Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş önerisi

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

PembeCeyiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
747
17
Merhabalar:)
Malum işe başlayacağız. Kreş tavsiyeleri istiyorum. Fiyatları ile birlikte.
Ümraniye , atakent, soyak, ıhlamrkuyu vs. Bu çevrede.

Oğlum nisan da 1 yaşına girecek. 1 yaş için kreş bakıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

merhaba ben çekmeköyde oturuyorum oğlum Ödül bahçesi anokuluna gidiyor adı mehmet kaan 800 tl.tam gün çok ta iyi insanlar sahipleri,bir kızım var oda 14 aylık onada bakıyorlar çok memnunum.

Merhaba. Bu konuda eşimle ilgili çok sıkıntı yaşadık. Çocuğumuzun anaokuluna gitmesini düşündüğümüz zaman araştırmalara başladık. İnternetten ulaştığımız anaokullarından bir kaçını görmeye gittik. Okul olarak beğendiğimiz okullar olsa da yöneticilerine açıkcası güvenemedik.

Nedeni ise çocuklarımızı emanet etmeyi düşündüğümüz kişilerin bir çoğu bu işi ticarete dökmesiydi. Gerçekten çocuk bakımından anlamayan kişiler vardı okulların başlarında. Sadece okulunu övüp sonrasında hemen fiyata geçen kişilerle çok karşılaştık açıkcası.

Sonrasında internet üzerinden forumlar ve siteleri dolaşarak bilgiler edindik. Aralarında okullar hakkında bilgi veren bir site bulduk sitesi bu konuda bize yardımcı oldu. Kendi oturduğum ilçedeki okulları buradan rahatça buldum. Çok okul olmamasına rağmen seçkin okullar vardı. Kendilerine mail üzerinden ulaştım neden okulların bu kadar az olduğunu sorduğumda bu işi reklam için yapmadıklarını gerçekten velilere sade ve temiz bilgi vermeyi amaçladıkları için bu şekilde karar aldıklarını söylediler. Emin oldukları okulları sitelerine kayıt ediyolarmış.

Okul arama konusunda bize yardımcı olan eanaokul.com yetkililerine teşekkür ederim. Burdan bunu yazmamın sebebi de bilenler bilir anaokulu bulmak zor iştir. Çocuğunuzu bilmediğiniz bir yere size anlatılanlara inandığınız yada inanmak istediğiniz için vermek zorunda kalırsınız. Bana bu konuda yardımcı olan siteyi sizinle paylaşmak istedim.

Umarım işinize yarar. Ayrıca 3,5 yaşındaki kızım çanakkale türküsünün 3 üncü kıtasını söylemeye başladığında kendimin o kıtayı bilmediğini farkettim :)

İyi Günler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
X