Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

buda benim sana smilem:4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4::4:
sen güzel sözden anlamıyorsun hee:4::4: yolmak lazım saçını başını:27:
dün 1 ünite çalışmışsın onu gördümde hani bugün tık var mı:52:
hoş bende de birşey yok henüz:27:
güya 2 ünite çalışacaktım:27:
regl ağrısından desen ölüyorum yatıp bağıra bağıra ağlayasım var o dereceyim şu an
2 aydır olmuyordum feci bir dönüş yaşıyor bünyem:14::14::14:
oooff off iş güç desen bitmiyor yemek bulaşık evi topla falan derken bu saat oldu
gidip yatsam mı ders mi çalışsam bilmiyorum:31:
gazelciiiimmmm 2 üniteyle dönüş yaparsam bugün bittin sen ona göre hazırlan böyle yarışın zevki çıkmıyor hızlan artık:33::33::4:

valla gözdecim bugün kimseye bulaşasım yok :)
acaip sinüzitim tuttu :43::43: alnım ve şakaklarımda ince ince nasıl sızlıyor bilsen...:(
kim ne kadar çalışmış kaç ünite bitirmiş hiiiiiiiiiiççç umrumda değil, çalışın anam çalışın kuzum bitirin üniteleri :60:
gazelden size izin... :60: ben bi saldım ki ne saldım.....:52::52::52:

Gazeltoşşş kıyamam kız sana geçmiş olsun.. :38:Dinlen dinlen kuzum sen sıkma canını...
Ya bu yardımcı kitabı sordum 35 dediler çok geldi fiyatı ama el mahkum alıcam mecbur.. Sendeki kitapta üniteler kısa kısa mı anlatılmış sadece o kitaptan çalışsak aöf kitabına hiiiç dokunmasak olumu ki ???
:18: Gözde duymasın benim hiç çalışasım yokta:30:

valla gözdecim bugün kimseye bulaşasım yok :)
acaip sinüzitim tuttu :43::43: alnım ve şakaklarımda ince ince nasıl sızlıyor bilsen...:(
kim ne kadar çalışmış kaç ünite bitirmiş hiiiiiiiiiiççç umrumda değil, çalışın anam çalışın kuzum bitirin üniteleri :60:
gazelden size izin... :60: ben bi saldım ki ne saldım.....:52::52::52:

geçmiş olsın canım Allah yardımcın olsun o ağıryla migren ağrısını çok iyi bilirim çok fena oluyor gerçekten
benden de bugün sana izin yardın görüşceeeezzz:27::4::4:

geçmiş olsın canım Allah yardımcın olsun o ağıryla migren ağrısını çok iyi bilirim çok fena oluyor gerçekten
benden de bugün sana izin yardın görüşceeeezzz:27::4::4:

görüşelim kuzum görüşelim valla görüşmemiz lazım zaten yoksa benim çalışacağım yok :( birilerinin benle iyi bi görüşmesi lazım..yoksa durum vahim :50::50::50:

Gazeltoşşş kıyamam kız sana geçmiş olsun.. :38:Dinlen dinlen kuzum sen sıkma canını...
Ya bu yardımcı kitabı sordum 35 dediler çok geldi fiyatı ama el mahkum alıcam mecbur.. Sendeki kitapta üniteler kısa kısa mı anlatılmış sadece o kitaptan çalışsak aöf kitabına hiiiç dokunmasak olumu ki ???

varya insanlar sırf almak zorundalar diye 35tl fiyatı koymuşlar ya yazıktır günahtır
ne yalan söyleyeyim bütün sene kullandığım 2 kitaba 50tl vermek bile koymuştu geçen dönem bana soru bankaları cartı curtu 100ü buluo zaten
35tl nedir yani bi 20 olsa neyse
ben yardımcılardan çalışıyorum okul kitabına göz gediriyorum sadece her ders bitiminde yani genel tekrar anlamında
yoksa felç eder o kitaplar insanı
sende alda yardımcılardan çalış bana kalırsa
sonrada okul kitabına göz gezdirirsin belirli yerler varya ya da sadece özetleri okur geçersin
bak herkes ufak ufak başladı çalışmaya hadi sende alda başla artık benim çalışma hevesimde kaçıyor bakın böyle yolucam sizi:27::27::4:

valla canım ben hiç aöf kitaplarına bakmayacam...yardımcıdan çalışacam geçen dönemki gibi yani...
ama kimseye çalışmayın aöf kitabına diyemem çünkü bölümden bölüme değişirse bu sefer vebali benim boynuma diye bişey diyemiyorum...
iyice bi kontrol et istersen, pek bi fark yoksa yardımcıdan çalış...ama fark çoksa o zaman bişey diyeme kuzum :31::31:
ben 25 liraya almıştım..muratın... seninki hangi marka?

görüşelim kuzum görüşelim valla görüşmemiz lazım zaten yoksa benim çalışacağım yok :( birilerinin benle iyi bi görüşmesi lazım..yoksa durum vahim :50::50::50:

çizelgeyi oturup uğraştın yaptın senden çok bana yaradı:1:
o günlere göre her gün en az 1 tane bitirsen sen rahat yetişirsinde benim bu ara günde 2tane gitmem lazım
önümüzdeki haftadan sonra zaten kayıplara karışıcam tek başıma ev taşıcam artık ölürmüyüm kalırmıyım bakalım:53:
en az 15 gün doğru düzgün çalışamıcam zaten
ama sende ünitelerin az diye yayılıyon heee:20:
çabucak bitirsende genel tekrar yapsan bol bol hem bu dönem daha zor derslerim var demiyomuydun sen
yarın bismillah de başla bi hızla hadi sonra tutuşmayasın:26:

Topiğin çalışkan üyesi geldi :27: Ygs girdim bugün birini bitirdim ya diğeri kusur kaldı bende :)))

sorular nasıldı ya çok merak ettim
bende gircektim aslında öylesine:1:
ama dedim sonrada amaaann boşver şimdi onada stres yaparım ben:27:
benimde erkek arkadaşım girdi yapmadım hiçbişey çıktım diyo:52:
o da aöf ye kaydolcaktı güyaa bakalım barajı geçebilecek mi:52:

Son düzenleme:
varya insanlar sırf almak zorundalar diye 35tl fiyatı koymuşlar ya yazıktır günahtır
ne yalan söyleyeyim bütün sene kullandığım 2 kitaba 50tl vermek bile koymuştu geçen dönem bana soru bankaları cartı curtu 100ü buluo zaten
35tl nedir yani bi 20 olsa neyse
ben yardımcılardan çalışıyorum okul kitabına göz gediriyorum sadece her ders bitiminde yani genel tekrar anlamında
yoksa felç eder o kitaplar insanı
sende alda yardımcılardan çalış bana kalırsa
sonrada okul kitabına göz gezdirirsin belirli yerler varya ya da sadece özetleri okur geçersin
bak herkes ufak ufak başladı çalışmaya hadi sende alda başla artık benim çalışma hevesimde kaçıyor bakın böyle yolucam sizi:27::27::4:
Valla doğru söylüyosun kuzum.. Fiyatı çok gelsede paşa paşa gidip alacak millet.. Tamam Allah nasip ederse yarın iş çıkışı kitabı alayımda başlayayım..

valla canım ben hiç aöf kitaplarına bakmayacam...yardımcıdan çalışacam geçen dönemki gibi yani...
ama kimseye çalışmayın aöf kitabına diyemem çünkü bölümden bölüme değişirse bu sefer vebali benim boynuma diye bişey diyemiyorum...
iyice bi kontrol et istersen, pek bi fark yoksa yardımcıdan çalış...ama fark çoksa o zaman bişey diyeme kuzum :31::31:
ben 25 liraya almıştım..muratın... seninki hangi marka?

Aaa sen geçen dönemde mi yardımcıdan çalışmıştın.. Ama üniteler çok falan diyodun ya ben seni aöften çalışıyosun sanmıştım.. Murat yayınlarının kitabını sormuş ablam üniteler 2şer sayfa diyo bende o kadar kısa mı diye şaşırdımda sana sorayım dedim..

Valla doğru söylüyosun kuzum.. Fiyatı çok gelsede paşa paşa gidip alacak millet.. Tamam Allah nasip ederse yarın iş çıkışı kitabı alayımda başlayayım..

Aaa sen geçen dönemde mi yardımcıdan çalışmıştın.. Ama üniteler çok falan diyodun ya ben seni aöften çalışıyosun sanmıştım.. Murat yayınlarının kitabını sormuş ablam üniteler 2şer sayfa diyo bende o kadar kısa mı diye şaşırdımda sana sorayım dedim..

yok hayatcım yaa o kadar kısa değil...dün gece çalıştığım ünite mesela 15 sayfaydı....okadar da özet değil...ama muratın en sevdiğim yanı her ünite bitiminde en 30 soruluk testi var...onları çözünce daha iyi anlıyorum üniteyi...aöf de ise 5 soru ya var ya yok hemde çok basit sorular onlarda...muratın soruları daha zor ve sınavdakilere çok benziyor...

bu arada evet geçen dönemde murattan çalıştım ama tamamına değil arapçaya bilgisayara aöf kitabından çalıştım..çünkü bilgisayarı yeniledikleri için murat aöf den çok farklıydı...diğer dört ders beş ders aynıydı geçen yıllarla...

çizelgeyi oturup uğraştın yaptın senden çok bana yaradı:1:
o günlere göre her gün en az 1 tane bitirsen sen rahat yetişirsinde benim bu ara günde 2tane gitmem lazım
önümüzdeki haftadan sonra zaten kayıplara karışıcam tek başıma ev taşıcam artık ölürmüyüm kalırmıyım bakalım:53:
en az 15 gün doğru düzgün çalışamıcam zaten
ama sende ünitelerin az diye yayılıyon heee:20:
çabucak bitirsende genel tekrar yapsan bol bol hem bu dönem daha zor derslerim var demiyomuydun sen
yarın bismillah de başla bi hızla hadi sonra tutuşmayasın:26:

gözdecim canımın içisin sen kuzum :) beni benden daha iyi biliyorsun valla, :) evet bu dönem daha zor dersler hadis var tefsir var hukuk var ki en zoru o zaten...üstelik iki tane dersin kredisi 6,00 :(
napıcam bilmiyorum...
iştahım var kuzum çalışıcam ama bugün öğleden sonra kafama ağrı bi girdi yemeği bile zor yaptım kuzum, hatta çorbayı bile eşim karıştırdı :( bende bulaşıkları yerleştirdim düşün o dereceyim yani :( sinüzit ne menen bişey bi bilsen, migren gibi aynı...yemeği yedim dolorex diye bi ağru kesici var şiddetli bi ilaç...onu içmeden geçmez zaten...:(
bu arada bana müsade kızlar :( gece iyi olursam girerim yine görüşrüz çok öptüm gözdem hayat sulatnım :54:

yok hayatcım yaa o kadar kısa değil...dün gece çalıştığım ünite mesela 15 sayfaydı....okadar da özet değil...ama muratın en sevdiğim yanı her ünite bitiminde en 30 soruluk testi var...onları çözünce daha iyi anlıyorum üniteyi...aöf de ise 5 soru ya var ya yok hemde çok basit sorular onlarda...muratın soruları daha zor ve sınavdakilere çok benziyor...

bu arada evet geçen dönemde murattan çalıştım ama tamamına değil arapçaya bilgisayara aöf kitabından çalıştım..çünkü bilgisayarı yeniledikleri için murat aöf den çok farklıydı...diğer dört ders beş ders aynıydı geçen yıllarla...

Ben geçen dönem tam bi hüsrana uğradım.. Aöf kitabından çalıştım egemden soru çözdüm.. Ama üniteler sanki hiç aklımda kalmamış gibiydi o kadar uzun olunca başını anlasam sonunu unutuyorum yanni.. Ama soruları çok güzel çalışmıştım hatta sınava bile elimde soru kitabıyla gittim.. Hani benzer sorular çıkarsa diye.. Ama bi tane bile çıkmadı mors olsum bildiğin..
Bu sefer egem almayacağım yani.. Bi faydasını görmedim.. Soruların benzeri bile çıkmadı yaa... Ha bide murat deneyelim dedim.. Aöf kitablarına bakmayı düşünmüyorum bu dönem belki biraz göz gezdiririm ama öyle başına oturup çalışmak yok.. Yardımcıdan çalışıcam daha verimli olacağını düşünüyorum inşaAllah... Yarın sende başla, bende başlayayım inşaAllah kuzum.. Sonra sıkışmayalım tamam mı...

Gözdemm yaa sen nasıl bi insansın böyle kaç tane elin var maşallah herşeye yetişiyosun.. Allah kolaylık versin sana..
Bu kadar işinin arasında dersleride koyvermiyosun ya imreniyorum sana ve seni gördükce kendime kızıyorum..

gözdecim canımın içisin sen kuzum :) beni benden daha iyi biliyorsun valla, :) evet bu dönem daha zor dersler hadis var tefsir var hukuk var ki en zoru o zaten...üstelik iki tane dersin kredisi 6,00 :(
napıcam bilmiyorum...
iştahım var kuzum çalışıcam ama bugün öğleden sonra kafama ağrı bi girdi yemeği bile zor yaptım kuzum, hatta çorbayı bile eşim karıştırdı :( bende bulaşıkları yerleştirdim düşün o dereceyim yani :( sinüzit ne menen bişey bi bilsen, migren gibi aynı...yemeği yedim dolorex diye bi ağru kesici var şiddetli bi ilaç...onu içmeden geçmez zaten...:(
bu arada bana müsade kızlar :( gece iyi olursam girerim yine görüşrüz çok öptüm gözdem hayat sulatnım :54:

üzülme canımın için yarın başlarsın sende napalım sağlık olsunda gerisi boş:54:

Ben geçen dönem tam bi hüsrana uğradım.. Aöf kitabından çalıştım egemden soru çözdüm.. Ama üniteler sanki hiç aklımda kalmamış gibiydi o kadar uzun olunca başını anlasam sonunu unutuyorum yanni.. Ama soruları çok güzel çalışmıştım hatta sınava bile elimde soru kitabıyla gittim.. Hani benzer sorular çıkarsa diye.. Ama bi tane bile çıkmadı mors olsum bildiğin..
Bu sefer egem almayacağım yani.. Bi faydasını görmedim.. Soruların benzeri bile çıkmadı yaa... Ha bide murat deneyelim dedim.. Aöf kitablarına bakmayı düşünmüyorum bu dönem belki biraz göz gezdiririm ama öyle başına oturup çalışmak yok.. Yardımcıdan çalışıcam daha verimli olacağını düşünüyorum inşaAllah... Yarın sende başla, bende başlayayım inşaAllah kuzum.. Sonra sıkışmayalım tamam mı...

Gözdemm yaa sen nasıl bi insansın böyle kaç tane elin var maşallah herşeye yetişiyosun.. Allah kolaylık versin sana..
Bu kadar işinin arasında dersleride koyvermiyosun ya imreniyorum sana ve seni gördükce kendime kızıyorum..

canım benim bildiğim kadarıyla egemdeki sorularda murattakilerde aynı
çünkü hepsi geçen yıllardan çıkmış sorular ve ana konulardan hazırlanan sorular
bende egemden çalışıyorum hep dediğim gibi hiç benzer soru çıkmadı ona bende sinirliyim
açıkcası yardımcı kitaba para vermemin tek nedeni okul kitabının özeti olması yoksa para çöpe yani
en mantıklısı outurp okul kitaplarını yutmak ama nerdeee imkan var mı yok o yüzden yine böyle devam etcez napalım inşallah bu dönem daha insaflı olurlar:31:
bu arada güzel sözlerin içinde teşekkür ederim canım benim
valla erken kalksam her gün dahada işime gücüme sarılcam ama pek erken kalkamıyorum 10da kalkıorum oyalana oyalana 12 oluo kardeşimi okuldan alıorum ona yemek yedir yemek yap ev topla derken akşam oluo bende artık uykumdan fedakarlık yapıcam bugün başladm erken kalkmaya gece 1 ünite sabah 1 ünite gidicem artık inşallah
yarın sizlerdende hareket bekliyorum ona göree:54::54::54::54:

sevgicim bugün 1 ünite daha bitirdim

toplamda 4 ünite oldu eklermisin girince:54:
gece 1 tane daha bitirim belki
10 dersten 1i bitti
gece yeni derse geçeyim diyorum bakalım kısmet
olduğu kadar olmadığı kader demişler zorlamayalım:1::1:

sevgicim bugün 1 ünite daha bitirdim

toplamda 4 ünite oldu eklermisin girince:54:
gece 1 tane daha bitirim belki
10 dersten 1i bitti
gece yeni derse geçeyim diyorum bakalım kısmet
olduğu kadar olmadığı kader demişler zorlamayalım:1::1:

maşallah canım çok güzel gidiyorsun darısı başımıza :17::17:
senin dersler baya çok maşallah 10 ders oy oy oy :53::53:
bu arada canım evet bende duymuştum murat ve egemdeki sorular aynı diye...
birde karacan varmış hiç bilmiyorum onu...
ya bişey sorcam size, bu murat yayınlarının yeni kitabı basılmış diyorlar ya, mesela ben 25 liraya aldım, arkadaşım da diyorki eskisi 25 liraymış yeni basılan 35 liraymış diyor :(
şimdi benim aldığım boşa mı gitti yani...ne bileyim yenisi 35 liraysa o zaman değşik mi acaba benimkinden farklımı yani :(
nasıl öğrenebilirim bunu yaa varmı bi fikriniz...tanıdık bi arkadaşım alsa da onla kıyas yapsam soruları veya konuları diyecem ama, benim bölümden olan kimse almamış üff nerden öğrenebilirm ki bunu??

Ben de perşembe akşam paramı yatırdım şükür.Son anda hallettim yani.
Ben aöf derslerini yetiştirebilir miyim bilmiyorum.O kadar yoğunumki.
Bu hafta hep uykusuzdum.En erken gece 1de uyudum.
Her gün okula gittim.Bi haftasonu uyuyabildim dinlendim biraz.
Bilgisayarımda sorun vardı.Çözmeye çalıştım olmadı.
Şifremi unutmuştum da.Şifreyi kırmaya çalıştım olmadı.
Bilgisayarı açıp ders çalışmam lazım bir an önce.Format attım.
Yedeklemeyi de hep ertelediğim için herşeyim silindi.
Tüm programlarım gitti.Onları yeniden yüklemem lazım.
En önemlisi de resimlerim gitti :5:
Onları geri getirmek için bir program kurdum şimdi.
Bu hafta da uykusuz geçecek.Şimdiden cumayı görür müyüm diye düşünüyorum.
Aöf mi? Belki geceleri artık 2de değilde 3te yatarım 1 saat de ona çalışırım :31: :ssz:
hele şükürrr halletmişin ne güzel bacımmmm;)
merak etme bende başlayamıyorum derse merseeee ufffff

Topiğin çalışkan üyesi geldi :27: Ygs girdim bugün birini bitirdim ya diğeri kusur kaldı bende :)))
nasıldı sınavın bacım?
gençler çok zorlandılar ya gözlemlerime göre türkçeyi 1saat 10 dkk oldu sınıfımsakiler diğer sınıflar hala türkçe çözyolardıııı anam dedim
sorular gitgide alese benzemiş gibi geldi bana bakıncaaa....

valla canım birinden feragat edeceğin belli oldu...ama hangisinden....bu sınava baya masraf yapmışsın...aöf yi her şekilde okursun zaten, seneye aynı dersleri alırsın artık napıcaksın en mantıklısı bu...hayırlısı olsun canım üzülme, herşeyde bi hayır vardır..ikisinin aynı güne denk gelmesi kötü olmuş ama hayırlısı olsun diyeceksin artık...

yardımcı kitap konusunda her bölüm farklı kitabı öneriyor..ilahiyat okuyanlar murattan çok memnun ben ondan onu örnek verdim..bende murat aldığım için...
ama senin bölüm hangini tavsiye eder sormak lazım kızlara..bekle bakalım gece cevaplar gelir sen fırsat buldukça sor..
evet yaaa gazelimmmm %50 belirledim
arasınavda 4ündeki sınava giremeyecem dieğr sınav tercihim olucakkkk ufffffffffff şansa bak yaaaa:(
sonra arasınavları nasıl gececeksem belki finalde geçerim diyom amaaa
ben dgs içn okuyanlardanımmm kasmam gerek ortalamada önemli
ne etsem halaaaaa çok net değllll bacımmm...
ha bideeebu 4ünde hangi sınavları olucam onalrı bilsemde bari ona göreee 5indeki derslerin vizesini kassam diye düşünyorum bilemedim ne edecem
2 tarafı ....... değnek oldu halim:14::14::14::14::14::14::14:
yinede sağol sen program yap demesen yapmayacam taki o gün süprizolacaktııı şimdi mantıken ölçüyom biçiyom.... en azından

geçen dönem vizeye giremeyen birisi vardı burada hatırladınızmı
acaba ne etti finalelrdeee
onla bir karşılaşabilsemmmmm???

ha gel gelellim benim bölümü okuyan sanırım birtek pearl var burdaaa o bakımaaaa bekledim pek bölüm bölüm kipat önerisi olmamış topicmizdee.. neyseee
egem yayını murat yayını
ona karar kıldım hep onu yazmış hanımlarrr söz dinleyecem
paramı denkleştirimmmm;)

hele şükürrr halletmişin ne güzel bacımmmm;)
merak etme bende başlayamıyorum derse merseeee ufffff

nasıldı sınavın bacım?
gençler çok zorlandılar ya gözlemlerime göre türkçeyi 1saat 10 dkk oldu sınıfımsakiler diğer sınıflar hala türkçe çözyolardıııı anam dedim
sorular gitgide alese benzemiş gibi geldi bana bakıncaaa....

evet yaaa gazelimmmm %50 belirledim
arasınavda 4ündeki sınava giremeyecem dieğr sınav tercihim olucakkkk ufffffffffff şansa bak yaaaa:(
sonra arasınavları nasıl gececeksem belki finalde geçerim diyom amaaa
ben dgs içn okuyanlardanımmm kasmam gerek ortalamada önemli
ne etsem halaaaaa çok net değllll bacımmm...
ha bideeebu 4ünde hangi sınavları olucam onalrı bilsemde bari ona göreee 5indeki derslerin vizesini kassam diye düşünyorum bilemedim ne edecem
2 tarafı ....... değnek oldu halim:14::14::14::14::14::14::14:
yinede sağol sen program yap demesen yapmayacam taki o gün süprizolacaktııı şimdi mantıken ölçüyom biçiyom.... en azından

geçen dönem vizeye giremeyen birisi vardı burada hatırladınızmı
acaba ne etti finalelrdeee
onla bir karşılaşabilsemmmmm???

ha gel gelellim benim bölümü okuyan sanırım birtek pearl var burdaaa o bakımaaaa bekledim pek bölüm bölüm kipat önerisi olmamış topicmizdee.. neyseee
egem yayını murat yayını
ona karar kıldım hep onu yazmış hanımlarrr söz dinleyecem
paramı denkleştirimmmm;)

canım herşeyde bi hayır vardır fazla kasma kendini....
bu arada 4 ünde gireceğin dersleri önceden bilmek konusunda detaylı bi araştrma yap..netten falan soruştur...
bende hep merak etmişimdir, cumartesi hangi dersler pazar hangi dersler diye??
burdan fikir veren olur belki..
bence sen kızlara sor bunu...önemli aslında bu senin için..en azından cumartesi günü giremeyeceğin derslere boş yere çalışmazsın...
pazara çalışırsın...

bu arada evet o kızı hatırladım cumartesi gün okulu bulamamış ve yetişemediği için sınava almamışlardı...
naptı acaba bende marek ettim...
dur bakalım belki hatırlayan olur...
ama sen tekrardan sor kızlara, cumartesi senin bölümden hangi dersler var diye...

canım herşeyde bi hayır vardır fazla kasma kendini....
bu arada 4 ünde gireceğin dersleri önceden bilmek konusunda detaylı bi araştrma yap..netten falan soruştur...
bende hep merak etmişimdir, cumartesi hangi dersler pazar hangi dersler diye??
burdan fikir veren olur belki..
bence sen kızlara sor bunu...önemli aslında bu senin için..en azından cumartesi günü giremeyeceğin derslere boş yere çalışmazsın...
pazara çalışırsın...

bu arada evet o kızı hatırladım cumartesi gün okulu bulamamış ve yetişemediği için sınava almamışlardı...
naptı acaba bende marek ettim...
dur bakalım belki hatırlayan olur...
ama sen tekrardan sor kızlara, cumartesi senin bölümden hangi dersler var diye...
bakalımmm yer yer sorayımmm ve yinede her dersin ilk 2 ünitesini bitireyim bu sürede...
bu hafta eşim evde olmayacak ona hizmet pazartesi bitinceeeee gidinceeee işi gereği ben kendimle kalırım çalışırım inşlhhhh buraya çok dalmassaammm şayet:)
yaaaa birde bizim biberonun trt deki programında izlemiştimmmm
:) adını vermiyim bacımın ;) yaaa şoraylaaa tamam birinci de geldi eeee ne oldu en son bir dahamı yarışacaktıııı o kısımlara yetişemedim önceden konuştuysanız eğer... geçmişide okudum ama hep gözümden kaçtıysaaa....
eşimle izledim birde o programı bak kk dan arkdş dedimmm:)
:16::16::16:

bakalımmm yer yer sorayımmm ve yinede her dersin ilk 2 ünitesini bitireyim bu sürede...
bu hafta eşim evde olmayacak ona hizmet pazartesi bitinceeeee gidinceeee işi gereği ben kendimle kalırım çalışırım inşlhhhh buraya çok dalmassaammm şayet:)
yaaaa birde bizim biberonun trt deki programında izlemiştimmmm
:) adını vermiyim bacımın ;) yaaa şoraylaaa tamam birinci de geldi eeee ne oldu en son bir dahamı yarışacaktıııı o kısımlara yetişemedim önceden konuştuysanız eğer... geçmişide okudum ama hep gözümden kaçtıysaaa....
eşimle izledim birde o programı bak kk dan arkdş dedimmm:)
:16::16::16:

canım biberon cuma günü yarıştı finale kaldı, sonra pazartesi de yarışmaya hak kazandı, pazartesi de çok iyi gidiyordu yükselmişti puanı...
ama askerlikle ilgili bi soru çıktı albay mı yarbay mı ne :) erkeklerin rahatca bilebileceği bi soruydu ve son adamla ikiye kaldılar..o adam bu soruyu bilince biberonu eledi..
sonuç böyle oldu yani canım...
ama maşalahı vardı, ben olsam heyecandan kekelerdim kesin ama çok sakin görünüyordu biberonum yerim onu ben kuzum benim :)...dünden beri uğramadı özletti kendini :)

Back
X