Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

gökçe sen ölme emi :) akşam akşam güldürdün kız :)
benim koca da diyor ki ben çalıştıkça, gözlerine yazık gülüm bırak gitsin...:60:
ben de derim ee kalırsam nolcak ??
cevap aynen şu...
2 sene de biteceğine 4 senede bitsin nolmuş sanki :60:
benim kocaya göre zaten herşey tıkırında hayatta :)
salla gitsin havasında herzaman :) sen ölmezsin bu rahatlıkla çok yaşarsın diyorum...
galesiz gıcık :60:

hey maşallahhh sendeki kocada rahatmış vay be gözünü düşünyorrrr yaaaa benim gözler bozuk diyemi adam düşünmüyor beni
ya huuu
akşam kavga edecem
birisi sevgilisini tatile götürtür geçince
birisi çalışma gülüm gözlerne yazık der

benim adammmm
hele bir kalll okutmamm seni:47::47::47::47:

buna rağmen çalışmamm
güzelll şeyelr vaadetse yalarım yutarım yaaaa uffff
pekiştireç önemliii

hey maşallahhh sendeki kocada rahatmış vay be gözünü düşünyorrrr yaaaa benim gözler bozuk diyemi adam düşünmüyor beni
ya huuu
akşam kavga edecem
birisi sevgilisini tatile götürtür geçince
birisi çalışma gülüm gözlerne yazık der

benim adammmm
hele bir kalll okutmamm seni:47::47::47::47:

buna rağmen çalışmamm
güzelll şeyelr vaadetse yalarım yutarım yaaaa uffff
pekiştireç önemliii

gökçeeeeee çatladım gülmekten :60: allah iyiliğini versin :9::9::9::9:
sen sanıyormusun ki benim gözümü düşünüyor?? :)
anlasana kuzum, ben ders çalışırken çay yapan yok meyve çerez getiren yok.. :) çay yapsam bile çayı bitince dolduran yok :) tv nin sesini de kıs kıs diyip duruyorum ya :) onun bütün derdi bunlar kuzum :)

ama pekiştireç önemli evet bak bu konuda haklısın..açıkçası eşim bana kalırsan okutmam dese, gıcıklığına çalışasım gelmez :)
kesin kalırım :)
ama eşim böyle amaaaann boşver çalışma dedikçe iyice uyuz oluyorum...:)
benimki de ters etkiye, ters tepki işte gökçem :60:

SEBBOY BACIM İŞİN GÜCÜN HAYIRLI OLSUN BACIM....

OHOOOOOOOOOO BEN VARIM ARTIK SINAVA DEK ALMAMMM GELİRSEEEE TABİİİ GELMEZDE YAAA SON HAFTAYA DEK NEYSEEE

HEYYY bacım bu msjnı kullanmak istiyorum izninleeee
benim adama göstericem
millet sevgilisini 80 olunca 3 dersi tatile götüryorrrr ben 4 dersim olsun ;) sen de götürrrr diycem...
iznin olursaaaa.....
vay anam vayyyy
hiç pekiştirecim yok ahhh kocacım ahhhhh oda aynen şunu der
dersden kal seni okutmayacam:D:D:D
sanki o okuturda haspammmm yazık oda öyleee rahatlıyor diyommm adamcağız hehehe:27:

Kullan bacım ya tüm kocalara sevgililere bu mesajla baskı yapın :1:
Ben umutsuz vaka olduğum için 3 ders dedi ama o görecek
En kolay 3 dersi hedef seçiyorum kendime :1:
Neyse ki dersleri o seçmedi şu dersler 80 olacak diye :1:

dün 1 ünite bitirdim malesef hedefim 2ydi:14:
toplamda 5 ünite bitti
artık şu 2li sayılara geçsem bi an önce:27:
migrenim tuttu kafam patlıcak sandım artık bütün gece uyudum uyandım hala sızlıo kafama darbe almış gibiyim aynen:19:
bugünde hedefim 2 bakalım bitirebilcekmiyim
bu arada kızlar sizlerden ne haber
çalışıyorsunuz dimiiiiiiiiiiiiiii:20:
şu tabloyu doldurun artık ya bakın ben gazelin yaptığı çizelgeyi başladığı tarihten itibaren hiç boş bırakmadım 1 ünitede olsa her gün çalıştım
valla çalışmasam vicdanım rahat etmiyor kalk diyor bi ses içimden hadi 1 ünite 1 ünitedir yoksa zor yetişir:27:

dün 1 ünite bitirdim malesef hedefim 2ydi:14:
toplamda 5 ünite bitti
artık şu 2li sayılara geçsem bi an önce:27:
migrenim tuttu kafam patlıcak sandım artık bütün gece uyudum uyandım hala sızlıo kafama darbe almış gibiyim aynen:19:
bugünde hedefim 2 bakalım bitirebilcekmiyim
bu arada kızlar sizlerden ne haber
çalışıyorsunuz dimiiiiiiiiiiiiiii:20:
şu tabloyu doldurun artık ya bakın ben gazelin yaptığı çizelgeyi başladığı tarihten itibaren hiç boş bırakmadım 1 ünitede olsa her gün çalıştım
valla çalışmasam vicdanım rahat etmiyor kalk diyor bi ses içimden hadi 1 ünite 1 ünitedir yoksa zor yetişir:27:

sorma gözdem o çizelgenin sahibinin çizelgesini bi görsen içler acısı :14::14::14::14::14:

sevgi meleğim, oraya bi çizik daha atarmısın :) bir ünitem daha bitti de :60: toplamda 2 oldu :60:
başlamak bitirmenin yarısıdır, gülmesin kimse :27::27::27:

Son düzenleme:
sevgi meleğim, oraya bi çizik daha atarmısın :) bir ünitem daha bitti de :60: toplamda 2 oldu :60:
başlamak bitirmenin yarısıdır, gülmesin kimse :27::27::27:

olsun olsun bunada şükret 1 ünite 1 ünitedir
boş geçmesinde günler:16:
bende gidiyorum şimdi 1 ünite bitirip kalkıcam yemek falan malum
gecede 1 ünite daha bitirmeyi planlıyorum:31:

olsun olsun bunada şükret 1 ünite 1 ünitedir
boş geçmesinde günler:16:
bende gidiyorum şimdi 1 ünite bitirip kalkıcam yemek falan malum
gecede 1 ünite daha bitirmeyi planlıyorum:31:

aynen gözdecim sinüzit gelip gidip duruyor günlerdir...hemen ardından diğer üniteyi de bitirmekti niyetim ama ince ince sızlıyor ensem..bıraktım bi tane de yeter bakalım diye :)
akşama bende ufaklık erken uyursa bi tane daha bitircem inşallah....

gökçeeeeee çatladım gülmekten :60: allah iyiliğini versin :9::9::9::9:
sen sanıyormusun ki benim gözümü düşünüyor?? :)
anlasana kuzum, ben ders çalışırken çay yapan yok meyve çerez getiren yok.. :) çay yapsam bile çayı bitince dolduran yok :) tv nin sesini de kıs kıs diyip duruyorum ya :) onun bütün derdi bunlar kuzum :)

ama pekiştireç önemli evet bak bu konuda haklısın..açıkçası eşim bana kalırsan okutmam dese, gıcıklığına çalışasım gelmez :)
kesin kalırım :)
ama eşim böyle amaaaann boşver çalışma dedikçe iyice uyuz oluyorum...:)
benimki de ters etkiye, ters tepki işte gökçem :60:
desene sendekide benimki gibiiii :) dün neyse sabaha dek uyumadım bişeler hazırla valizni aayarlaaa laptopu oficcci yükle derkennn inan saat 3 oldu ve sabah 5.30 dada kalktım adamı yollladım neysee sonra 7 dede ben işe gitmek için çıktımmm vel hasıl eve zor attım kendimiii uyu uyu uyu kazan gibi kafammmmmmm ufffff gazel bacımmmm şöyle evde biri oladaa banaaa çay yapa çayımı doldura meyve getireee :) bazen fiyom keşke bir karım olaydı erkek olaydımdaaaa:)

Kullan bacım ya tüm kocalara sevgililere bu mesajla baskı yapın :1:
Ben umutsuz vaka olduğum için 3 ders dedi ama o görecek
En kolay 3 dersi hedef seçiyorum kendime :1:
Neyse ki dersleri o seçmedi şu dersler 80 olacak diye :1:
vay vay vayyyyyyyyyy :)
en kolay dersi seçecekmişşşş birdeee vay cadı vayyyy:) bu arada kullandım bu dediğiniii adam tamam bu nisandaaa gidek tatileee demezmi lennnnnnnnnnnnn zaten çalışmıyommm dur bi geçimdeee öyle yap ver pekiştirecimi dedim yok yaaaa bananeee sonra zamanım olmaz şimdi kabul ediyosan et diyorrrr....
allahım yarabbim geçeceğim varsada bıraktıracak bu adam derslerdennnn yaaaa nerde görülmüş vize öncesi haftaaa tatile gidiş....
hoşşş 1.dönem 15 tatile de denk gelyor diye final haftası tatile gittik amaaa:) kızkardeşime gitmiştim 2 gün çalışmıştım 5 gün çalışmasamdaa

vallllaaa şöyle bir bakıyorumdaaa millet beğenmez ya bu çan sisstemini banaa feci yaradı yahu bacılarımmmm yoksaaa afedersiniz amaa n...h geçerdim ben 1.dönem:)

neyseeee bakayımmm aklıma kurt düşürdü bizim adam :52::52::52::52::52:

şu topicin hakkını veremiyom ya bennnnnnnn dövün beniii...

atın beni denizlereeeeeeee:)
adam yok iş yok
karnım tok
sırtım pek
yokyaaaa yokkkk bir insanın içinde olacak çalışmak
eşşeğim bennnnnnnnnn ne bilim
hazır adamda yokken sizle burdaaa laflamak daha güzelll:) diye beynim bu kez buna şartlıyorrrr
amaaa vallaaa gazel bacım için cidden okadar ekledi gün gün program yaptı aylar öncesindennnn ondan utanyom sizden utanyommmmmmmmm kiaptlarımda 6sı mevcuttttttttttt 2 eksiğim varrrrrrrr
ya ne duruyorsunnn gökçeeee
helva yapsanaaaa helva yapsanaaa:)
diyeceksiniz amaaaa uffffffff puffffffffffffffff maça bakacam ;):37::37::37::37::37::37::37::37::37:

şu topicin hakkını veremiyom ya bennnnnnnn dövün beniii...

atın beni denizlereeeeeeee:)
adam yok iş yok
karnım tok
sırtım pek
yokyaaaa yokkkk bir insanın içinde olacak çalışmak
eşşeğim bennnnnnnnnn ne bilim
hazır adamda yokken sizle burdaaa laflamak daha güzelll:) diye beynim bu kez buna şartlıyorrrr
amaaa vallaaa gazel bacım için cidden okadar ekledi gün gün program yaptı aylar öncesindennnn ondan utanyom sizden utanyommmmmmmmm kiaptlarımda 6sı mevcuttttttttttt 2 eksiğim varrrrrrrr
ya ne duruyorsunnn gökçeeee
helva yapsanaaaa helva yapsanaaa:)
diyeceksiniz amaaaa uffffffff puffffffffffffffff maça bakacam ;):37::37::37::37::37::37::37::37::37:

hahahaa :60: gökçe sen benden utan ben de senden allahım rezalet :60:
çizelgeyi hazırlayan hatun yani ben :) sor bakalım o çizelgede kaç çizik var :60:
ben kalkıyorum kızım, sen otur görecem ben seni sınav haftası, :60:
kocan da yok hadi kaldır totonu :) çalışıyoruz hep beraber bak kimseler yok topikte :) hadi çabuk :4::4::4:

hahahaa :60: gökçe sen benden utan ben de senden allahım rezalet :60:
çizelgeyi hazırlayan hatun yani ben :) sor bakalım o çizelgede kaç çizik var :60:
ben kalkıyorum kızım, sen otur görecem ben seni sınav haftası, :60:
kocan da yok hadi kaldır totonu :) çalışıyoruz hep beraber bak kimseler yok topikte :) hadi çabuk :4::4::4:
gazel sen git çalış ya ben maça bakyommmm burayada sahip çıkarım sen yokken :):):)
iyi çalışmalarrrr

bu arada çalışacak olsam totomu kaldırmaya bile gerek kalmadan elimi atsam kipatların tamammına ulaşyom amaaa onlar bana ben onlaraaaa ufff bugun değil yarın söz başlayacam :):):):26::26::26::26::26:

sevgicim bir ünite daha eklermisin sana zahmet...
tefsir dersim full bitti...dörder üniteden toplam 6 dersim kaldı...
bu gece hadis usulüne geçicem nasipse..:31::31::31:

Back
X