Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar az once yogun bi sekilde hatta bacagima suzulcem derecede bi akinti geldi kremsi ve kokusuz adete 6gun var sizce nedir bu ilkdefa boyle bisey yasadim belirtimidir
Canım valla bende çamaşırımda 1-2 saat önce beyaz kremsi akıntı gördüm, heyecanlandım. İnşallah gebelik vardır. Bu beyaz kremsi akıntı genellikle gebelikte oluyormuş, inşallah inşallah vardır. Benim de 7 gün kaldı
Kizlar az once yogun bi sekilde hatta bacagima suzulcem derecede bi akinti geldi kremsi ve kokusuz adete 6gun var sizce nedir bu ilkdefa boyle bisey yasadim belirtimidir
Canım valla bende çamaşırımda 1-2 saat önce beyaz kremsi akıntı gördüm, heyecanlandım. İnşallah gebelik vardır. Bu beyaz kremsi akıntı genellikle gebelikte oluyormuş, inşallah inşallah vardır. Benim de 7 gün kaldı
Ben henüz gebelik testi yapmadım canım. Adete 6 gün kaldı. Şuan o süt beyazı akıntıyı gördüm, kasıkta hafif ağrı ve yorgunluk var. Bilmiyorum gebelik belirtisi de olabilir, hayatın normal akışı da olabilir.