- 11 Eylül 2014
- 677
- 333
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden abes olsun ki bence eskidikçe değeri artar çok severim el emeğini türkiyede kıymeti yok böle şeylerin yurtdışında çok değer veriyorlar....
valla annecinin çok güzel bi hediyesi olur....abes diyene de dersin annemin elinin değdiği benim için en güzelidir diye....kimseye senin çehizine laf söylemek düşmez....
allah tamamına erdirsin....
haklısın en çok bu zamanda çıkar o işgüzarlar ama annenin eskisi bile olsa kuşaktan gelmiş bişi mutlaka koy çeyizine hatta gösterirken de benim için en değerlileri bunlar demeyi unutmaAmin tşk ederim. Dediginiz gibi kimseye laf düşmez ama ayiplarlarmi diye korkyrm sadece annesinin eskilerini koymuşlar fln derler nebilim böyle zmnlarda kesin çıkıyo bu zihniyette insanlar
Haklısın annemin emeği göz nuru böyle olmasi bile yeterli galibahaklısın en çok bu zamanda çıkar o işgüzarlar ama annenin eskisi bile olsa kuşaktan gelmiş bişi mutlaka koy çeyizine hatta gösterirken de benim için en değerlileri bunlar demeyi unutma![]()
tabi ya bi de o zamanlar şimdiki gibi ip mi bulunuyordu rica minnet birilerine ağız eğip aldıracaksın ilden merkezden.....seçenek yok renk yok ona rağmen uğraşıp birşeyler çıkarılmış....Haklısın annemin emeği göz nuru böyle olmasi bile yeterli galibafotoğraflarında atcaktm aslın da ama telden giriyorum o yüzden atamadm:)
Evet şimdi biz olsak erinir bi saat bile ugrasmayiz aylarca örmüş sabır işi yatabi ya bi de o zamanlar şimdiki gibi ip mi bulunuyordu rica minnet birilerine ağız eğip aldıracaksın ilden merkezden.....seçenek yok renk yok ona rağmen uğraşıp birşeyler çıkarılmış....
Haklısınız öyle yapcam bnde değerleri tarifsiz ztn :)annemin elinin değdiği herşey benim için çok kıymetli,severek beğenerek kullanıyorum hemde bana hatıra
sizde çehizinize koyun hemde gururla,annemin el emeği göz nuru diye :)
Öylemi Ben masa icin örülene takim olsn diye salon takımını pecetelik yapmayı düşünüyorum tokali mokali güzel olr inşallah biraz otantik olcakçok da güzel olur bende de benzer şeyler var çünkü anneciğimin el emekleri
Annemin Çeyizndeki hiç kullanılmamış takımlar çok güzeller bi masa örtüsünü yedi ayda örmüş annecim ama krem rengi o zmn lardada krem rengi modaymış öyle örmüş şimdi ceyize koysak çokmu abes olur kiyamiyorum ya çok güzeller
Cok guzel.olur hemde anneminde vardi oyle yatak ortusu yaptirdik ondan ince bi kumasa gecirdik ama super oldu bikere serdim kiyamadm topladim tekrar kesinlikle al sende senin evin senin ceyizin kime neAnnemin Çeyizndeki hiç kullanılmamış takımlar çok güzeller bi masa örtüsünü yedi ayda örmüş annecim ama krem rengi o zmn lardada krem rengi modaymış öyle örmüş şimdi ceyize koysak çokmu abes olur kiyamiyorum ya çok güzeller
Evet ya bi masa örtüsünü 7 ayda örmüş çok kıymetli renginden dolayi biraz tereddüt ediyodm ama kk sayesinde oda kalmadı sağolun hepinizDanteli sevmem normalde ama çeyizde ille de beyaz olacak diye bir kural mı varmış, gelin ne isterse çeyizinde o olur. Ayrıca anneden anneanneden kalan şeylerin de anlamı vardır kimse ona burun kıvıramaz, kıvırmamalı yani. Şimdi dışarıdan dünya kadar paraya alacağın yemek takımından 50 kat değerlidir annenin bir tek masa için ördüğü örtü. Bence sahip çıkmak lazım böyle şeylere, kim ne derse desin :)
Cok guzel.olur hemde anneminde vardi oyle yatak ortusu yaptirdik ondan ince bi kumasa gecirdik ama super oldu bikere serdim kiyamadm topladim tekrar kesinlikle al sende senin evin senin ceyizin kime ne![]()
aksine ben de beyaz sevmem hiç krem candır :))
gelin yatak örtüsü oluyo ya ben krem aldım mesela. tam krem değilde krem beyaz.daha hos duruyo. fırfırlı falan değil ama tabikiAslında krem dha güzel duruyo ama kimsede gormedigim için olmaz diye düşünüyodm![]()
gelin yatak örtüsü oluyo ya ben krem aldım mesela. tam krem değilde krem beyaz.daha hos duruyo. fırfırlı falan değil ama tabiki![]()