoktu . 5 Görevli beni bekliyorlardı heralde tükkanı kapamak için , 16:57 de gittim çünkü :52:

Aminnnnnnnnn. :16:

Gazel öğretiyor hep değil mi aus ' a abla deyin diye :24:

Canım , hep beraber güzel güzel kotarırız bu çalışma işini inşallah.Tabii sen yeniler kervanında olarak beni örnek alma , ben son hafta çalışanlardanım :26:

Aman ya , eve yollasalar ya ,

KOskoca kadın gidip büroya '' ıhmmm şey ben onur belgesi aldım da '' mı diyeceğim şimdi :51:

hahaha :) ausum olurmu heçç :) kasıla kasıla onca kuyruğun içinden sıyrılıp onur belgemei verin demek de ayrı bi gurur... :60:

adacım annen seni cuma günümü doğurdu kız :60: bu ne şans böyle hiç kuyruk beklemeden almışsın maşalahh...bizim büronun önündeki kuyruk dışarı taşmaış hatta caddeye doğru düşün...şanslı hatunsun vesselam :52:

Küçük şehirde yaşayınca insan böyle oluyor demek ki kimsecikler yoktu. Zaten kalabalık olsa da beklemezdim 5 dk. yol sonra giderdim :52:

Kızlar nasılsınız, okuyorum cevap yazmıyordum
Ekledim hepinizin ünitelerini.
Ben moral olarak hiç iyi değilim öyle ki daha kayıt bile yapmadım pazartesi kendimi iyi hissedersem gider yaparım
Kendimi toparlamam gerek biran önce, yapabilirsem tabi

kızlarrr ben ingilizce 2' den kaldım bir dönem uzayacak üçteyim kaç dersim kaldı bilmiyorum tam olarak ne zaman mezun olup kpss ye girecem :( bilgisi olan vaar mııı

İşlem tamam gazelim :ssz:

Gittim , 5 dakika içinde kimlik kartıma bandrol yapıştırtıp , alt kattan olan kitabımı aldım ve geldim .

Hiç sıra yoktu . 5 Görevli beni bekliyorlardı heralde tükkanı kapamak için , 16:57 de gittim çünkü :52:

Aminnnnnnnnn. :16:

Gazel öğretiyor hep değil mi aus ' a abla deyin diye :24:

Canım , hep beraber güzel güzel kotarırız bu çalışma işini inşallah.Tabii sen yeniler kervanında olarak beni örnek alma , ben son hafta çalışanlardanım :26:

Aman ya , eve yollasalar ya ,

KOskoca kadın gidip büroya '' ıhmmm şey ben onur belgesi aldım da '' mı diyeceğim şimdi :51:

Ama ama ama ama abla değil misin yoksaa.. :16::16:
Utanırım çok utanırım. :1:
Batının iyi taraflarını örnek alalım gibi bişey oldu bu ya.. :1: :1:

hadi yaaa off yani 2015 in başında mı mezun olacam:(((

Şuan 3. sınıfsan seneye 4. sınıf olacaksın bu seneden bıraktığını da alttan alıp verirsin.
2014 Haziran ayında da mezun olursun öyle girersin sınava Temmuz ayında
Atamalara yetişiyorsun yani
Tabii puanına göre...

Ben moral olarak hiç iyi değilim öyle ki daha kayıt bile yapmadım pazartesi kendimi iyi hissedersem gider yaparım

Canım hayır olsun kötü bişeyler olmuş sende. :(

Canım hayır olsun kötü bişeyler olmuş sende. :(

İlgin için teşekkür ederim, zor zamanlar geçiriyorum diyeyim düştüğüm yerden kalkmaya çalışıyorum
Ama çalıştıkça en çok sevdiklerimden darbe alıyorum daha çok yoruluyorum
Öyle zor ki hayatım, hele de sevdiklerinden böyle şeyler görmek
Dostum arkadaşım dediğin insandan
Neyse konuyu ağlama duvarına çevirmeyeyim :)

İlgin için teşekkür ederim, zor zamanlar geçiriyorum diyeyim düştüğüm yerden kalkmaya çalışıyorum

Anlıyorum canım yani anlamaya çalışıyorum elimden geldiğince..
Sana tuhaf gelecek ama bu zor zamanı iyi değerlendir, hayatımızda gidecek ya da kalacakları elememiz için; ya da gitmeseler bile onlara karşı tutumumuzun ne olacağını belirlememiz için öyle güzel ama öyle zor bir sınav ki..
Çok çırpınmak da batırır kuzum unutma..
Dikkat et kendine, her şey gidici sen kalıcısın kendi hayatında.
Öpüyorum çok. :16::16:

Ama ama ama ama abla değil misin yoksaa.. :16::16:
Utanırım çok utanırım. :1:
Batının iyi taraflarını örnek alalım gibi bişey oldu bu ya.. :1: :1:

Ablayımdır heralde canım . Tevellüt 1979 :52:

Sevgim , meleğim ...Düştüğün yerden kalkmak kadar insanın hayatına olumlu etki edecek güç azdır . Eskiden küllerimden doğuyorum sözüne çok gülerdim , ama çok doğru biliyor musun ?
Herşey güllük gülistanlıkken göremediğimiz bir çok şey böyle zamanlarda görülür , ders alınır ve tecrübe ile daha güçlü yola düşülür.

Hadi inşallah , sıra senin yeniden yola koyulmanda :34:

Ablayımdır heralde canım . Tevellüt 1979 :52:

Sevgim , meleğim ...Düştüğün yerden kalkmak kadar insanın hayatına olumlu etki edecek güç azdır . Eskiden küllerimden doğuyorum sözüne çok gülerdim , ama çok doğru biliyor musun ?
Herşey güllük gülistanlıkken göremediğimiz bir çok şey böyle zamanlarda görülür , ders alınır ve tecrübe ile daha güçlü yola düşülür.

Hadi inşallah , sıra senin yeniden yola koyulmanda :34:

Sen benim ablammm oldunnnn..:16::16::16:
91 deyip kaçıyorum.. :1:

Bugün nihayet büroya gittim, tabi ki hiç bir kitap yok. Boşa gitmiş oldum. Zaten bir işime de yaramayacak açıköğretim öyle boş yere okuyorum niye okuyorum ben de bilmiyorum. Bu dönem kayıt yaptırmasam mı diye düşündüm. Gitti yine bi 205 lira. :50:

Ümitsizliğe düşme lütfen.Merak etme herşey düzeliyor.Zaman herşeyin ilacı.
Ben de hayatımda çok zor bir süreç atlattım.Benim için çok zordu gerçekten.
Kimse bana inanmazken ben yine de kendime inandım ve atlattım çok şükür.
Şimdi o benim yanıma bir tecrübe olarak kaldı.
Artık öyle herşeye hemen canımı sıkmıyorum.Hemen ümitsizliğe düşmüyorum.

Ben de aynı senin gibiyim, ve düzelecek gibi de görünmüyor. Hiçbir şey beni mutlu edemezmiş gibi geliyor artık.

hanımlar aöf ile ilgili internette bir haber gördüm sizinle de paylaşmak istedim.

HABER: Akretim'de Okuyanlara Mjdeli Haber haberi.

bide bizim ilin yerel bi gazetesi var orada aöf açıklama yapmış bütünlemeler kalkmış öğrencilere 2. bir şanş sınavı verilmiş yani 2kere vize 2kere final olarak yazıyordu..
:47::47: sinir oldumm yaaaa

Son düzenleme:
Şeytan diyor kayıt olma bırak kalsn

öyle düşünmeyin siz yine gidin kaydınızı yaptırım biz e-maillerle ve internet üzerinden yine hakkımızı aramaya devam ederiz..
bakın haberi aynen sizlere de yazıyorum...

"Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Ziya Özgür;
bugün yapmış olduğu açıklamada, bu sene dönem başında almış oldukları karardan dönmelerinin söz konusu olmadığını ve kesin bir dille bütünleme sınavının olmayacağını belirtti. Açıköğretim fakültesinin dönemlik kredili sisteme geçtiğini hatırlatan Özgür, "Bu nedenle öğrencilerin değerlendirilmesi bağıl sisteme geçmiş oldu. Örgüt eğitimle bu geçişlerin sağlanması adına öğrenciler ara sınav ve dönem sonu sınavıyla değerlendirilecek. Yani her iki sınavdaki başarıları dikkate alınacak. Bütünleme sınavı olmayacak dedi. Bütünleme hakkının kaldırıldığını duyan AÖF öğrencileri haklarını aramak ve bütünleme haklarının yeniden verilmesi için sosyal paylaşım sitelerinde organize oldu." 15 mart 2013
:47::47::47::47:

Son düzenleme:
ya kızlar ben daha bismillah diyemedim öf ya bi başlasam devamı gelecek biliyorum ama olmuyor bi türlü başlayamadım...dersler bu dönem daha zor görünüyor..kitaplar bile daha kalın sanki gözüm korktu :(
geçen dönem birbirimizi çok gazlamıştık yaa birimiz el atalım da bi başlayalım allah aşkına..çok moralim bozuk...nolcak böyle bir gün iki gün derken mart bitecek nerdeyse :(
birileri beni dürtsün bişey yapsın valla yaa :14:

Back
X