- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgicim bir ünite daha eklermisin sana zahmet...
tefsir dersim full bitti...dörder üniteden toplam 6 dersim kaldı...
bu gece hadis usulüne geçicem nasipse..![]()
ben bugün hiç çalışamadım
şimdi başlıcam başlayabilirsem
sıra gelmiyor ki
bu ne yoğunluktur yaaa[/QUOTE
oh oh siz oturun :) ben gazımı aldım giderim böyle inşallah
![]()
ben bugün kitabı elime aldımm amaa 3 sayfa okuyup attım kenaraa ben napıcam ya 11 tane ders ve içimde 1 gram istek yokkk...![]()
yerim seni ben ne güzel konuştun öylegülbebek senin saçını başını yolar eline veririm bak :)
11 tane ders orda beklesin, sen totonu devir yat emi
derhal o üniteler bitecek derhal....tembel tosbağa seni. :)
şaka tatlım :) ciddiye alma sakın...:) ama çalış tembihimi ciddiye al
11 ders gerçekten çokmuş...sonra sıkışır paniklersin iyice stres yaparsın..bir iki ünite bitir bak nasıl iştahın artacak...hadi bakalım..
Gazel hanım gazel hanım bu ne coşku bu ne istah :) masallah diyelim bu hızla devam et hiç bırakma bende 2unite bitirdim güç bela bi ders daha bitms oldu kaldı 8ders çok gözümde buyuyor ya
Sevgicim toplamda 8unitem bitti canım eklermisin
yerim seni ben ne güzel konuştun öyleyol bacım yolllll hakediyorum bennn
eşim telde ders çalışıyormusun diyor çalışmazmıyım diyorummm halbuki nerdee ama başlıyorum yarın adam akıllı silkelenmem lazıımmm kendime yeni bir ben lazımmmmmm
![]()
bende bugün bir üniteyle kaldım gözdem yaamuhteşem yüzyıl yaktın beni
aynen gülbebeğim birileri saç baş yolmadan ders mers çalışılmıyor :)
sağolsun gzdbky, aus, biberon beni bi güzel fırçaladılar :) el mahkum korkudan oturup çalışıyom iki gündür![]()
Kızlarr silkelenip kendimize gelmemiz lazım eğer dişimizi sıkmazsak seneye ders bırakırsak resmen sürünmeye devam etmiş oluruz hemde yapabilecek kapasitemiz varkennn.Kimimiz mezun olacak kimimiz devam ettirecek şu aöfye paramızı daha fazla kaptırmayalım ve şu okulu bitirelim en sonunda pişman olan yine bizler olucaz.Allahım yardımcımız olsun inşallah...
kesinlikle arkadaşım haklısın bitsin bu sene artık ama benim güz e 1 dersim kaldı![]()
canım sıkılıyorrrrrrrrr ,ruhum daralıyorrrrrrrrrrrrr, hiç kendimde değilimmmmmmmmmmmmm..... ufffffffffffffff
ne ders çalışmak geliyor nedeee bişey yapmak
kipatlarmın tamammını bile alamdım
hoş aldıklarmıda çalışmıyom almasammmı dieğrlerniiiiiiiiii yazık ihtiyacı olan akıllı çalışacak birileri alırrr belki..... uffffffff
ne etsem ne eylesem
feci bir duygusallık var içimdeeee
eşim yok evdeeee (hoş iyiki yok rahatım ama)
canım şöyle istiyor eşim hödük olmasaaa bana şiir okusaaaa duygusal olsa herşeyyy
yaaaa kızlarrr allahasen bir okuyun üfleyin banaaaa bişey oldu
mart feci çarptıııııııııı
aşk istiyom aşk :) dermişim
Geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları seninki de bu hesap işte :))canım sıkılıyorrrrrrrrr ,ruhum daralıyorrrrrrrrrrrrr, hiç kendimde değilimmmmmmmmmmmmm..... ufffffffffffffff
ne ders çalışmak geliyor nedeee bişey yapmak
kipatlarmın tamammını bile alamdım
hoş aldıklarmıda çalışmıyom almasammmı dieğrlerniiiiiiiiii yazık ihtiyacı olan akıllı çalışacak birileri alırrr belki..... uffffffff
ne etsem ne eylesem
feci bir duygusallık var içimdeeee
eşim yok evdeeee (hoş iyiki yok rahatım ama)
canım şöyle istiyor eşim hödük olmasaaa bana şiir okusaaaa duygusal olsa herşeyyy
yaaaa kızlarrr allahasen bir okuyun üfleyin banaaaa bişey oldu
mart feci çarptıııııııııı
aşk istiyom aşk :) dermişim
gazelcimmm bulamıyommm sizi kaydetmiştim halbuki güyaaaaa o topici yazılmayınca sayfamda çıkmıyorrrrrüzülme canım vardır bi hayır...napalım allah sıhhat versin çalışırız....
sırf bi ders içinde o harç yatırılırımı valla sinir olunacak bişey aslında...bu aöf kudurdu valla ben size diyim, bi anda bu kadar değişiklik olurmu yahu...
bütünleme kalktı, terk ders sınavı yok...yardımcı kitaplar yasaklandı...daha neyi yasaklayacaklar bakalım??
sağol bacımm açyom atık kendimi falçata ile çizersem sebebimsin dermişimkız ilahi güldürdün beni vallahi eşim evde yok kısmı beni az ilgilendiriyor çünkü benimkide yok şuan ve rahatımduygusallık kısmıda sanki ben.anlam vermiş değilim acayip duygusal takılıyorum2 gündür sabah akşam bi şarkı buldum onur koç söylüyor onu dinliyorum benden hediye olsun sana al dinle iyice dibe vur duygusala bağla
ama mart kısmı bizi ilgilendirmez arkadaşım.fenayım tuhafım üstümde bi adamsendecilik boşver gitsincilik.heee şarkının adı ondört bahar
üfffffffffffffff pearlll oldumu şimdi bu yazdığınnnn şom ağızlı cadıııı.... ben duygusalım çalışamammmm ufffff yarın belkim başalrım önce ruhum hazır olmalıGeldi bahar ayları gevşedi gönül yayları seninki de bu hesap işte :))
Çalışın kızlar boş vaktiniz varken.
Çalışmadan önce derslerden kaldığınızı düşünün.Bütünleme de yok.
Bir daha para yatırıp bir daha çalış o derse.
Hem bu Aöf sistemi çok hızlı değişiyor.En kısa sürede mezun olmak zorundayız.
Bir dersten bile kalsak ölürüz biteriz mahvoluruz bunu aklınızdan çıkarmayın![]()