Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

sağol gözdem allah razı olsun, boğazım yanıyordu dün ama sesim iyiydi bugün sabah bi kalktım ses kısılmış boru gibi çıkıyor :37::37: şükür yine de allah dermansız dert vermesin...
dün hiç çalışmadım bende, bugün de pek iyi değilim bilmiyorum çalışabilirmiyim....zaten zar zor çalışsam bile en fazla bir ünite....
dermanım yok ev bile dağınık inan toparlayamadım :( yattığım yerden yazıyorum :)
yattığım yerden bilgisayarla uğraşabiliyorsam, ders de çalışabilirim aslında dimi.. :):9::9:

canım benim dikkat et kendine
annelerin hasta olması gerçekten çok kötü bir şey ya
hemen herkesin düzeni allak bullak oluyor
birde ufaklığında var inşallah toparlanırsın hemen
bende 1ünite bitirdim sorularını çözücem birazdan 2 ünite daha bitirmeyi planlıyorum ama bakalım:26:

bu arada evet yattığın yerden bilgisayarla uğraşabiliyorsan ders de çalışabilirsin:9::9::9:
tembellik etme 1 ünite 1 ünitedir bakmaya çalış birazcık:54:

bende bugün 2 ünite çalıştımmmm:6::6::6::6::1::1:
toplamda 13 oldu sevgicim eklermisin:16:

canım benim dikkat et kendine
annelerin hasta olması gerçekten çok kötü bir şey ya
hemen herkesin düzeni allak bullak oluyor
birde ufaklığında var inşallah toparlanırsın hemen
bende 1ünite bitirdim sorularını çözücem birazdan 2 ünite daha bitirmeyi planlıyorum ama bakalım:26:

bu arada evet yattığın yerden bilgisayarla uğraşabiliyorsan ders de çalışabilirsin:9::9::9:
tembellik etme 1 ünite 1 ünitedir bakmaya çalış birazcık:54:

allah razı olsun canımın içi :16::16: yatarak çalışmayı düşünüyorum bende ama az önce elime kitabı bi aldım eşim zorla aldı elimden :53: hasta ölüyorsun bırak dinlen bugün dedi :37:
anam bende bunu beklermişim meğer :) bahane oldu iyi dedim verdim kitabı :60:
sinüslerim çok dolmuş sanırım gözdem okusamda pek anlamıcam gibi, kafamda uğultu sesi var :43::43:
neyse şükür yine de halimize....seni tebrik ederim kuzum maşallahın var, azı gitti çoğu kaldı hadi bakalım, valla maşallah diyorum sana hem ev taşı hem kardeşin hem yemek temizlik birde dersler...oğlum büyük olsa alıverirdim ben seni :52::52::52:
sevdiceğine de selamımı söyle :60:

Gazelimm çok geçmiş olsun kuzum.. Biraz dinlen çok yorma kendini.. :38:

Ben hafta sonu için çok umutluyum, umarım yarın çok dinç olurum ve çalışırım..
Bide kitap okuma yarışmasına girdim o kitabımıda okumam lazım.. Bu ay sonunda sınav var.. Şehrimizde düzenlenen güzel bi kitap okuma yarışması hemide ödüllü..
:32:

Bugün 3 ünite çalıştım toplam 7 ünite oldu. Kendime çizelge yapmıştım ünitelerin dolduğunu görünce şevk geliyor :1:

Bide kitap okuma yarışmasına girdim o kitabımıda okumam lazım.. Bu ay sonunda sınav var.. Şehrimizde düzenlenen güzel bi kitap okuma yarışması hemide ödüllü..

vayy hayatcım yarışmalar falan süpersin maşallahın var...:) hadi hayırlısı
iyi dileklerin için sağol kuzum, havalar malum üşüttük biraz şükür bakalım yinede...
yarın ve pazar günü senden iyi bi performans bekliyorum bak kuzum ona göre, yoluveririm saçlarını haberin ola :52:

vayy hayatcım yarışmalar falan süpersin maşallahın var...:) hadi hayırlısı
iyi dileklerin için sağol kuzum, havalar malum üşüttük biraz şükür bakalım yinede...
yarın ve pazar günü senden iyi bi performans bekliyorum bak kuzum ona göre, yoluveririm saçlarını haberin ola :52:

Sen yol beni ama ben seni öpü öpüveririmmm.. :54::54::54::54::54::54:

Kuzum şaka maka hakkaten detsek oluyosunuz sırf sizi düşünüp çalışmaya hırslanıyorum

allah razı olsun canımın içi :16::16: yatarak çalışmayı düşünüyorum bende ama az önce elime kitabı bi aldım eşim zorla aldı elimden :53: hasta ölüyorsun bırak dinlen bugün dedi :37:
anam bende bunu beklermişim meğer :) bahane oldu iyi dedim verdim kitabı :60:
sinüslerim çok dolmuş sanırım gözdem okusamda pek anlamıcam gibi, kafamda uğultu sesi var :43::43:
neyse şükür yine de halimize....seni tebrik ederim kuzum maşallahın var, azı gitti çoğu kaldı hadi bakalım, valla maşallah diyorum sana hem ev taşı hem kardeşin hem yemek temizlik birde dersler...oğlum büyük olsa alıverirdim ben seni :52::52::52:
sevdiceğine de selamımı söyle :60:

iyi yapmışsın dinlen bugünde iyileş işte hemen:54:
çok güldüm gece gece ya Allah iyiliği versin:9::9::9:
söyleyeyim selamını alsın beni hemen:9::9::9::9:

aa ne güzel bir yarışmaymış yaa
heveslendim bakkkk:1::1:
hangi kitabı okuyorsun
ödül nee:52::52::52:
ayy ne soru sordum:27::27:
sanane deme içinden:27:

aa ne güzel bir yarışmaymış yaa
heveslendim bakkkk:1::1:
hangi kitabı okuyorsun
ödül nee:52::52::52:
ayy ne soru sordum:27::27:
sanane deme içinden:27:

Canım kutlu doğum haftası sebebiyle düzenlenen bir yarışma.. Kitapta "Peygamberimizin Nurlu Hayatı"
Ödüllerde neler yok ki.. Ama en güzel, en anlamlı ödül Umre ödülü.. 2 kategori var öğrenci ve halk kategorisi.. Hangisini istersen onu seçiyorsun..
Şu anda binlerce kişi yarışmaya katılmış durumda.. aöf sınavı gibi olacak sınava nerde gireceğimiz bu hafta açıklanacak, kaç soruluk bir sınav olacak bilmiyorum ama test olacak..

şimdilik 1 ünite bitirdim sevgi meleği:)
hafta sonu hedefim 5 e ulaşmak görüşmek ümidiyle sağlıcakla kalın:126::126::126:

Sen yol beni ama ben seni öpü öpüveririmmm.. :54::54::54::54::54::54:

Kuzum şaka maka hakkaten detsek oluyosunuz sırf sizi düşünüp çalışmaya hırslanıyorum

oyyyy kuzum yerim ben seni :16::16::16:
aynen bende valla kuzum sizin sayenizde hırslanıyorum yoksa nerdeeee bende o iştah :52:

iyi yapmışsın dinlen bugünde iyileş işte hemen:54:
çok güldüm gece gece ya Allah iyiliği versin:9::9::9:
söyleyeyim selamını alsın beni hemen:9::9::9::9:

bugünde geçti böyle zaten gözdem :26::26: tembel tosbağa diyebilirsiniz artık bana :9::9:
ama yarın allah izin verirse tam gaz devam edicem inşallah...:34::34:

Canım kutlu doğum haftası sebebiyle düzenlenen bir yarışma.. Kitapta "Peygamberimizin Nurlu Hayatı"
Ödüllerde neler yok ki.. Ama en güzel, en anlamlı ödül Umre ödülü.. 2 kategori var öğrenci ve halk kategorisi.. Hangisini istersen onu seçiyorsun..
Şu anda binlerce kişi yarışmaya katılmış durumda.. aöf sınavı gibi olacak sınava nerde gireceğimiz bu hafta açıklanacak, kaç soruluk bir sınav olacak bilmiyorum ama test olacak..

harikaymış yaa
bol şans diliyorum sana başarılar canımcımm:54:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
silkelenme vakti geldi bugün faceten bu bildiriyi görünce aynen höhh oldum :53::53::53::53:
sınava tamı tamına 26 gün kalmış...duydunuzmu 26 güncük...
yandık keten helvası gibi, bugün tekrar başlıyorum 8 üniteden sonra hastalıktan dolayı 3 gün ara verdim :( devam ediyorum inşallah...
sizlerde silkelenin artık....
isimlerini yazdığım hatunlar, yoklama yapıcam ona göre :47::47::47::47::47:
aus
gözde
biberon
gareng
ada
hayatsultan
kgökçe
sevgi meleği
stanki
sallagitsinbe
sedulu
incirreçeli
cemreeylül
ve bilimum ismi aklıma gelmeyen hatunlar :52::52::52:
artık silkelenme vaktidir hadi bakalım 26 gün dediğin göz açıp kapamadan geçer ona göre....:53::53::53:

Son düzenleme:
Gazelcim canım çok haklısın.. Bi abla olarak bize hep destek tam destek olduğun için teşekkür ederiz :42:kuzummmm:38:
Ama bana ilham gelmiyor oturup sayfalarca kitap okuyabiliyorum ama aöf diyince içimden hiç bi istek gelmiyor..
Son zamanlarda sıkışıp kalıcam hissediyorum:17: ama fena tiksindim:120: bu aöften olmuyo olmuyo çalışamıyorum işte..
Üstelik 6 dersim var azda değil.. Ve hepside hukuk dersleri çalışmasıda, anlamasıda zor..
:18:

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
silkelenme vakti geldi bugün faceten bu bildiriyi görünce aynen höhh oldum :53::53::53::53:
sınava tamı tamına 26 gün kalmış...duydunuzmu 26 güncük...
yandık keten helvası gibi, bugün tekrar başlıyorum 8 üniteden sonra hastalıktan dolayı 3 gün ara verdim :( devam ediyorum inşallah...
sizlerde silkelenin artık....
isimlerini yazdığım hatunlar, yoklama yapıcam ona göre :47::47::47::47::47:
aus
gözde
biberon
gareng
ada
hayatsultan
kgökçe
sevgi meleği
stanki
sallagitsinbe
sedulu
incirreçeli
cemreeylül
ve bilimum ismi aklıma gelmeyen hatunlar :52::52::52:
artık silkelenme vaktidir hadi bakalım 26 gün dediğin göz açıp kapamadan geçer ona göre....:53::53::53:

:52::52::52::52::52::52:

Emret komutanım :42:

Ben daha koskocaaaaa bir ay var derken ; sen nasıl da gözüme soktun 26 gün diye :53:

Aus hala :24: bu modda be ahiretlik :26:

Kışın iyi oluyordu çalışmak , uzuuuun kış gecelerinde , şimdi içim kıpır kıpır :32:

Tabii mayısta kıpırdaşmaların sonucunu görünce ne olurum bilemem :8:

Gazelcim canım çok haklısın.. Bi abla olarak bize hep destek tam destek olduğun için teşekkür ederiz :42:kuzummmm:38:
Ama bana ilham gelmiyor oturup sayfalarca kitap okuyabiliyorum ama aöf diyince içimden hiç bi istek gelmiyor..
Son zamanlarda sıkışıp kalıcam hissediyorum:17: ama fena tiksindim:120: bu aöften olmuyo olmuyo çalışamıyorum işte..
Üstelik 6 dersim var azda değil.. Ve hepside hukuk dersleri çalışmasıda, anlamasıda zor..
:18:

Gazel iyi abla :16:

Aus kötü abla :47:

Hayatcım , tiksindim falan deme tatlım , başla bir yerlerden ısınırsın yavaş yavaş , ısınmak zorundayız ya da :34:

Back
X