Kreş konusu -Öğretmen arkadaşlar bakabilir mi lütfen ?

Ben de deli gibi soruyorum ,bakın emin misiniz ,kereviz diyorsunuz ,ıspanak diyorsunuz .bizimki evde onları görünce ağlamaya başlıyor .yok diyorlar yiyor burda .gözlerim doluyor böyle anlatıldıkça:)
He aynen işte. Evde nasıl olduğunu anlattığımda da öğretmenleri inanamıyor, aynı bizim okuldaki çocuğun aynı çocuk olduğuna inanamamız gibi. Demek ki cinsi böyle bunların. İdare edeceğiz mecbur.

Canım bizim grubumuzda 5 çocuk var .parkta falan çocukların peşinden hep koşuyordu ,biz de dedik herhalde iyi vakit geçirir .şimdi gözlemlediğim kadarıyla alışma konusunda sıkıntı yok ,mesela sabah götürüyorum arkasına bakmadan koşarak gidiyor .
Sevindim sizin adınıza, ben beslenme konusunda da endişeliyim özellikle makarna , pilav, kurabiye, pasta , puding ve rafine şekerli şeyler maalesef çocuklar tarafından sevildiği için kreşler de bunları yediriyor. Çocuğunuzda bahsettiğiniz gibi evde yemediği şeyleri orada yiyorlar bu olumlu olduğu gibi olumsuz tarafları da var. Evde un vs hiç yememiş çocuk orada özenip yiyecek .

Oğlum dört buçuk yaşında, öğretmeni okulda yediğini söyledi ama oğlum evde, yemediğini hatta sofraya bile oturmadığını söyledi. Cidden de yememiştir eve aç kurtlar gibi geldi. Sonra yemek saatine denk geldim okulda. Yemek zamanı öğretmenler yanlarında değil yardımcı abla gözetimindeydiler. Sanırım öğretmen hanım sorun çıkartırız diye çekindiği için böyle söyledi.haberi bile yoktu.

Şunları bana savunmayın ya. Melek görünümlü canavar hepsi. :63: Neyse, şimdi bu zırtapoza kardeş yaptık biz.

Ya diyorum acaba benim yemeklerim mi lezzetli değil diye... Ama övünmek gibi olmasın, elimin lezzetli olduğunu söylerler. Çocuk patlıcanlı zeytinyağlı yaz türlüsü bile yemiş okulda. Öğretmen anlatırken gözüm seyirdi valla.

Bizim kız ilk bir hafta sadece makarna yoğurt yemiş kreşte, sonradan açıldı. Çevremde aynı şeyi yapan çok çocuk var.

Hahaha bu kadar ayni olunmaz. Ben çok becerikli bir insan degilim fakat kötü yemek yaptigimda bilirim :) Ve gerçekten kötüde yapmiyordum. Hatta esime soruyordum "anlamadim, çok mu berbat yaptim bu sefer?" "Hayir, ikimizde begenerek yedik, sorun kizda" diyor :)

Ben artik o kadar umursamiyorum açikçasi. Yedigini yedi. Istemiyorsa, demek ki tok. Mutlu ise, enerji dolu ise bence sorun yok.

Back
X