Kekler - Pastalar krem şanti ile bisküvili pastam

maize

İki güzel kız annesi
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
379
111
323
pastamı herkez bayıla bayıla yiyor çok çok lezletli bir o kadardar da kolay.Gelelim malzemelere
3 paket petibör bisküvi
2 kutu krem şanti(yani 4 paket)
4 tane büyük boy muz
5 sb süt
resimlerim biraz baştan savma olabilirminigim ile anak bu şekilde yapabildim ama tadında sıkıntı yok
önce kremşantimizi 5 sb ile hazırlayalım kvamı biraz cıvık olacak

daha sonra muzlarımı dilelim ben önce ilk katı için iki muzu dildim

fırın tepsisine bir kat bisküvilerimizi dizelim

üstüne kremşantiyi sürelim

ve muzlarımızı dizelim

aynı işlemleri diger katada yapalım

son olarakta kremşantimizi sürüp isteğe baglı cevizle süsleyelim

pastamız hazır dolaba koyup en az 3 saat sonra servis yapabiliriz
ayrıca benim kremşanti arttıgı için içine bisküvileri krıp mozaik gibi kullanılmamış poşeti kestim üstüne bolca koyup katladım e buzluğa koydum
daha sonra dondurma niyetine dilimleyip yiyebiliriz

aynen canım yaz için çok hoş...ayrıca bi ayrıntıyı anlatmışım krem şanti cıvık olacağı için mutlaka en az 1 saat buzdolabında bekletelim

ben genelde klasik olan bisküvi pastası yapıyodum muzluyuda denicem ellerine sağlık

Çok güzel görünüyo canım ellerine sağlık

aynen canım yaz için çok hoş...ayrıca bi ayrıntıyı anlatmışım krem şanti cıvık olacağı için mutlaka en az 1 saat buzdolabında bekletelim

ellerinize sağlık ama aklıma bişey takıldı bisküviler sert kalmıyomu yani pudingle yapınca sıcak olduğu için yumuşuyodu ama krem şantiyle nasıl olur?

ellerinize sağlık ama aklıma bişey takıldı bisküviler sert kalmıyomu yani pudingle yapınca sıcak olduğu için yumuşuyodu ama krem şantiyle nasıl olur?

Yok canım hiç sert kalmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…