• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kreş mi bakıcı mı ben ne yapıcam:(

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
63
kızlar mrb yardıma ihtiyacım var fikirlerinize ihtiyacım var...bebeğimle beraber baska bir sehire tasınıcaz esimden ayrıldım cocugum 2 bucuk yasında calısmam lazım fakat cocguma bakıcak biri yok bakıcımı kreş mi sizce nasıl olur kreşler 6 ya kadar mıs o saatlerde iş bulmam da imkansız gibi

Kreş demek istiyorum ama

Off

Çok zor ya.

Yerinde olsam ne yapardım bilmiyorum

Kreş bakıcıdan ucuz

Ama

Ben en iyisi iyi olmasını dileyip gideyim :(

Kızımın gittği kreş yediye kadar açık. Genelde o saate kadar açık olur kreşler. Saat altıya kim yetişebilirki.

inş o saatlerde cıkabileceğim bi yer bulurum ins daha basvuru yapmadım
Dur bakalım hemen telaşa gerek yok.
Madem yeni bir hayata başlıyorsun Allah rızası için, çocuğunu sağsalim büyütebilmek için herşeyin kolaylıkla olmasına , işlerinin tıkır tıkır gitmesine niyet et.Bütün kapılar yavaş yavaş açılır.
Allah iyilerle karşılaştırsın.

Dur bakalım hemen telaşa gerek yok.
Madem yeni bir hayata başlıyorsun Allah rızası için, çocuğunu sağsalim büyütebilmek için herşeyin kolaylıkla olmasına , işlerinin tıkır tıkır gitmesine niyet et.Bütün kapılar yavaş yavaş açılır.
Allah iyilerle karşılaştırsın.
insallh insaşallh arkadasım niyetine girdim fakat evladımı kimseye güvenipte emanet edemicekmişim gibi geliyor

Aslinda cok kucuk degil.3 bucuk falan olsa kesin kres derim.Bir yerden sonra evde bunaliyor cocuklar.Kreste enerjilerini atmalari,sosyal ogrenmeleri avantjlarina.

Back
X