Gebeliğe Hazırlık Kremsi akinti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mesing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2020
1.604
394
73
Kizlar az once yogun bi sekilde hatta bacagima suzulcem derecede bi akinti geldi kremsi ve kokusuz adete 6gun var sizce nedir bu ilkdefa boyle bisey yasadim belirtimidir

Canım valla bende çamaşırımda 1-2 saat önce beyaz kremsi akıntı gördüm, heyecanlandım. İnşallah gebelik vardır. Bu beyaz kremsi akıntı genellikle gebelikte oluyormuş, inşallah inşallah vardır. Benim de 7 gün kaldı
Kizlar az once yogun bi sekilde hatta bacagima suzulcem derecede bi akinti geldi kremsi ve kokusuz adete 6gun var sizce nedir bu ilkdefa boyle bisey yasadim belirtimidir

Canım valla bende çamaşırımda 1-2 saat önce beyaz kremsi akıntı gördüm, heyecanlandım. İnşallah gebelik vardır. Bu beyaz kremsi akıntı genellikle gebelikte oluyormuş, inşallah inşallah vardır. Benim de 7 gün kaldı
Sizin ne zamandi yumurtlama gununuz ? Bugunmu oldu akinti sadece

Sizin teste pozitif gordum bende 2gun oncesinde yapmama gore yoktu sanirim benmde erken oldugu icin varsa cikmadi belirti olarsk neler yasadiniz baska
Ben henüz gebelik testi yapmadım canım. Adete 6 gün kaldı. Şuan o süt beyazı akıntıyı gördüm, kasıkta hafif ağrı ve yorgunluk var. Bilmiyorum gebelik belirtisi de olabilir, hayatın normal akışı da olabilir.

Back
X