Kreş muduresi hakkinda

Olay para değil.parayi zaten babasının kurumu karsiliyor.olay bana yalan söylenmesi.urkutucu geldi.olay yeminle para değil.800 deseydi ve fiyat 800 olsaydı ama bu öle bı böle denmeseydi.guvenim kirildi

Sizi niye kreşe alsınlar ki zaten...
Ben de almam..
Içeride çocuklar varken normal şartlarda kimse içeri alınmaz pat diye..
Baya kapı önünde yüzüne kapı kapatılır bekletilir...
Sonra fiyat vs verilir tamam denirse bir iki kişi eşliğinde kreş gezilir...
Aile beğenirse sözleşme yapılır...

Ben de öğretmenim biz de içeri almıyoruz...
Devlet kurumundayız
Öyle değildi hocam...o an orda olmaniz lazımdı yorumlamak için olayi

Vaktinde kreşlerde çok zaman geçirmiş (ogretmen-idareci) birisi olarak söylüyorum. Ilk anda sizi içeri alamamaları çok tedirgin edici. Asla vermeyin. Ne demek kapıyı kapatmak. Biz tersine hemen buyur ederdik ki velinin ici rahat etsin.
Lanet olsun ki başka yer yok.miki kreş tatilde .diğerini oğlum beğenmedi ve ben de beğenmedim.kaldi buras ya da alt komşu.offfff

Sizi niye kreşe alsınlar ki zaten...
Ben de almam..
Içeride çocuklar varken normal şartlarda kimse içeri alınmaz pat diye..
Baya kapı önünde yüzüne kapı kapatılır bekletilir...
Sonra fiyat vs verilir tamam denirse bir iki kişi eşliğinde kreş gezilir...
Aile beğenirse sözleşme yapılır...

Ben de öğretmenim biz de içeri almıyoruz...
Devlet kurumundayız
evet ben de yazan arkadaşa katılıyorum.sapığı var manyağı var bin türlü insan var , özellikle kreşlere, okullara öyle pat diye buyruun hoşgeldiniz diye müze gezer gibi herkes alınmaz ki.alınsaydı güvenmezdim zaten.Fiyat konusunda içimden bir ses olayı yanlış anladınız diyor.Mesela konuyla alakasız ama tur da satın alsanız size 700 derler de iş fiyat ödemeye gelince o dahil bunu ekle 1000 ödersiniz.Size her şey dahil , ekstralı bilmem ne ödeme fiyatını söylemişlerdir fiyat farklı olmuştur.Ve konu sahibi,sizin etrafınızdaki insanlar zaten hep korkunç insanlar nasıl bir yerde yaşıyorsanız.Herkes kötü herkes size düşman :halay: hem arkadaşım senin bu yaşında hiç mi muhakeme yeteneğin yok.Yakında korkuyorum dişimi günde 3 kere mi fırçalasam 2 kere mi diye soracaksın.eski eşinle konuşup kararlaştırman gereken şeyler bunlar.

Lanet olsun ki başka yer yok.miki kreş tatilde .diğerini oğlum beğenmedi ve ben de beğenmedim.kaldi buras ya da alt komşu.offfff
Sen Hep böylesin. Kocandan şikayet ediyorsun dönemde çalışıyorsun.ev sahibinden hoslanmiyosun evi tutuyosun.bu kresi de begenmedin çocuk gider buraya.

evet ben de yazan arkadaşa katılıyorum.sapığı var manyağı var bin türlü insan var , özellikle kreşlere, okullara öyle pat diye buyruun hoşgeldiniz diye müze gezer gibi herkes alınmaz ki.alınsaydı güvenmezdim zaten.Fiyat konusunda içimden bir ses olayı yanlış anladınız diyor.Mesela konuyla alakasız ama tur da satın alsanız size 700 derler de iş fiyat ödemeye gelince o dahil bunu ekle 1000 ödersiniz.Size her şey dahil , ekstralı bilmem ne ödeme fiyatını söylemişlerdir fiyat farklı olmuştur.Ve konu sahibi,sizin etrafınızdaki insanlar zaten hep korkunç insanlar nasıl bir yerde yaşıyorsanız.Herkes kötü herkes size düşman :halay: hem arkadaşım senin bu yaşında hiç mi muhakeme yeteneğin yok.Yakında korkuyorum dişimi günde 3 kere mi fırçalasam 2 kere mi diye soracaksın.eski eşinle konuşup kararlaştırman gereken şeyler bunlar.
Kreş sonuçta bakanlığa bağlı ve güven veriyo.ama evlat işte.surekli dusunuyorum

Kizlar bugün kresleri gezmeye başladım.x kresini gittim öğle arasında.durun bir dakka ben.midure hanıma haber veririm dedi.pat kapı yüzüme kapandı.uc dakka sonra kapı açıldı.buna anlam veremedim.mudure iyi birine benziyordu.xoxuk sayısı az.5-6 çocuk.sartlari konuştuk.600 dedi.iki hafta önce telefonda 500 promosyon fiyatı demişti.sesimi cikarmadim.is yerine geldim.hocam anlaştık.covugu ben ayın 29 unda getirilen dedim.bu sefer fiyatını 750 dedi.siz yanlış anlamissiniz.kirtasiye parası dahil bu fiyata dedi.dedi ama ben doğru anladığımız eminim.ustelik burada kreş maksimum 700 lira.esimin kurumundan alacağız sorun para da değil ama bana yalan söylenmesi.siz fiyat konusunda bile bu kadar istikrarsız olan birine güvenip çocuğunuzu emanet eder.miydiniz
siz eder misiniz

Eğer kurum Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı ise sizi ilk etapta içeri almamaları çok büyük bir sorun değil. Uzmanların genelde söylediği hemen herkesin içeri alınmaması yönünde. Hatta kimlik sormadan almayın derler. Ücret konusunda ise yine aynı bakanlığa bağlı ise sizin görebileceğiniz şekilde asılı ücret tarifesi olmalı. Sizden ek olarak kırtasiye masrafı vs. talep edemezler. Asılı fiyatla size söylenen farklı ise şikayet edebilirsiniz. Ciddi ceza ve yaptırımlar bulunmakta.
Bu mesajınız üzerine kres arayan bir anne olarak hemen kurumun sayfasına baktım mahallemde olduğunu gördüm. Kırtasiye masrafı vs kobusu güncel mi bilginiz varsa biraz daha bilgi verirmisiniz?

Bu mesajınız üzerine kres arayan bir anne olarak hemen kurumun sayfasına baktım mahallemde olduğunu gördüm. Kırtasiye masrafı vs kobusu güncel mi bilginiz varsa biraz daha bilgi verirmisiniz?
Şöyle söyleyeyim kurumlar kendi fiyat tarifesini kendi belirleyip ilgili bakanlığın bağlı oldukları müdürlüklerine gönderir. Günlük, saatlik, aylık bakım ücret tarifesi sizin görebileceğiniz bir yerde asılı olmalıdır. Bunun dışında kırtasiye ücreti istenmez ama size bir liste verebilirler ki genelde yapılan budur. Sadece servisle ilgili esneklik oluyor diye biliyorum, o da herkes kullanmadığı için. Kuruluşta yazan fiyatın üstünü almaları yönetmeliğe uygun değildir.
Edit: Daha önce de söylediğim gibi Aile, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı ise geçerlidir bu dediklerim.

Kizlar bugün kresleri gezmeye başladım.x kresini gittim öğle arasında.durun bir dakka ben.midure hanıma haber veririm dedi.pat kapı yüzüme kapandı.uc dakka sonra kapı açıldı.buna anlam veremedim.mudure iyi birine benziyordu.xoxuk sayısı az.5-6 çocuk.sartlari konuştuk.600 dedi.iki hafta önce telefonda 500 promosyon fiyatı demişti.sesimi cikarmadim.is yerine geldim.hocam anlaştık.covugu ben ayın 29 unda getirilen dedim.bu sefer fiyatını 750 dedi.siz yanlış anlamissiniz.kirtasiye parası dahil bu fiyata dedi.dedi ama ben doğru anladığımız eminim.ustelik burada kreş maksimum 700 lira.esimin kurumundan alacağız sorun para da değil ama bana yalan söylenmesi.siz fiyat konusunda bile bu kadar istikrarsız olan birine güvenip çocuğunuzu emanet eder.miydiniz

Bu yaklaşımları bile orayı tercih etmemeniz için en büyük neden.

Back
X