Krema gibi olan yoğurt

polyani

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2025
79
14
3
27
Krema gibi oldu yoğurdum bebeğim için yapmıştım bozulmuş olsu olmadı mı yani krema gibi oldu böyle uzuyor yenir mi

Uzuyor ise mayalanmada bir şeyler ters gitmis demektir. Ondan vermeyin. O yoğurdu da artık maya olarak kullanmayın

Uzuyor ise mayalanmada bir şeyler ters gitmis demektir. Ondan vermeyin. O yoğurdu da artık maya olarak kullanmayın
Maya olarak quark kullandım yani başka ne kullanabilirim gercekten artık. market yoğurdunu kullanılan maya olarak

Maya olarak quark kullandım yani başka ne kullanabilirim gercekten artık. market yoğurdunu kullanılan maya olarak
Maya satılıyor aslinda, toz olarak. Yanlış hatırlamıyorsam file marketlerde vardı toz prebiyotik yoğurt mayasi. Onlardan deneseniz ?
Ateş ölçerin sıvıyı ölçme özelliği varsa onu da kullanın sütü kaynatinca

Kaynatıp lor peyniri yapabilirsiniz ama kaynattıktan sonra soğumadan suzmeyin

Maya olarak Sade Activia kullanın çok güzel oluyor taş gibi. Sütun yanında verilen mayalarda benimde aynen öyle oluyordu bende o yüzden bıraktım o mayalari . Activia ile çok güzel oluyor tadında .

Soğuk mayalandiginda veya özellikle hazır yoğurtla mayalandiginda süner yoğurt toz mayalar da aşırı tatlı

Ben weevel makine ile yapıyorum yıllardır,içim pastorize süt ve mayalık yoğurtla taş gibi oluyor
Çok detaya gerek yok bence,makine yoksa fırında da oluyor ama süresini bilmek lazım (anne usulü)

Sıcaklık yetersiz kalmış mayalanma tam olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…