Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası KREŞ PROBLEMİ

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
anladım ama bence bu her okulda her okulda var ınankı
cocukların kavga etmesınıa yrı tutuyorum ama ben gecenlerde 2 saat kadar mduur odasından kameradan ızledım okulu komple
yanı herkez masada bır kacı yerde oyun oynuyor bıle gordum yanı üstelik benımkı 2010 sınıfında, 2009 lularda bıle vardı daha kucuk sınıflarda ıse masada oturmuyorlardı bıle.
ama genede haklısın ama dıger okuluda ızlesen ben emınım goreceksın bunları
ya inan okadar ılgısızlerki, arıyorum gun ıcınde en fazla ıkı kez.hatta bazen hıc aramıyorum.ama ona ragmen böyle bi tafralar bi trıpler.niye aradınız der gıbı !! otekı tarafı gunde 5-6 kez arıyodum ve ogretmenı okadar sıcak karsılıyodukı benı..

2.5 yaşındaki kızım 22 aylıkkenden bu yana kreşe gidiyor evde bakıcı fikri hiç bana göre değildi dediğiniz gibi tv karşısında akşama kadar vakit geçirmesindense şimdi yaşıtları ile oynuyor şarkılar öğreniyor ingilizce öğreniyor düzenli yemek yiyor bizde de kamera var ama sadece müdür odasında izlenebiliyor gün içinde ben göremiyorum ama ani baskınlar yaparım habersiz iş çıkışı giderim mesela her öğlen uyku saatlerinde arar sorarım bugün nasıl bir sorun var mı diye, kızım öğretmenlerini çok seviyor yani çocuğunuzun mutlu olduğu yeri tercih edin derim ben de... tabi ki karar sizin.. saygılar

kalorıferlerı nasıl yakmazlar ya ben ıstanbuldayım , bızım ekım 10'dan berı kalorıflerlerımız yanıyor .
ayrıca 2.5 yasındakı ufak bır cocugun 2010 gruplarında asla olmamalı kesınlıkle
2-3 yaş gurubunda olmak ıstm-emıyomus.bebekler dıyo dıger cocuklara.arkadas edınemedı o sınıfta.ama 4-5 yas grubuna gayet ıyı uyum saglamıs.ama bılemıyorum tabı

gün boyu çocuğunuzu kameradan izlemek sizde nasıl bir his uyandırıyor merak ediyorum? ben de anaokulu öğretmeniyim ve kameraya karşıyım. kameranın olduğu yerde gerçek eğitim verilemez bence. gerçek eğitimden kastım herzaman canım cicimli yapmacıklık dolu tavırlar değil gerektiğinde uyaran doğruyu anlatan ve bunu uygulatan bir yaklaşım vardır. tabi bu kimin işine gelir onu bilemem.

kamerasız ama çocuk ile daha çok ilgilenilen, aradığımda sıcak karşılayan yeri kesinlikle tercih ederdim.

merhaba kızlar.eşimde bende çalışıyoruz.2,5 yaşında bir çocuğum var.bu yaşına kadar evde yardımcımız vardı o bakıyuordu fakat sorunlar yaşadık çocuk konusunda.işten çıkardım.yaklaşık 1 aydır kreşe başladı,hatta bu 1 ay ıcınde 2.kreşi.ama oğlum çok mutsuz.ilk kreşten çok memnunduk,öğretmeni falan cok ilgiliydi ama kamerayla izleme imkanı yoktu orda.kameralı tek kreş var burda ve oraya verdım şimdi.ama oranında öğretmenlerinden ve düzeninden memnun değilim.kamerada izliyorum çok ilgisizler.ama tek avantajı görüyorum sürekli.bişey olsa hemen arayıp müdahale edıyorum.oteki tarafta haberim olmuyodu hiçbişeyden.öğretmenler ne dese ona inanmak zorunda kalıyodum.ama allah var cok ilgililerdi çocuğa karşı.şimdi size sorum şu; siz olsanız beğendiğiniz ama kameralı olmayan ilk kreşe gerimi verirsiniz,yoksa sistemini çok beğenmediğiniz ama çocugunuzu sürekli izleyebildiğiniz kameralı kreşemi yollarsınız? yada eve tekrar bakıcımı alırsınız? ( ki o konuda cok dilim yandı.eve gelen kız,çocugu kendi haline bırakıp uyuyomuş gündüzleri.ki bikezde ben yakaladım uyurken)noolur bana bir fikir verin,çok kafama takıyorum.kreş çocugun sosyalleşmesi açısından daha ıyı gıbı gelıyor,evde akşama kadar tv nin karsısında aptallaşıyor çocuklar.ama evde olmak daha rahat o yaşta bir cocuk için.çıkamadım ıcınden :KK43:
ben olsam begendigim krese verirdim bende bi ana sinifi ogretmeniyim cocugun mutlulugu cok onemli hem siz cocugunuzu simdi izleseniz bundan sonra ki her okulunda onu izleyemezsiniz ki bence cocugunuza tek basina sorunlarla basa cikma firsati verin izlemeyin onun anlattiklarini dinleyin ogretmene de guveniniz olunca bende sizde icinizi rahat tutun

benım kızım 34 aylık ve bakıcı bakıyor iki senedir ...aslında bende kreşe göndermeyi düşünüyorum ama 3 yaşını doldurmayı bekliyordum ve açıkçası maddi yönden kreşe göndermek bana çook pahalıya mal olacak çünkü,sabah altıbuçukta çıkıyorum akşam altıbuçukta eve giriyorum kim bırakacak hadi diyelim servise verdim kim bindirecek eşimde erken çıkıyor akşam sadece çocuğu okuldan alıp eve koymaya bile bizim burda 500 tl alıyorlar kreş masrafıda var bizim için 4 yaşını doldurup tam zamanlı yani akşam altıya kadar gönderebileceğimiz bir yer bulmak en iyisi galiba

gün boyu çocuğunuzu kameradan izlemek sizde nasıl bir his uyandırıyor merak ediyorum? ben de anaokulu öğretmeniyim ve kameraya karşıyım. kameranın olduğu yerde gerçek eğitim verilemez bence. gerçek eğitimden kastım herzaman canım cicimli yapmacıklık dolu tavırlar değil gerektiğinde uyaran doğruyu anlatan ve bunu uygulatan bir yaklaşım vardır. tabi bu kimin işine gelir onu bilemem.
Özellikle kamera olmayan bir kreşi tercih ettim sırf bu sebepten dolayı.Yapmacık olunması benim hoşuma gitmez.Kızım şimdi 22 aylık konuşması gayet düzgün,Öğretmenlerini ve arkadaşlarını seviyor.Sabah bırakınca ağlamıyor,akşam alınca da gayet mutlu.
Kameralı sistem zaten yasaklandı.Talep arz meselesi ama ben kameralı kreşlerin daha çok öğrenci almak için yaptıkları bir taktik diye düşünüyorum.

aynı yaşıt bir kızım var
açıkcası bende içim rahat diye kameralı bir kreş düşünürdüm
ama mutsuzsa mutlu oldugu yere götürürdüm
ancak şuan hem bakıcısı gitmiş hemde 2 kere kreş degiştirmiş
buda çocugu mutsuz etmiş olabilir

kalorıferlerı nasıl yakmazlar ya ben ıstanbuldayım , bızım ekım 10'dan berı kalorıflerlerımız yanıyor .
ayrıca 2.5 yasındakı ufak bır cocugun 2010 gruplarında asla olmamalı kesınlıkle
evet 2,5 yas cocugu akilli diye dort yas arasinda olur u. bunu yapanin cahil oldugu besbelli. buinsanlarin cocuktan anladigi yok..

evet 2,5 yas cocugu akilli diye dort yas arasinda olur u. bunu yapanin cahil oldugu besbelli. buinsanlarin cocuktan anladigi yok..
bende onu anlatmaya calısıyorum zaten sabahtan beri.burdakılerın cocuktanda egıtımdende anladıgı yok :( ve ben tedırgınım.oyuzden ıstedım kameralı kresi.

tabıkıde bebegımın mutlu oldugu kres onemlıdır benım ıcın
zaten basta yanlış yapmışsınız kresı degıştırmek cok buyuk bır hata.çoçuğunuz tam alışıyoken baska yere vermek onda nelere yol açar.benım kardesımı annem ılkokulda sınıfını degıstırdgınde neler cektıgını hıç unutmam.bana ders oldu .oyuzden bu konuda cok pimpirikliyım asla sınıf degısımı yaptırmam

merhaba kızlar.eşimde bende çalışıyoruz.2,5 yaşında bir çocuğum var.bu yaşına kadar evde yardımcımız vardı o bakıyuordu fakat sorunlar yaşadık çocuk konusunda.işten çıkardım.yaklaşık 1 aydır kreşe başladı,hatta bu 1 ay ıcınde 2.kreşi.ama oğlum çok mutsuz.ilk kreşten çok memnunduk,öğretmeni falan cok ilgiliydi ama kamerayla izleme imkanı yoktu orda.kameralı tek kreş var burda ve oraya verdım şimdi.ama oranında öğretmenlerinden ve düzeninden memnun değilim.kamerada izliyorum çok ilgisizler.ama tek avantajı görüyorum sürekli.bişey olsa hemen arayıp müdahale edıyorum.oteki tarafta haberim olmuyodu hiçbişeyden.öğretmenler ne dese ona inanmak zorunda kalıyodum.ama allah var cok ilgililerdi çocuğa karşı.şimdi size sorum şu; siz olsanız beğendiğiniz ama kameralı olmayan ilk kreşe gerimi verirsiniz,yoksa sistemini çok beğenmediğiniz ama çocugunuzu sürekli izleyebildiğiniz kameralı kreşemi yollarsınız? yada eve tekrar bakıcımı alırsınız? ( ki o konuda cok dilim yandı.eve gelen kız,çocugu kendi haline bırakıp uyuyomuş gündüzleri.ki bikezde ben yakaladım uyurken)noolur bana bir fikir verin,çok kafama takıyorum.kreş çocugun sosyalleşmesi açısından daha ıyı gıbı gelıyor,evde akşama kadar tv nin karsısında aptallaşıyor çocuklar.ama evde olmak daha rahat o yaşta bir cocuk için.çıkamadım ıcınden :KK43:
ilk kreşe geri gönderirim, kamera olmaması bir kıstas değil ki...çocuk sosyalleşmeli, evde bakıcı doğru değil bence ama olası bir cinsel istismar vb şeylere karşı çocuğunla sürekli konuşmalısın.kendini ifade edebiliyormu çocuk?

ilk kreşe geri gönderirim, kamera olmaması bir kıstas değil ki...çocuk sosyalleşmeli, evde bakıcı doğru değil bence ama olası bir cinsel istismar vb şeylere karşı çocuğunla sürekli konuşmalısın.kendini ifade edebiliyormu çocuk?

cok rahat ıfade edebılıyor kendını.hatta okulda olan herseyı anlatıyor

cok rahat ıfade edebılıyor kendını.hatta okulda olan herseyı anlatıyor
ilk olarak bir cinsel eğitim ver, nelerin doğru nelerin yanlış olduğu ile ilgili, nasıl yardım istenecek neler yapılacak bu konuyu atlama ve her gün konuş çocukla.bu şartı sağlarsan kameraya gerek yok bence

ilk olarak bir cinsel eğitim ver, nelerin doğru nelerin yanlış olduğu ile ilgili, nasıl yardım istenecek neler yapılacak bu konuyu atlama ve her gün konuş çocukla.bu şartı sağlarsan kameraya gerek yok bence

konusuyorum konusmazmıyım?? calısmama ragmen asırı ilgili bir anneyım aslında.cok pimpirikliyim galiba ne bıleyım ben.cok kafam karısık kızlar.sinirlerim cok bozuk :(

konusuyorum konusmazmıyım?? calısmama ragmen asırı ilgili bir anneyım aslında.cok pimpirikliyim galiba ne bıleyım ben.cok kafam karısık kızlar.sinirlerim cok bozuk :KK43:
kafanı karıştıran sensin, çözümse çok basit, çok değişken almışsın problemin içine,
tek değişken var çocuğun mutluluğu(sosyalleşmesi)
senin problemin çözüldü benim kafamda

Back
X