merhaba kızlar.eşimde bende çalışıyoruz.2,5 yaşında bir çocuğum var.bu yaşına kadar evde yardımcımız vardı o bakıyuordu fakat sorunlar yaşadık çocuk konusunda.işten çıkardım.yaklaşık 1 aydır kreşe başladı,hatta bu 1 ay ıcınde 2.kreşi.ama oğlum çok mutsuz.ilk kreşten çok memnunduk,öğretmeni falan cok ilgiliydi ama kamerayla izleme imkanı yoktu orda.kameralı tek kreş var burda ve oraya verdım şimdi.ama oranında öğretmenlerinden ve düzeninden memnun değilim.kamerada izliyorum çok ilgisizler.ama tek avantajı görüyorum sürekli.bişey olsa hemen arayıp müdahale edıyorum.oteki tarafta haberim olmuyodu hiçbişeyden.öğretmenler ne dese ona inanmak zorunda kalıyodum.ama allah var cok ilgililerdi çocuğa karşı.şimdi size sorum şu; siz olsanız beğendiğiniz ama kameralı olmayan ilk kreşe gerimi verirsiniz,yoksa sistemini çok beğenmediğiniz ama çocugunuzu sürekli izleyebildiğiniz kameralı kreşemi yollarsınız? yada eve tekrar bakıcımı alırsınız? ( ki o konuda cok dilim yandı.eve gelen kız,çocugu kendi haline bırakıp uyuyomuş gündüzleri.ki bikezde ben yakaladım uyurken)noolur bana bir fikir verin,çok kafama takıyorum.kreş çocugun sosyalleşmesi açısından daha ıyı gıbı gelıyor,evde akşama kadar tv nin karsısında aptallaşıyor çocuklar.ama evde olmak daha rahat o yaşta bir cocuk için.çıkamadım ıcınden