Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kres kararsizligi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Bizim kreşte kamera var ama dışarıdan izlenmiyor. Sadece kamera odasında oturup izleyebilirsiniz. Ben bir kere baskın yapıp sınıfta neler oluyor diye izlemiştim mesela.

Biz kızımı 2,5 yaşında gönderdik. Kızım da kendini çok müdafaa edemezdi. Ama şimdi kimseye eyvallahi olmayan bir kız oldu. Ona zarar veren bir arkadaşı olmus o günden sonra ona yaklasmiyor yemekhanede onun yani bossa sandalyesini alıp başka arkadaşının yanına geçiyor. Bunu 2,5 yaşında yapıyor bizim kazandıramadigimiz birçok beceriyi kazandırdı kreş.

Konustuk esimle yarim gondermeye karar verdik. Sabah 8 bucuk oglen 2 arasinda gidecek.
Ben de cok bu kadar cekingen olmamasini istiyorum. Insallah faydali olur.

Benim oğlumda aynen böyleydi psikoloğa götürdüm bol bol ilgilenin tv asla açmayın bol bol arkadas bulabileceği parka oyun alanlarına götürün ama hadi oğlum arkadaslarla oyna demeyin cocuklar ona gelsin hadi oynayalım diye demişti şükür biz lojmanda oturuyorduk pek çok çocuk vardı oğluma çaktırmadan hadi oğlumda çağırın diyordum az dondurma çikolata dağıtmadım çocuklara hadi kim oynarsa vericem diyordum tabi hepsinin annelerinin müsaadesini almıştım parktaki herhangi çocuğa veremezsiniz tabi ailesi müsade etmeyebilir siz nasıl yaparsınız bilmem ama biz fayda gördük böyle böyle alıştı oynamaya oyun kurmaya arkadas bulmaya

Bende goturdum pedegoga yasitlariyla vakit gecirsin dedi. Apartmanda oglumdan baska cocuk yok. Yazin daha iyiydi parkta cocuklar falan coktu malum kis geldi. Bende oyun salonuna goturuyorum haftada 2 3 kez ama hic oynamak istemiyor kimseyle. Beni cagiriyor oynamak icin.

Insallah krese gidince faydasini goruruz bizde.
Peki simdi nasil oglunuzun davranislari ?

Şuan arkadaşsız durmuyor parkta orda burda arkadaş bulur kendi gider hatta arkadaş olalımmı diye okulda da arkadasları iletişimi gelişti bizimledir fazla konuşmazdı eskiden şimdi hiç susmuyor kreşe vermeye karar vermişsiniz zaten öğretmenle görüşün durumu anlatın biraz ilgi göstersin yoksa kreştede diğer çocukları izler izler gelir

Geçer ,3 yaşında verdim oğlumu belki 2 ay kadar da korkudan dışardan annem ve ben takipte kaldık.
VE ŞUAN kızımıda gönderiyorum.
Farklı bir etkinlik ve sosyalleşme oluyor.
TAVSİYE ederim tabiki.
Bende yarımzamanlı verdim bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…