• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Krediniz ne kadar bu iliskide/evlilikte

berilceee

3 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer mi olur
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
26.938
41.404
798
iliskilerde yada evliliklerde limitiniz ne kadar. yada nereye kadar tahammül edersiniz... beraberlikten sonra onun icinmi yoksa benim de bir hayatim var diyebildinizmi.... bu ask sizi kac derece kör edebildi...
huzurunuzmu yoksa korkularinizmi var... yillansanizda neyi degistiremediniz... acaba ona benzedinizin farkindamiyiz... sevgi neler yaptirdi..

okadar cok ki bu sorular ben esimi hep sevdim sanirim hepte sevecegim sanirim onu sevmek icin dogdum baska bir amacim yoktu dertleselimmi ..... hani canimizi siktiklarinda kacip kacip birbirimize akil danisalim ne dersiniz...

sanirim yine bos bir animda yakalandim duygularima artik yorudumu hissediyorum ama hala neden susuyorum ki sanirim susmam askima benzememden ama o kuser ne yazikki... bende yillardir konusarak cözemediklerimi sanirim bu kez susarak deneyecem sanirm susmalarim bir seyleri cözsün diye bekliyeceem bir bilebilsem kocamin neye ne zaman alinip susma moduna gectini.......
aklima geldikce dertlesirim sanirim bir bu dert benim kimse gelmedine göre

yok canim tek sende yok bu dert. benim esimde biseylere küsüyor bakiyrm sadece gerektiginde konusuyor ama soguk davraniyor, neyin var diyorum, yok bisey diyor. Sonra ben kiziyorum yeter artik ama cekemem bu kaprislerini diyorum, sonra kavga cikiyor iste yok bisey cok üzerime geliyosun, beni cok bunaltiyosun. Ah su konusman varya bi sussan yok bilmen ne iste. Adama iyi davrandikca bunlar oluyor oysa ben derdin ne söyle oturup konusalim, konu kapansin diye konusoyrum. Yoksa bende kavga etmeye merakli degilim. Anlamiyor o yüzden küsüp küsüp otursun bana sökmez. Bende cok seviyorum ama bazen lanet olsun benim sevgime diyorum.

gunlerdir düsündügüm bir sey var ben ne kadar hasan oldum benden geriye ne kaldi
biz tanistimizda hep o benim erkek olarak daganim demistim oda benim icin....
bilinen ask hikayelerini cok geride birakmisti bizim hikayemiz karsimiza aldiklarimizin yaninda yanimiza gelenlerde okyonusta zerreydi.........ama bir tek dayanak vardi ben sevmeden önce cik guvendim hala da böyle garip bir duygu var hersey onda gizli her sorunun cözümü onda her an onla basliyor nefes aliniaor

sevdigimizden yapiyoruz ama birak odun kafalilar anlamiyor. bazileri böyle icine kapanik yaratiklar. bana esim diyoki iste o anlayana bisey anlatirmis...demekki ben onu anlamiyorum. tabi bencil adami anlayamam kusura bakmasin. hep hayat kendi istedigi gibi olsun istiyor. sabretmeyi bilmiyor. hersey istiyor ama karsilik yok. hep kadinlar kendilerinden ödün veriyor bu bikere böyle az cok hepimiz kendi hayatimizi unutup esimiz mutlu olsun diye biseyler yapiyoruz. tabi erkekler var eslerine cok deger veriyolar ama ben bunu hissetmiyorum belki icinden veriyodur bilemem. :)

yok canim tek sende yok bu dert. benim esimde biseylere küsüyor bakiyrm sadece gerektiginde konusuyor ama soguk davraniyor, neyin var diyorum, yok bisey diyor. Sonra ben kiziyorum yeter artik ama cekemem bu kaprislerini diyorum, sonra kavga cikiyor iste yok bisey cok üzerime geliyosun, beni cok bunaltiyosun. Ah su konusman varya bi sussan yok bilmen ne iste. Adama iyi davrandikca bunlar oluyor oysa ben derdin ne söyle oturup konusalim, konu kapansin diye konusoyrum. Yoksa bende kavga etmeye merakli degilim. Anlamiyor o yüzden küsüp küsüp otursun bana sökmez. Bende cok seviyorum ama bazen lanet olsun benim sevgime diyorum.
bizimki susar ne oldu derim yok birsey der ama var iste birsey disarinin derdi hep bizim evde valla hic degismedi yillardir

sevdigimizden yapiyoruz ama birak odun kafalilar anlamiyor. bazileri böyle icine kapanik yaratiklar. bana esim diyoki iste o anlayana bisey anlatirmis...demekki ben onu anlamiyorum. tabi bencil adami anlayamam kusura bakmasin. hep hayat kendi istedigi gibi olsun istiyor. sabretmeyi bilmiyor. hersey istiyor ama karsilik yok. hep kadinlar kendilerinden ödün veriyor bu bikere böyle az cok hepimiz kendi hayatimizi unutup esimiz mutlu olsun diye biseyler yapiyoruz. tabi erkekler var eslerine cok deger veriyolar ama ben bunu hissetmiyorum belki icinden veriyodur bilemem. :)
ya ben bosveremiyom o öyle durunca canim aciyor acaba ben mi bir sey yaptim yda ne oldu diye ölüyorum ama yok canim ya sonunda duzeltir meseleyi bu sefer baslar yalakaliga ama ben sikildim o görmüyor ki konussa yardim edebilsem en azindan teselli verebilsem

sanirim dün yine kazandim sabirdaki limizimi zorlasamda bugun esim ne oldunu söyledi yine is meselesi biliyorum bu adam degismeyecek icine hep kapanacak is konusunda olsun ya ben seviyorum bu karaböcügü sanirim iliskilerde sevgiyle dogru orantili kredilerin buyuklugu topiklerde neler neler yaziyorlar ne dertli hanimlar var acaba dedim ben cokmu simariklik ediyorum ne yalan söyleyim okudukca esime yeniden yeniden tesekkür ettim bunlari ben ve cocuklarima yasatmadi diye defalarca gözümde yüceldi boyle adamlardan olmadigi icin
bu arada aci ceken hemcinslerim öyle uzuldumki keske birsey yapabilsem

iyi yada kötü herkes bir hayat yasiyor dilerimki hepsi acisiz ve mutluluk icinde olur helede yazilanlari okudukca kizlarim aklima geldi ay aman allahim dedim zor ya bugun okudum her aci hikayenin kahramanina dua ettim umarim bir islerini rast getirir buraya kimse gelmesede sanirim kendi kendime dertlesmek yetiyor neyse

sanirim en buyuk hata insanin kendine zaman ayirmamasi. önceligi bir sekilde baska konulara yada insanlara tanimamiz. helede evlenip cocuk coluga karisinca. bir an geliyor ve kendimizi unutuyoruz,tamam anneyim, esim, ögretmenim, ablayim, gelinim, vs.de ama önce berilim. dunden sonra aldigim yeni bir karar kendime kredi acmak oldu.biraz gec olsada yeni bir seyler hayatima sokmam lazim gibi geliyor bana.yani bir hobi, nebileyim yeni birsey iste............

Back
X