Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
silkelenme vakti geldi bugün faceten bu bildiriyi görünce aynen höhh oldum :53::53::53::53:
sınava tamı tamına 26 gün kalmış...duydunuzmu 26 güncük...
yandık keten helvası gibi, bugün tekrar başlıyorum 8 üniteden sonra hastalıktan dolayı 3 gün ara verdim :( devam ediyorum inşallah...
sizlerde silkelenin artık....
isimlerini yazdığım hatunlar, yoklama yapıcam ona göre :47::47::47::47::47:
aus
gözde
biberon
gareng
ada
hayatsultan
kgökçe
sevgi meleği
stanki
sallagitsinbe
sedulu
incirreçeli
cemreeylül
ve bilimum ismi aklıma gelmeyen hatunlar :52::52::52:
artık silkelenme vaktidir hadi bakalım 26 gün dediğin göz açıp kapamadan geçer ona göre....:53::53::53:

Daha çok varmış be gazelim :27:
Son bi haftada toparlanır herşey bana göre :27:
Bugün bende bi ünite çalıştım daha akşam bi tane daha bitiririm heralde

Biri benim ağzıma kürekle vursun..
1 ünite dışında hiçbir şey çalışmadım, çalışamıyorum. :47:

babamın bi lafı var aklıma geldi KAÇ DİYORUM KANADINI GÖSTERİYORSUN, UÇ DİYORUM KUYRUĞUNU GÖSTERİYORSUN :60:
kızlar aynen bu söze uyuyoruz biz valla :)
mart ayındayken çalışalım dediğimizde daha kocaa nisan ayı var dedik :60:
nisan geldi daha bir ay var dedik :60:
26 gün kalmış diyorum, iyi ya daha çokmuş diyorsunuz :53::53::53:
son bir haftada hallederim diyenleri hiç anlamıyorum ben yaa :26::26::26: ben bir ayda bitiremediğim derzleri, o bir haftada nasıl yetiştiriyorsunuz :47:
varsa bi tekniği söyleyin kardeşim alla alla :52: bizde öğrenelim de böyle bir ay varken boşa kasmayalım yanee :60:

babamın bi lafı var aklıma geldi KAÇ DİYORUM KANADINI GÖSTERİYORSUN, UÇ DİYORUM KUYRUĞUNU GÖSTERİYORSUN :60:
kızlar aynen bu söze uyuyoruz biz valla :)
mart ayındayken çalışalım dediğimizde daha kocaa nisan ayı var dedik :60:
nisan geldi daha bir ay var dedik :60:
26 gün kalmış diyorum, iyi ya daha çokmuş diyorsunuz :53::53::53:
son bir haftada hallederim diyenleri hiç anlamıyorum ben yaa :26::26::26: ben bir ayda bitiremediğim derzleri, o bir haftada nasıl yetiştiriyorsunuz :47:
varsa bi tekniği söyleyin kardeşim alla alla :52: bizde öğrenelim de böyle bir ay varken boşa kasmayalım yanee :60:

O tekniğini bende hiç anlamış değilim gazelim.. İş yerindeki arkadaşım işletme 3 okuyor ve son bi hafta çalışıyo.. Hatta kitabı iş yerine getiriyo son kalan hafta işde çalıştığı ile sınava giriyor ve notları gör mükemmel ötesi.. Çok yakın bi arkadaşım ve kızıyorum ona abi ben bu kadar kasıyorum kendimi çalışmak için sen nasıl oluyoda böyle bi hafta çalışıp güzel notlar alıyosun diyorum.. Valla çalıştığım sorularla benzer sorular çıkıyo bende öyle yapıyorum diyo.. Düşün ya 1 hafta kala çalışıp başaran bi insan.. Bende hep kendime bak kızım sende bi sorun var derdim.. Böyle diyenleri görünce çalışasım gelmiyo.. Al geçen sefer noldu emeğimin karşılıını alabildim alamadım.. Ama öylesine çalışanlar gayet güzel notlar aldı.. Neden neden biz nerde hata yapıyoruz ???

O tekniğini bende hiç anlamış değilim gazelim.. İş yerindeki arkadaşım işletme 3 okuyor ve son bi hafta çalışıyo.. Hatta kitabı iş yerine getiriyo son kalan hafta işde çalıştığı ile sınava giriyor ve notları gör mükemmel ötesi.. Çok yakın bi arkadaşım ve kızıyorum ona abi ben bu kadar kasıyorum kendimi çalışmak için sen nasıl oluyoda böyle bi hafta çalışıp güzel notlar alıyosun diyorum.. Valla çalıştığım sorularla benzer sorular çıkıyo bende öyle yapıyorum diyo.. Düşün ya 1 hafta kala çalışıp başaran bi insan.. Bende hep kendime bak kızım sende bi sorun var derdim.. Böyle diyenleri görünce çalışasım gelmiyo.. Al geçen sefer noldu emeğimin karşılıını alabildim alamadım.. Ama öylesine çalışanlar gayet güzel notlar aldı.. Neden neden biz nerde hata yapıyoruz ???

valla bende çözemedim kuzum yaa, ben biraz evhamlı olduğum için son haftaya bırakmaya korkuyorum açıkçası :(
sanki son hafta bi aksilik olacak da çalışamayacam korkusuyla işimi garantiye almaya çalışırım hep...fakat dediğin gibi bakıyorum çevremde herkes son hafta çalışıyor...
bilmiyorum belki son haftaya bırakınca sıkı çalışıp taza tazae bildiyle giridikleri içinmi başarıyorlar yoksa zeka ile mi ilgili bilemiyorum...biz unutuyormuyuz acaba erken çalışmaya başlayarak...valla bilemedim hayatcım :53:

Bugün için çok umutluydum, hem 20'lik dişimin ağrıması hemde misafir gelicek olması nedeniyle 1 ünite çalışabildim toplam 9 oldu.

Kızlar dün açıköğretimden kitaplarımın hepsini aldımmmm çok şükür eksiğim kalmadı

şimdi kitapların arkasındaki 10 soru çok az geliyor bana konu çalıştktan sonra soru çözmem gerkior haliyle ,

yayın olarak hangisini önerirsiniz?egem yayınları,karacan akademi,murat yayınları hangisi?

Kızlar dün açıköğretimden kitaplarımın hepsini aldımmmm çok şükür eksiğim kalmadı

şimdi kitapların arkasındaki 10 soru çok az geliyor bana konu çalıştktan sonra soru çözmem gerkior haliyle ,

yayın olarak hangisini önerirsiniz?egem yayınları,karacan akademi,murat yayınları hangisi?

ben murat yayınlarının test kitabını aldım, 3000 küsür soru var içinde :18::18::18:
ama çok güzel sorular....geçen dönemde muratın testini almıştım sınavda çok işime yaradı gerçekten tavsiye ederim...30 tl amıştım ben..

ben murat yayınlarının test kitabını aldım, 3000 küsür soru var içinde :18::18::18:
Ama çok güzel sorular....geçen dönemde muratın testini almıştım sınavda çok işime yaradı gerçekten tavsiye ederim...30 tl amıştım ben..

hımm ,ben geçen dönem almıştım oradan soruları ezberlemiştim ,şimdi konu çalışıp ordan soru çözerim o zaman bende saol canım ,yarın gidip alayım

ama çok güzel sorular....geçen dönemde muratın testini almıştım sınavda çok işime yaradı gerçekten tavsiye ederim...30 tl amıştım ben..

Gazelcim bende Murat aldım bu dönem.. Ve sana müjde 1 ünite çalışabildim, siftah yaptım yani:52:

merhaba kızlar çoktandır girmiyordum buraya
kitaplarımı çok şükür cuma günü alabildim ve zaman kaybetmeden 5.ünitemi bugün bitirmiş oluyorum
kaldı 14 ünite :18: 2 haftada bitirip tekrara başlamak istiyorum
bakalım bitirebilecek miyim?:26:
kolay gelsin hepimi:nazar::nazar::nazar:

Gazelcim bende Murat aldım bu dönem.. Ve sana müjde 1 ünite çalışabildim, siftah yaptım yani:52:

oy oy oy hadi bakalım maşallah nazarlar olmasın :nazar::nazar:
başladınmı sonu gelir canım hiç üzülme...bende bugün 1 ünite çalıştım, biraz başım ağrıyor malum sinüzit :(
yatmadan önce bi tane daha niyetim var bakalım inşallah...
iki zor dersim var sona bıraktım onları...:18::18: gözüm korkuyor şöyle bi inceledim de höhh:53: dedim bu ne böyle, tamamen satır satır ezberlenmesi lazım...
napıcam bilmiyorum :26:

oy oy oy hadi bakalım maşallah nazarlar olmasın :nazar::nazar:
başladınmı sonu gelir canım hiç üzülme...bende bugün 1 ünite çalıştım, biraz başım ağrıyor malum sinüzit :(
yatmadan önce bi tane daha niyetim var bakalım inşallah...
iki zor dersim var sona bıraktım onları...:18::18: gözüm korkuyor şöyle bi inceledim de höhh:53: dedim bu ne böyle, tamamen satır satır ezberlenmesi lazım...
napıcam bilmiyorum :26:

Varya konu çalışmaktan sıkılıyorum ama soruya gelince yavaş yavaş çözüyorum işte..
Bu muratın kitabındada amma soru var nasıl bitecek onlar..
Haa bide bugün çoookk çok mutluyum Allah nasip ederse yarın kuran öğrenmeye başlayacağım...
İş yerinden çok sevdiğim bi arkadaşım öğretecek içim içime sığmıyo.. Bugün akşam başladım harfleri falan biliyorum zaten kısa kısa ayetleri okumaya çalıştım..
Ama yanımda bana birebir gösteren bi insan olunca çok güzel öğreneceğim inşallah..
Hadi ben gideyimde çalıştığım ünitenin sorularında çözeyim az daha.. Muratın konu anlatımlı kitabını aldım ya bi ünitenin sonunda yaklaşık 100 soru var anaaammm çöz çöz bitmiyor ama mümkün değil zaten her ünitenin o kadar sorusunu çözebilmem, gücümün yettiiği kadar işte..

Bugün 1 ünite çalıştım toplam 10 ünite oldu. Çok sıkıldım şu 2 ay hayırlısıyla gelsin geçsin.

Varya konu çalışmaktan sıkılıyorum ama soruya gelince yavaş yavaş çözüyorum işte..
Bu muratın kitabındada amma soru var nasıl bitecek onlar..
Haa bide bugün çoookk çok mutluyum Allah nasip ederse yarın kuran öğrenmeye başlayacağım...
İş yerinden çok sevdiğim bi arkadaşım öğretecek içim içime sığmıyo.. Bugün akşam başladım harfleri falan biliyorum zaten kısa kısa ayetleri okumaya çalıştım..
Ama yanımda bana birebir gösteren bi insan olunca çok güzel öğreneceğim inşallah..
Hadi ben gideyimde çalıştığım ünitenin sorularında çözeyim az daha.. Muratın konu anlatımlı kitabını aldım ya bi ünitenin sonunda yaklaşık 100 soru var anaaammm çöz çöz bitmiyor ama mümkün değil zaten her ünitenin o kadar sorusunu çözebilmem, gücümün yettiiği kadar işte..

canım murat konu anlatımlı kitap mı çıkardı?

Selam kızlar... Eşim izinli olduğu için gezmekten hiç çalışamadım... Bugün ancak bir ünite bitirebildim...

Back
X