Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

canım geçmiş olsun arkadaşım.olsun final var daha düzelir yanlış hatırlamıyorsam ev falan taşıdın galiba demi.öyle hatırlıyorum rahatrahat çalışırsın.inkilaptan bende kaldım dönemim gitti.bu sfer neolur bilemiyorum inkilap 2 den mi girdin

Saol arkadaşm yarında bi gecse hepimz rahatlasak :)
Evet ev taşıdk çok zorlandm bu dönem
2seneyi bir arada gotrmek cok zor
Ben gecn dönem 40la koşullu gectm inkılaptan dger notlarm yuksek diye yrttm
aslnda brz ondan rahatm ortalamayla kurtarma Şansımız var diye
ama bu dönemde koşullu gecme hakkm olurmu bilmiorum
2dönem ust uste inkılaptan koşullu gecirirlermi acaba
bu arada evet inkılap 2den grdim canım

Aylardır heyecanla açıklanmasını beklediğim eşimin tayini dün açıklandı fakat tercih dışı hiç beklemediğimiz bir yer geldi ve tam bir şok yaşadım...Bugünkü sınavlarım hiç iyi geçmedi okuduklarımı anlayamadım bile...
Arkadaşım çok uzuldum senin adına
ama yıpratma kendini nolur
her işte bi hayır vardır
olumlu dusunmeye çalış
bak hem o kadar emek verdn çalstn
sınavlarnda bari kendni dusun

Merhaba kızlar! Öncelikle hepimize geçmiş olsun (ilk defa öncelikleyle başlayan bir cümle kurdum çok heyecanlıyım :66: ) Bir arasına dönemini daha atlatmış bulunmaktayız. :9:
Genel olarak iyiydi sınavlarım ama bir şey dikkatimden kaçmadı :33: Oturup çalıştığım, anladığım, "aa bunlar kolaymış zorlanmadan yaparım" dediğim derslerin soruları zor, doğru düzgün çalışmadığım, üstün körü bakıp geçtiğim ve hatta bazı ünitelerinin sadece ünite sonu sorularını çözdüğüm derslerin soruları çok kolaydı ve çok rahat yaptım.
Hafta sonunun verdiği ders: Çalışmadan girilen sınavlarda daha başarılı olunur. :60::60:

Merhaba kızlar! Öncelikle hepimize geçmiş olsun (ilk defa öncelikleyle başlayan bir cümle kurdum çok heyecanlıyım :66: ) Bir arasına dönemini daha atlatmış bulunmaktayız. :9:
Genel olarak iyiydi sınavlarım ama bir şey dikkatimden kaçmadı :33: Oturup çalıştığım, anladığım, "aa bunlar kolaymış zorlanmadan yaparım" dediğim derslerin soruları zor, doğru düzgün çalışmadığım, üstün körü bakıp geçtiğim ve hatta bazı ünitelerinin sadece ünite sonu sorularını çözdüğüm derslerin soruları çok kolaydı ve çok rahat yaptım.
Hafta sonunun verdiği ders: Çalışmadan girilen sınavlarda daha başarılı olunur. :60::60:

KIZLAR HEPİMİZE GEÇMİŞLER OLSUN :)

Bende işlerimin yoğunluğundan dolayı , eve 10.30 da gitmelerimden dolayı ve kafamın o saatten sonra almayışından dolaı hiç çalışamadan girmiş bulunuyorum , umarım koşulluda olsa geçerim:)

umarım hepinizin sınavları iyi geçmiştir.

Geçmiş olsun hepimize.Ohh be bitti tüm vizeler :46::46::46::46::46:
Tam kafayı sıyırma noktasına gelmiştim ama ben. 2 hafta içerisinde 15 tane sınava girdim.
Açıköğretime de çalışamadım diğerlerinden.Aman bitti ya şu an tüy kadar hafifim.
Notların nasıl geleceği kısmıyla hiç ilgilenmiyorum şu an ama benim hala umudum var :24::24:
Ve benim umudum varsa buradaki kimse üzülmesin eminim çok iyi yaptı buradaki herkes.

dün bugün sallamosyon yaptım atandım belge gönderme sitresi teblıgat gelcek sitresi işe başlama sitresi iş sitresi derken çalışamadım bir kereden baska kıtapları allahım sonumu hayretsin::1:

Merhaba kızlar
Hepimize geçmis olsun
bu sınavıda atlattk nihayet
ama ben yine rahatlamadm
finallerdn önce rahatlama duygusunu tadamıyorum :)
Ama artk çok yoruldm hem beynim hem bedenim iflas etti
bugun resmen uyucaktm sınavda kafam bombostu
igrenc sorular iğrenç cevaplarla dolu bi sınav gecirdm bugun
yani istediğim gbi gecmedi
ama yapck bsy yok
olur bu kadarda napak :):):)
Bu arada aus abla,gazel,hayatsultan nerelerdeler yine kayplara karışmışlar
umarım herkesn iyi gecmstr sınavları :)

Hepimize geçmiş olsun kızlar
Vizeler bitti geriye kaldı finaller
Benim bu sınavlar bol sallamalı oldu emin olmadığım tüm soruları salladım boş kalacağına :27::27:
Ya dün bi soru vardı hangi ders hatırlamıyorum üzüm üzüme baka baka kararır atasözü hangi kuramı çağrıştırıyor diye kahkaha attım yani sınavda :27::27: böyle soru mu olur looo :27::27:

Hepimize geçmiş olsun kızlar
Vizeler bitti geriye kaldı finaller
Benim bu sınavlar bol sallamalı oldu emin olmadığım tüm soruları salladım boş kalacağına :27::27:
Ya dün bi soru vardı hangi ders hatırlamıyorum üzüm üzüme baka baka kararır atasözü hangi kuramı çağrıştırıyor diye kahkaha attım yani sınavda :27::27: böyle soru mu olur looo :27::27:

Bildkleri tek atasozu bu galiba:):) aynısı bizde de vardı turkce yazılı anlatmda ama farklı bir soruydu :):)

Dün otobüs beklerken arkadaşla nasıl yandıysak akşam rahatsızlandım. Yüzüm kollarım yanık içinde felaket acıyor.
Sabah şiddetli baş ağrısıyla uyandım sınavda okuduğumu anlamadım. Resmen salladım ilk defa böyle bir sınav geçirdim. Hiç iyi gelmez sanıyorum
Sağlıktan önemli değil de işte napıcan :5:

Nefret ediyorum bu sınav sisteminden ya. Ordan oraya kışın donduruyorlar yazın haşlıyorlar halime bak o kadar insan sürünüyoruz
Yazık diyorum sadece keşke kayıt olmasaydım diyorum pişman ettiler :19:

Nefret ediyorum bu sınav sisteminden ya. Ordan oraya kışın donduruyorlar yazın haşlıyorlar halime bak o kadar insan sürünüyoruz
Yazık diyorum sadece keşke kayıt olmasaydım diyorum pişman ettiler :19:

sınavlar nasıl geçi canım?

Küresel'de zorlamışlar baya. Sınavda tansiyonum çıktık ellerim titremeye başladı. Uzun soruları okuyamadım darallar geldi.

Sınavım güzel gectı ben daha zor beklıyordum sorulardı kolaydı fınallere calısmaya tam gaz devam :)

Herkese gecmiş olsun arkadaşlar
Sınavla ilgili dikkatimi çeken bir kaç şey var, sizinle de paylaşayım, ama ''cemre bunu hepimiz zaten biliyoruz'' diye dalga geçmeyin, ben aöf ile malesef pek ilgilenemediğimden bilmiyor da olabilirim :27:
*Sınavda sadece a ve b kitapçığı vardı bu yüzden yanımdakilerle aynı kitapçıktım, normalde c ve d olmuyor muydu? bakmadım ama istesem çok rahat bakardım. gözetmenin biri çıktı biri uyudu, sınıfta neler döndü neler...
*Çantamda ders notları ve telefon vardı, eşim bahçede bekliyordu ve kalem kimlik alıp çantamı bırakcaktım o yüzden hiç umursamadım içinde ne oldugunu, ve lafa dalmışız bi baktım saat 9.25 aa ben giriyorum dedim o an heyecandan çantamla girdim. yani yanımda telefon ve ders notlarım kısa özetlerim de vardı... sözde çantama bakıldı ama hiiç umursanmadığı için öyle girdim girince farkettim :9:
*Sınavda dersle alakasız değil de konuda kesinlikle gecmeyen şeyler vardı, acaba gecen dönemden de mi sordular? Ben gecen dönemi pek hatırlamadığımdan farketmemiş olabilirim.
*Derslere çalışırken de şunu farkettim, uzun uzun üniteyi okuyorum, üniteyi çalıştım diye özeti atlayıp geçiyorum, testini cözerken hiç görmediğim şeyler çıkıyor, bi bakıyorum özette apayrı şeyler anlatılmış ve bunlar özette geçiyormuş. Tabi her derste değil de bi kaç kez oldu bu
*Net olmayan sorular yine vardı tabiki, soruyu anlamadığım oldu bir iki yerde, şıklardan da anlamadıklarım vardı, laf salatası olmuş biraz. cevap çok net olmadıkça genelde arada kaldım epey iyi bilmeme ragmen. Tabi bazı konuları da hiç çalışmadığımdan bana müstahak, bu da apayrı bir mesele
*Gözetmen aynen şunu dedi bir kızın çok heyecanlı olması üzerine, ''aman canım 3 tane çözsen gerisini de hep aynı şık işaretlesen 35 alırsın zaten, çan var ne de olsa geçersin, ne dert ediyorsun? Benim kardeşim de aöf okuyo hep öyle yapıyor.'' Hani bunu biz de biliyoruz da gözetmenden duymak çok ilginç geldi :9:

Bunun dışında, son bir hafta yarım yamalak çalıştığıma göre, sınavım çok çok iyiydi, tabiki bilmediğim takıldığım ahaha bu ne ya böyle bi konu mu varmış dediğim oldu ama yüzüne bile bakmadığım osmanlıcadan bile rahatça 7-8 soru yaptım. hiç anlamadığım 3-4 sorusu vardı sadece. Sonuçlarım mükemmel gelmeyecek tabiki ama o çalışmaya göre gayet güzel bekliyorum. Bence zor olan derslerin sınavları kolay tutulmuş, veya bana öyle geldi. Herkese geçmiş olsun.

ya kızlar ist-2 ve mat-2 den girenleri merak ediyrum. çok zor değil miydi bu sene?

Ne yazık ki öyle yazdığınız gibi son günler diye derslere gömülmedim.Son beş gündür hastanelerdeyim hep.Perşembe akşamı yoğun bir ağrı ile acile , cuma ultrason çekimleri ve tahliller.Hastalığım nüksetmiş ve safra kesem iltihaplanmış , acil ameliyat ama onun için önce iltihabın kurutulması gerekiyor.Cuma günü hep hastanedeydim.Cumartesi sabahı , önce hastaneye ağrı kesici iğnelerimi olmaya sonra da sınava gittim . Sırayı sıka sıka ağrıdan çözmeye çalıştım soruları , çıkarken damar yolum açıktı elimde , her yerim delik deşik zaten , ucu kapıya takıldı ve çıktı , her yer kan gölü.Zaten halsizdim , yığıldım kaldım yere.Yine hastane.Günde 4 saat serum alıdım ve alıyorum hala.
Cumartesi oturumundaki gözetmeler sanki benim için yollanmış iki adet melekti.Çok teşekkürler her ikisinide .Çok ilgilendiler.
Pazar günüde aynı şartlarda gittim sınava.Tek farkı sözde pazar derslerini cuma, cumartesi çalışırım diye plan yapmıştım .Ama hiç çalışamadım.Bir ara serum takılıyken hastanede okumaya çalıştım ama uyumuşum.
Sınavlarım çok kötü geçmedi , pazar günü olanlar özellikle kendi güncel ve siyasi bilgilerime dayalı yanıtlamaya çalıştım.

Son haftaya çalışmayı bırakırken hiç bu hastalık işini hesaba katmamıştım tabii ama çok büyük ders oldu bana.

Şimdi en kısa zamanda ameliyat olacağım .Dua edin sizlerde.

Umarım herkes emeğinin karşılığını alabilmiştir.Ben emeğimin olmasa da o şekilde sınava gidip , dişimi sıka sıka soru çözmenin karşılığını alacağım gibi.Biri hariç diğerlerinden umutluyum.

Ne yazık ki öyle yazdığınız gibi son günler diye derslere gömülmedim.Son beş gündür hastanelerdeyim hep.Perşembe akşamı yoğun bir ağrı ile acile , cuma ultrason çekimleri ve tahliller.Hastalığım nüksetmiş ve safra kesem iltihaplanmış , acil ameliyat ama onun için önce iltihabın kurutulması gerekiyor.Cuma günü hep hastanedeydim.Cumartesi sabahı , önce hastaneye ağrı kesici iğnelerimi olmaya sonra da sınava gittim . Sırayı sıka sıka ağrıdan çözmeye çalıştım soruları , çıkarken damar yolum açıktı elimde , her yerim delik deşik zaten , ucu kapıya takıldı ve çıktı , her yer kan gölü.Zaten halsizdim , yığıldım kaldım yere.Yine hastane.Günde 4 saat serum alıdım ve alıyorum hala.
Cumartesi oturumundaki gözetmeler sanki benim için yollanmış iki adet melekti.Çok teşekkürler her ikisinide .Çok ilgilendiler.
Pazar günüde aynı şartlarda gittim sınava.Tek farkı sözde pazar derslerini cuma, cumartesi çalışırım diye plan yapmıştım .Ama hiç çalışamadım.Bir ara serum takılıyken hastanede okumaya çalıştım ama uyumuşum.
Sınavlarım çok kötü geçmedi , pazar günü olanlar özellikle kendi güncel ve siyasi bilgilerime dayalı yanıtlamaya çalıştım.

Son haftaya çalışmayı bırakırken hiç bu hastalık işini hesaba katmamıştım tabii ama çok büyük ders oldu bana.

Umarım herkes emeğinin karşılığını alabilmiştir.Ben emeğimin olmasa da o şekilde sınava gidip , dişimi sıka sıka soru çözmenin karşılığını alacağım gibi.Biri hariç diğerlerinden umutluyum.

çok geçmiş olsun :26::26: ne desem bilemedim :26:
neyseki sınavların fena değilmiş, umarım kısa sürede sağlığına da kavuşursun :26:

Ausum çok çok geçmiş olsun, ne kadar üzüldüm anlatamam. Bırak dersleri bir tarafa, sağlığın her şeyden önemli. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşman için bol bol dua ediyorum, acil şifalar canım benim...

çok geçmiş olsun :26::26: ne desem bilemedim :26:
neyseki sınavların fena değilmiş, umarım kısa sürede sağlığına da kavuşursun :26:

Ausum çok çok geçmiş olsun, ne kadar üzüldüm anlatamam. Bırak dersleri bir tarafa, sağlığın her şeyden önemli. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşman için bol bol dua ediyorum, acil şifalar canım benim...

Çok sağolun.

İnanın bir kez daha anladım sağlıktan daha önemli bir şey yok insan hayatında.Öncelik evladım ve onun sağlığı , sonrasında da can telaşı.

Ama şunu da anladım ki , hiçbirşey planladığın gibi gitmeyebilir.O sebeble son dakikaya bırakmak çok yanlışmış.

Gözetmeler bile bu şekilde gelmeseydiniz keşke , finalde telafi ederdiniz dedi.Hepsi benden yaşça küçüktü ve o halde sınavda olmama şaşırdılar.

Ama inat ettim , kendime kızdım ve gidebilecek halim olursa mutlaka gireceğim o sınavlara diye kafama koydum . Şimdi ameliyatım geçsin , beni gerçekten final programınıza alın .

Biberon canım , nasıl geçti senin okumadım geçmişi ?

Geçen dönemin belgesini aldın mı sen , ben almadım.

Back
X