Kreş servisi hakkıında

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Üç yşındaki oğlum kreşte.sabah eşim servise veriyor.şöför çıcuğu evin bir dakika ilersinden alıyor.eşime çok yslvarmış şöför ve eşim kabul etmiş.çıcuk sabah yarı uyuyır kucakta oraya götürmek benim için zor.üstelik aadece bir km uzaklıkta kreş ve bunun için yüz lira alıyor.iş inada bindi.afedersiniz ama paramla bana yeterli hizmt verilmiyor.evin önünden alırıım ama 8.20 de diyor ama adamı çıldırtıyor.anlamıyorum kreşler 8.30-5/00 çalılıyor.16.55 17,00 de arıyor ulan daha işten çıkmamışım koştur koştur geliyorum.müdüreyi arasam sıkıntı olacak ama bu şödörden nefret errim kendine göre çözümleri sunuyor.siz dayatma yapıyorsunuz bunlar çözüm değil.keşke kapının önünden deseydim en bşta.ecin karşısında iş yerim var.oradan alınacak dedim.bu herif de iş yerimin karşı istikametinden alıyor.o kadar sinirleniyorum ki.şeytan diyo huna ekmek yedirme de çocuğu kendin bırak.paramızla lafımız geçmitor

Neden mumkun degil sizin birakmaniz anlayamadim ama bence bir deneyin bir hafta mesela siz goturun bir hafta esiniz gotursun. Servisle ugrasmazsiniz. Saat sorununuz da olmaz. Ebeveynler isten cikip gidip cocugu alana kadar cocugu bekletir kresler. Elbette servis kullanimi yoksa.

karışık yazmışsınız. ama servis kapı önünden alır kapı önüne bırakır. ama bir dakika demişsiniz. yani uykulu vs demişsiniz de 1 dakika evde olsa ayılacak mı çocuk? abartı geldi.

onun dışında kreş 08.30da başlıyorsa sizin çocuğunuzu 08.25te almasını bekleyemezsiniz çünkü servis bu, bi sürü öğrenciyi toplayarak gidiyor.

1 dklik mesafeyi sorun etmezdim ben ama
ters mi oluyor o yol?
Çocuk uyuyor yürütemem taşımak zır ben yüz kiloyum kenfimi zor taşıyorym topuk dikenim de var şimdi eşim veriyır.görevr. gidince sıkıntı.sorun o da drğikde bir km için 100 lira veriyorum bariadam gibi yap da makbule geçddin

Çocuk uyuyor yürütemem taşımak zır ben yüz kiloyum kenfimi zor taşıyorym topuk dikenim de var şimdi eşim veriyır.görevr. gidince sıkıntı.sorun o da drğikde bir km için 100 lira veriyorum bariadam gibi yap da makbule geçddin
servis ucretleri standart oliyor diye biliyorum yanlisim vrsa duzeltsinler arkadaslar
amaa kapiniziin önünden almasi lazim bu konuyu servis soforune söyleyin yahut okul yönetimine

Servislerin bağlı oldugu dernek yada nereye bağlilarsa işte.o dernegin belirledigi bir fiyat oluyor km başina
Demekki en az fiyat 100 tl isterse 5 adım gitsin o 100 tlyi alır
Siz biraz erken kalkip birakın çocugu madem kreş cok yakinmis
Çocugu da erken kaldirin ki evde uykusu açılsın
Bunu rutin haline getirin erken yatsin erken kalksin
Servisin istediginiz yerde almaması ve birakmamasi bana göre tamamen haksizlik bunu yetkili kimse onunla konuşun
Benim cocugumda hep servisle gitti geldi yolun karsisina bile biramaz ben cocugumu onlara emanet ediyorum kapinin önunde birakması lazim

Üç yşındaki oğlum kreşte.sabah eşim servise veriyor.şöför çıcuğu evin bir dakika ilersinden alıyor.eşime çok yslvarmış şöför ve eşim kabul etmiş.çıcuk sabah yarı uyuyır kucakta oraya götürmek benim için zor.üstelik aadece bir km uzaklıkta kreş ve bunun için yüz lira alıyor.iş inada bindi.afedersiniz ama paramla bana yeterli hizmt verilmiyor.evin önünden alırıım ama 8.20 de diyor ama adamı çıldırtıyor.anlamıyorum kreşler 8.30-5/00 çalılıyor.16.55 17,00 de arıyor ulan daha işten çıkmamışım koştur koştur geliyorum.müdüreyi arasam sıkıntı olacak ama bu şödörden nefret errim kendine göre çözümleri sunuyor.siz dayatma yapıyorsunuz bunlar çözüm değil.keşke kapının önünden deseydim en bşta.ecin karşısında iş yerim var.oradan alınacak dedim.bu herif de iş yerimin karşı istikametinden alıyor.o kadar sinirleniyorum ki.şeytan diyo huna ekmek yedirme de çocuğu kendin bırak.paramızla lafımız geçmitor[/QUOTE
Üç yşındaki oğlum kreşte.sabah eşim servise veriyor.şöför çıcuğu evin bir dakika ilersinden alıyor.eşime çok yslvarmış şöför ve eşim kabul etmiş.çıcuk sabah yarı uyuyır kucakta oraya götürmek benim için zor.üstelik aadece bir km uzaklıkta kreş ve bunun için yüz lira alıyor.iş inada bindi.afedersiniz ama paramla bana yeterli hizmt verilmiyor.evin önünden alırıım ama 8.20 de diyor ama adamı çıldırtıyor.anlamıyorum kreşler 8.30-5/00 çalılıyor.16.55 17,00 de arıyor ulan daha işten çıkmamışım koştur koştur geliyorum.müdüreyi arasam sıkıntı olacak ama bu şödörden nefret errim kendine göre çözümleri sunuyor.siz dayatma yapıyorsunuz bunlar çözüm değil.keşke kapının önünden deseydim en bşta.ecin karşısında iş yerim var.oradan alınacak dedim.bu herif de iş yerimin karşı istikametinden alıyor.o kadar sinirleniyorum ki.şeytan diyo huna ekmek yedirme de çocuğu kendin bırak.paramızla lafımız geçmitor
Çocuğum krese bırakıp gelcem dedikten sonra hiç kimse hayırr olmaz diyemez sonuçta o çocuk daha krese gidiyor. Kendiniz bile asla bırakamyız diyorsanız, soforde ben de asla 5 dakika sizi bekleyemem der

Simdi konulariniza baktim da,cok memnuniyetsizsiniz. İsinizi sevmiyorsunuz, cocugu krese goturemiyorsunuz sebebi 100 kilo olmaniz,ama buna ragmen ikinci cocugu yapsam doguma kadar tetkik yaptirmasam olur mu diyorsunuz. Valla tuhafsiniz ne diyeyim

Ben 1 km ye 150 veriyorum Ankara dayım.
Ama benim kızda sabah sabah 1 dkk olsa da yürümezdi

Back
X