Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüh ya çok üzüldüm ne hevesli yapmıştımUzuyor ise mayalanmada bir şeyler ters gitmis demektir. Ondan vermeyin. O yoğurdu da artık maya olarak kullanmayın
Maya olarak quark kullandım yani başka ne kullanabilirim gercekten artık. market yoğurdunu kullanılan maya olarakUzuyor ise mayalanmada bir şeyler ters gitmis demektir. Ondan vermeyin. O yoğurdu da artık maya olarak kullanmayın
Maya satılıyor aslinda, toz olarak. Yanlış hatırlamıyorsam file marketlerde vardı toz prebiyotik yoğurt mayasi. Onlardan deneseniz ?Maya olarak quark kullandım yani başka ne kullanabilirim gercekten artık. market yoğurdunu kullanılan maya olarak
Ben yoğurdum böyle olduğunda da tüketiyorum ama bebek için nolur nolmaz yedirmeyin.Krema gibi oldu yoğurdum bebeğim için yapmıştım bozulmuş olsu olmadı mı yani krema gibi oldu böyle uzuyor yenir mi
Maya olarak Sade Activia kullanın çok güzel oluyor taş gibi. Sütun yanında verilen mayalarda benimde aynen öyle oluyordu bende o yüzden bıraktım o mayalari . Activia ile çok güzel oluyor tadında .Maya olarak quark kullandım yani başka ne kullanabilirim gercekten artık. market yoğurdunu kullanılan maya olarak
Maya olarak quark kullandım yani başka ne kullanabilirim gercekten artık. market yoğurdunu kullanılan maya olarak