Sandviç - Kanepeler Krep Kanepeler ve Çocuklar İçin Sandviç / Ausencia

Bak bu yaptıkların,sucuklu tostlara göre çookk daha kolay bir seçim olmuş ama napalım artık olmuş :86::60::60:

Ellerine sağlık,bol şans :38:

Bak bu yaptıkların,sucuklu tostlara göre çookk daha kolay bir seçim olmuş ama napalım artık olmuş :86::60::60:

Ellerine sağlık,bol şans :38:

Evet canım , gözüm yemedi o bahsi geçen tost tarifini , bende bunları yapayım dedim :8::8:

Teşekkürler :16:

ausum ellerine kollarına saglık:nazar:
gece gece yapılır mı bu ben gibi üşengece:5:
inşallah kazanırsın canım:6:

Ellerine görme umuduyla girdim konuya,ama ne yazık ki yine göremedim :27:

Şuan zaten açım , acayip güzel göründüler gözüme ..

Ellerine ve o minik ellere sağlık :16:

ausum ellerine kollarına saglık:nazar:
gece gece yapılır mı bu ben gibi üşengece:5:
inşallah kazanırsın canım:6:

Sağol güzelim :16::16:

Hadi sende katılsana kuzum , kapışalım :22::22:

Ellerine görme umuduyla girdim konuya,ama ne yazık ki yine göremedim :27:

Şuan zaten açım , acayip güzel göründüler gözüme ..

Ellerine ve o minik ellere sağlık :16:

Sağol margam diyesim geliyor ama bu nee yaaa , eziyet gibi nick :52::52:

Canım benim sen beni gördün ellerimi ne yapacaksın yahuuu :34:

anacım oyuncak gibi olmuş bunlar yaaa çok şeker görünüyor hepsi bayıldım :16: kuzununda seninde ellerinize sağlık, 19 da çok anlamlı olmuş tebrik ederim fikir çok hoş, başarılar canım :34:

Araba sandwice bayıldım :1: Binsel binilmez yesen yenilmez :)

Ellerine sağlık.

Auscuğum ellerine sağlık çok güzel ve şirinler bayıldımm. Çocuklar için çok ideal yerken zevk aldığına eminim. Yarışmada da başarılar dilerimm. :34:

o nasil güzel sunum öyle :53:

ellerine saglik harika görünüyorlar :56::56::56: basarilar dilerim :16::16::16:

ben mi:1:
sonuncu bile olamam vallahi.:52:
yok yok oy kullanmak için katılımcılardanım ben:6:

Sen derslerine çalış kuzum benim , ben sana yapar yapar yollarım :38:

anacım oyuncak gibi olmuş bunlar yaaa çok şeker görünüyor hepsi bayıldım :16: kuzununda seninde ellerinize sağlık, 19 da çok anlamlı olmuş tebrik ederim fikir çok hoş, başarılar canım :34:

Çok teşekkürler vuslatcım , evet o güne denke gelmesi anlamlı oldu , bizde sevimli bir kutlama yapmış olduk :34:

Araba sandwice bayıldım :1: Binsel binilmez yesen yenilmez :)

Ellerine sağlık.

Elmayra çok teşekkürler , arka lastiklerden başlanarak yenmesi tavsiye edilir :1:

Auscuğum ellerine sağlık çok güzel ve şirinler bayıldımm. Çocuklar için çok ideal yerken zevk aldığına eminim. Yarışmada da başarılar dilerimm. :34:

Çok teşekkürler sedacım :38: Oyun aktivitesi gibi oldu bizim için zaten :55::55:

o nasil güzel sunum öyle :53:

ellerine saglik harika görünüyorlar :56::56::56: basarilar dilerim :16::16::16:

Sağol rabiacım :16: Hani nerede jambonlar , bekliyorum :31::31:

ay ahretim ellerine sağlık, okadar güzel görünüyor ki bayıldım resmen...hele hele yarış arabalarına bittim bittimmm :56:
yusufcuğun tombik elleriyle hazırladığı o sandviçleri yemezmiyim ben...yanında yusuftan da bir iki lokma alırım ama :34::34:
canım çok güzel olmuşlar tebrik ederim sunum muhteşem...
kanepelerde lokmalık valla nasıl acıktım :56::56: beş altı kürdanı yollasana bana :52::52::52:

ay ahretim ellerine sağlık, okadar güzel görünüyor ki bayıldım resmen...hele hele yarış arabalarına bittim bittimmm :56:
yusufcuğun tombik elleriyle hazırladığı o sandviçleri yemezmiyim ben...yanında yusuftan da bir iki lokma alırım ama :34::34:
canım çok güzel olmuşlar tebrik ederim sunum muhteşem...
kanepelerde lokmalık valla nasıl acıktım :56::56: beş altı kürdanı yollasana bana :52::52::52:

Ahhh gazelim işte sen harıl harıl ders çalışırken ben Senegalden ithal ettiğim yarış pilotlarımla uğraştım hafta sonu :52::52:

Adamlara baktıkça gülesim geliyor hala :60::60:

Sağol canım benim bu arada beğenin benim için büyük mutluluk :38:

Ahhh gazelim işte sen harıl harıl ders çalışırken ben Senegalden ithal ettiğim yarış pilotlarımla uğraştım hafta sonu :52::52:

Adamlara baktıkça gülesim geliyor hala :60::60:

Sağol canım benim bu arada beğenin benim için büyük mutluluk :38:

beğenmemek için kör olmak lazım ahretim, ne kadar övünsen azdır valla hiç böyle uğraşlarım yoktur, heleki bir sandviç için böyle efor sarfetmedim ömrümde :)
ellerinize sağlık,i hemen yediniz mi ana oğul :) babaya bırakmadınız mı :) görünüşe bakılırsa 2 adet sandviç var :) ana oğul yemişsiniz anlaşılan...ama sen dur dur, buraya geldiğinizde söylicem :60:
diyecem ki bunlar ana oğul evde ferrari arabalarından yapıp yapıp yiyorlar :60:
ispiyonculuğun bu kadarı....:32::32::32::32::32:

beğenmemek için kör olmak lazım ahretim, ne kadar övünsen azdır valla hiç böyle uğraşlarım yoktur, heleki bir sandviç için böyle efor sarfetmedim ömrümde :)
ellerinize sağlık,i hemen yediniz mi ana oğul :) babaya bırakmadınız mı :) görünüşe bakılırsa 2 adet sandviç var :) ana oğul yemişsiniz anlaşılan...ama sen dur dur, buraya geldiğinizde söylicem :60:
diyecem ki bunlar ana oğul evde ferrari arabalarından yapıp yapıp yiyorlar :60:
ispiyonculuğun bu kadarı....:32::32::32::32::32:

Sen al günahımı al :ssz:

Bi ısırık bile yemedim ben , yusufta zaten yarısını yedi . Akşam üstü eşim , hani o ispiyonlayacağın eşim 1,5 tane ferrari yedi :52::52:

Diyetteyim beyaz ekmek yemiyorum şekerim :12::12: Ama krep kanepelerimden 2 tane yedim :26:

Sen derslerine çalış kuzum benim , ben sana yapar yapar yollarım :38:

Çok teşekkürler vuslatcım , evet o güne denke gelmesi anlamlı oldu , bizde sevimli bir kutlama yapmış olduk :34:

Elmayra çok teşekkürler , arka lastiklerden başlanarak yenmesi tavsiye edilir :1:

Çok teşekkürler sedacım :38: Oyun aktivitesi gibi oldu bizim için zaten :55::55:

Sağol rabiacım :16: Hani nerede jambonlar , bekliyorum :31::31:

bu güzel sunumu gördükten sonra gözüm korktu :18: ondan vazgectim yoksa katilacaktim :9::9::9::9::9::9:

bu güzel sunumu gördükten sonra gözüm korktu :18: ondan vazgectim yoksa katilacaktim :9::9::9::9::9::9:

Daha güzelleri senin olsun canım benim :9::9: ( kk evim güzel evim topiklerinden öğrendim bu repliği )

Hep bir yerde kullanmak istemiştim sana nasipmiş rabiacım :24::24:

Çok sağol ama eminim senden de bombalar çıkacaktır , hissediyorum :ssz:

vaaavvvvv harika olmuş Aus bayıldım. ne kadar yaratıcı ve çok şekerrrr. ellerine sağlık, bol şans:34:

Back
X