Sebze Yemekleri kremalı kabak :)) resimli :))

cokacimcoookcanim gercektende nefis bir tadcokacimcoook

opuyorumnanaktantskler bu güzel paylasimin icinopuyorumnanaktan
zemuszemusbiliyosun yengemdeyim ve bugün menüde kremali kabak vardi gercektende belli olmuyo bu bir ikinciside melemeni hatirlatiyo fakat yumurtasiz ve patatesle kabak varzemuszemus
biz bide bugün renkli biberlerdende koyduk icine
hem yapilisini naklen izlemis görmüs ögrenmis oldum
hemde tadina baktim
Şenizen kisa zamanda kendimde denicemŞeniz

:teytey:herkeze tavsiye ederim:teytey:
canım benım begenmene cok sevındım zaten zevklerımız benzıyor kremalr mantarla mkarnalar hamur işleri falan kilolardan da belli zaten benım sevdiğim napalım artık yemegın salcalısı kadının kalcalısı demişler......
afıyet oolsun tekrar tatlım begenmenız ınanan kı benı cok mutlu ettı canım benım öpüyorum cokkk
çok güzel görünüyor en kısa zamanda denicem
denediğinizde görüşünüzü de yazarsanız sevınırım
süpersiniz valla ben genelde kremalı patates yaparım ama kabaklada eminim güzel olur kesin yapıcam hemde yarınnnyerimseniben
inşallah yapmışsındır ve begenmişsindir canım afıyet olsun ......

ellerie saglik canim cok guzel gorunuyo
evde bol bol kabak var ne yapsam diyodum
aslinda buna benzer bi tarif bende yaparim crem freicli o biraz agir oluyo yapmiyorum
sade cig kremayla sankim birazdaha iyi olur gibi geldi bana
denersem yorum yazarim

yaa saçma olucek ama kabakları soyupmu kavurucaz soymadanmı küp küp doğruyoruz herhalde yemek fukarası şu garibe bi anlatın beaaa...

yaa saçma olucek ama kabakları soyupmu kavurucaz soymadanmı küp küp doğruyoruz herhalde yemek fukarası şu garibe bi anlatın beaaa...

ayy kyamam sana benn opuyorumnanaktan bende ilk evlendiğimde sen gibiydim canım ama sonra alışıyosun herşeyi yapıysun hç merak etme kabakları soymadan yapıyorum canım ben güzelce yıka yeter :1hug:

teşekkür ederim janım bende yapıcam bunu kabağı hiç sevmemde bu fena gelmedi bana...

cnm bu harıka gorunuyor gercekten ellerine sağlık balım..bu gunlerde denemelı deneyıp resım eklemeli mujjjjjukaopuyorumnanaktan

canim yapacam dedimmi yaparim bak bugün yaptim valla bir nefis oldu parmaklarimizla birlikte yedikcokacimcoook
esim kabak yemegini pek fazla sevmez aslinda arada yapardim ama öylesine yerdi
ama bugün gercekten cok begendi bundan sonra kabagi hep böyle yap dedi yani 10 pugani aldim esimdenhihoyyytzemuszemus
canim böyle güzel bir lezzeti bizimle paylastigin icin cok tesekkür ederimkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

buda yemeden az evvel yaninada pilav yaptim yemede yaninda yat ama biz afiyetle yedikcokacimcoook

gulum bu da en azından tramıssumun ki kadar harika ellerıne sağlık bal bacım..opuyorumnanaktan

gulum bu da en azından tramıssumun ki kadar harika ellerıne sağlık bal bacım..opuyorumnanaktan

tesekkür ederim canim pinarimopuyorumnanaktan
tavsiye ederim canim esim kabagi pek sevmez ama bu begendizemuszemus
kabak yapacaksan bundan sonra böyle yap dedi..
dene umarim sende begenirsin canimopuyorumnanaktan

hem kolaya benziyo :)) ellerine saglk cnm tarifi aldım :lepi:
evet canım cok kolay pratık ve lezzetli :))
ellerie saglik canim cok guzel gorunuyo
evde bol bol kabak var ne yapsam diyodum
aslinda buna benzer bi tarif bende yaparim crem freicli o biraz agir oluyo yapmiyorum
sade cig kremayla sankim birazdaha iyi olur gibi geldi bana
denersem yorum yazarim
senın dediğini anlamadım canım daha dogrusu bılmıyorum malum memleket farkı var duymadım yanı canım ama benım dediğimi dene pişman olmasın cok hafıf oluyor bu ya gercekten de cok lezzetli oluyor her zman derler ya anıden cıkar tarıfler daha guzel olur dıye işte buda öyle olmuştu canım denersen yorumunu beklıcem canım .
ben her zman soyarım zaten ustu ıslanınca vıcık cıcık olabılıyor bazen yıkasanda olur belkı ama ben soyamayı tercih ederim inceck üstünden tatlım fukaralık değil hepımız bböyleydik yanı emınım cok guzel de yapacaksındır sen :)))
kabağada patatesede bayılırım muevet canım küp küp dogruyoruz tlaka denemem lazımm
afıyet olsun ...
ayy kyamam sana benn opuyorumnanaktan bende ilk evlendiğimde sen gibiydim canım ama sonra alışıyosun herşeyi yapıysun hç merak etme kabakları soymadan yapıyorum canım ben güzelce yıka yeter :1hug:
ben soyuyorum canım ama soymadanda olur nasılsa kabukları cok cok ince sorun olmaz sanırsam:uhm:
teşekkür ederim janım bende yapıcam bunu kabağı hiç sevmemde bu fena gelmedi bana...
aslında kabaga bende bayılmama ama bu tarıfte tadı cok değişik oluyor ben cok begendım ....inşallah sende cok begenırsın canım .....
cnm bu harıka gorunuyor gercekten ellerine sağlık balım..bu gunlerde denemelı deneyıp resım eklemeli mujjjjjukaopuyorumnanaktan
hadi bakalım beklicem canım sende cok guzel yaparsın valla maşallahın var tatlım
valla ya gülümde süper yapmış begenmişler hatta incitanemtuanamda bayılmış:)))
tesekkür ederim canim pinarimopuyorumnanaktan
tavsiye ederim canim esim kabagi pek sevmez ama bu begendizemuszemus
kabak yapacaksan bundan sonra böyle yap dedi..
dene umarim sende begenirsin canimopuyorumnanaktan
canım benım ya begenmenıze ınaan kı cok sevınıdm valla afıyet olsun .....

Ay harika görünüyoooo

canım ellerine sağlık denemeliyim hafta sonuucokacimcoookcokacimcoook

çok pratik bi tarifmiş.. ilk fırsatta denemek istiyorummm:56:
paylaşımın için teşekkürler..:34:

Back
X