- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
vala bende ole dusundum cunku affedersin kakam var dese duymuyoalarmışorayada alışır merak etme ,buarada alıştırma külodunu nasıl ters giydirirler onu anlamadım ,
demek ilgilenmıyorlar çocuklarla , diğer sınıfta az kışı olması daha ıyı
canım yeni sınıf acmıslar az kişi 9 kişi olmuş yarı döneme kadar anca 12,13 olur diyolar20kisiden 9unu mu ayirdilar acaba yoksa 20 kisi bir sinif,9 kisi bir sinif mi? Kalabalik olmasindansa az olmasi daha iyi, alisamazsa geri donmesi sartiyla kbul ederdim sanirim. Tuvalet konusunda da bir kac gun ogretmenler goturseler olmaz MI? Bizimki kres oncesi 1 ay kadar,bir iki damla altina kaciriyordu. Sordugumda 'kardesimde yapiyor bende bebek oldum' diyordu yani kiskancliktan. Ogretmeni durumu bildigi icin bir kac gun bizimki soylemeden wcye goturmus. Cabucak duzelmisti.
vala bende aynı fikirdeyim fakat ogretmen ilgilenemiyoröğretmenine alıştıysa değiştirmeyin derim.
Az kişi olan sınıfta sık sık tuvalete götürürler kendi söylemeden.
Oğlumun normalde tuvalet sorunu yok yani tutabiliyor ama okulda yeni ortam yeni bir hayat şaşkınlık süreci var. Yani bunlara alışirken dalgınlık olabilir diye düşünüyorum. Ama dediğiniz de doğru. Farkindalik azalabilir ama bu tuvalet eğitiminin başlangıcında olsa daha büyük sorun olabilir ama dediğim gibi tuvalet eğitimini alali çok oldu. Konu sahibinin çocuğu da tuvalet eğitimini tamamlamış. Yani günlük hayatlarında böyle sorunları yok. Okula alışma devresinde unutuyorlar. Okula ve yeni düzenine alışana kadar bu şekilde yardımcı olunabilir tuvalete gitmesi konusunda hatirlatma yapılabilir bence.demişsiniz de bu tuvalet eğitiminde doğru bir yöntem değil ki
yani farkındalık azalıyor nereye kadar tutabileceğini bilemiyor
mesela oğlunuzla konuştunuz mu neden söylememiş çişinin geldiğini
oyuncağı diğer arkadaşı almasın diye mi, onlar duyacak çişi geldiğini diye mi
ya da öğretmenin konuşmasını kesmemek için mi
oğlum bir sefer çişi gelmiş ama öğretmen bir şey anlatıyormuş
tutarım konuşması bitinceye kadar demiş ve tutamamış
bunu sonra öğretmene söylemiş
öğretmen de çişi gelen gösterip çıksın demiş sıkıntı çözülmüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?